Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai vaikams

QUOTE(lina13 @ 2013 09 04, 11:06)
dzestina ir koks grazus megztukas cia is zaros wub.gif

taip is Zaros su vilnele wub.gif
Atsakyti
Nu jau siemet visi vaikinukai bus stilingi ZAROS kolekcija wub.gif ir mes parodom savo paskutinius pirkinukus,o ju nemazai,nes issaugom daug ka................

user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Papildyta:
ir dar keletas 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jauciu mums reikia tos bordines striukytes biggrin.gif Lb plona? ar pilnai uzsegus, kaklas nelieka nuogas? pvz kai liemenes va cia kur ideta, melyna,sakykim, uztrauktukas eina ir nueina per visa kapisona, tai neuzsisega ties kaklu padoriai, man tas nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 09 04, 23:12)
Jauciu mums reikia tos bordines striukytes  biggrin.gif  Lb plona? ar pilnai uzsegus, kaklas nelieka nuogas? pvz kai liemenes va cia kur ideta, melyna,sakykim, uztrauktukas eina ir nueina per visa kapisona, tai neuzsisega ties kaklu padoriai, man tas nepatinka biggrin.gif

ji plonute jau dabartiniams orams ir dar ciut salciau kai bus,taip labai faina ir uzsitraukia iki pat kakliuko kaip su salikeliu gaunasi tikrai nepripūs vejas
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 09 05, 00:12)
Jauciu mums reikia tos bordines striukytes  biggrin.gif  Lb plona? ar pilnai uzsegus, kaklas nelieka nuogas? pvz kai liemenes va cia kur ideta, melyna,sakykim, uztrauktukas eina ir nueina per visa kapisona, tai neuzsisega ties kaklu padoriai, man tas nepatinka biggrin.gif

Liemene superine,jinai neuzsisega iki galo,nes yra fiksatorius idetas prie kakliuko,labai geras dalykas ir kakliukas nera nuogas,nes turim raudona zaros striuke,tai irgi yra fiksatorius uztrauktuke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barciene78 @ 2013 09 05, 07:54)
Liemene superine,jinai neuzsisega iki galo,nes yra fiksatorius idetas prie kakliuko,labai geras dalykas ir kakliukas nera nuogas,nes turim raudona zaros striuke,tai irgi yra fiksatorius uztrauktuke thumbup.gif

bigsmile.gif thumbup.gif is foto ziurint, tai taip atrodo kad kiek pritrauksi uztrauktuka tiek bus, jei uzsegsi iki pat smakro, tai durs i kakliuka rolleyes.gif gal parodytumet kaip atrodo tokiu atveju kai buna uzsegta taip kaip jus paminejot? g.gif padetu apsispresti rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 09 05, 08:01)
bigsmile.gif  thumbup.gif  is foto ziurint, tai taip atrodo kad kiek pritrauksi uztrauktuka tiek bus, jei uzsegsi iki pat smakro,  tai durs i kakliuka rolleyes.gif  gal parodytumet kaip atrodo tokiu atveju kai buna uzsegta taip kaip jus paminejot? g.gif  padetu apsispresti rolleyes.gif  4u.gif

Pabandysiu foto padaryti ant saviskio,nes jau nelabai fotkintis nori biggrin.gif
Atsakyti
Stai foto su liemene,uztraukta iki pat galo,zinoma jeigu jums matysis,nelabai is ryto vaikinukas nori fotografuotis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ir mes Zaroje apturejome ,,sopoterapija''... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 06 rugsėjo 2013 - 16:41
VARINIJA jūsų pirkinukai thumbup.gif ir paskutinės maikutės kiek teko matyti su simpatukais gyvūnėliais na superinės wub.gif nežinau, ar aš pardėje užmigusi vaikščiojau,kad nemačiau nieko panašaus...juk arkliukai galėjo būt ir berniukų skyriuje ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O bernuzeliams...
Vyresneliui...

user posted image

user posted image

user posted image

Vidurineliui...

user posted image

user posted image

user posted image

vilmuteeee,berniukams su arkliukais ir nemaciau... mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Sisley-dievinu si prekini zenkla...O jau siumete rudens kolekcija man NEREALI...
Dzemperiukus vidurineliui... smile.gif
user posted image
Odinuke vyresneliui... smile.gif
user posted image
Paltuka mazajai... smile.gif
user posted image
Suknyte mazajai... smile.gif
user posted image

Dar pirkau sios kolekcijos vidurineliui dvipuse striuke -viena puse juoda,kita puse ,,kaukoleta''... bigsmile.gif
Dar daug ko norejau,bet pinigu pritrukau... tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 06 rugsėjo 2013 - 17:04
Varinija jau drabuzeliu grozis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Mano berniukas irgi jau uzsiprase bliuskutes su tigriuku akiniuotu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 06 rugsėjo 2013 - 17:08