Nu jau siemet visi vaikinukai bus stilingi ZAROS kolekcija ir mes parodom savo paskutinius pirkinukus,o ju nemazai,nes issaugom daug ka................
Jauciu mums reikia tos bordines striukytes Lb plona? ar pilnai uzsegus, kaklas nelieka nuogas? pvz kai liemenes va cia kur ideta, melyna,sakykim, uztrauktukas eina ir nueina per visa kapisona, tai neuzsisega ties kaklu padoriai, man tas nepatinka
Jauciu mums reikia tos bordines striukytes Lb plona? ar pilnai uzsegus, kaklas nelieka nuogas? pvz kai liemenes va cia kur ideta, melyna,sakykim, uztrauktukas eina ir nueina per visa kapisona, tai neuzsisega ties kaklu padoriai, man tas nepatinka
ji plonute jau dabartiniams orams ir dar ciut salciau kai bus,taip labai faina ir uzsitraukia iki pat kakliuko kaip su salikeliu gaunasi tikrai nepripūs vejas
Liemene superine,jinai neuzsisega iki galo,nes yra fiksatorius idetas prie kakliuko,labai geras dalykas ir kakliukas nera nuogas,nes turim raudona zaros striuke,tai irgi yra fiksatorius uztrauktuke
Liemene superine,jinai neuzsisega iki galo,nes yra fiksatorius idetas prie kakliuko,labai geras dalykas ir kakliukas nera nuogas,nes turim raudona zaros striuke,tai irgi yra fiksatorius uztrauktuke
is foto ziurint, tai taip atrodo kad kiek pritrauksi uztrauktuka tiek bus, jei uzsegsi iki pat smakro, tai durs i kakliuka gal parodytumet kaip atrodo tokiu atveju kai buna uzsegta taip kaip jus paminejot? padetu apsispresti
is foto ziurint, tai taip atrodo kad kiek pritrauksi uztrauktuka tiek bus, jei uzsegsi iki pat smakro, tai durs i kakliuka gal parodytumet kaip atrodo tokiu atveju kai buna uzsegta taip kaip jus paminejot? padetu apsispresti
VARINIJA jūsų pirkinukai ir paskutinės maikutės kiek teko matyti su simpatukais gyvūnėliais na superinės nežinau, ar aš pardėje užmigusi vaikščiojau,kad nemačiau nieko panašaus...juk arkliukai galėjo būt ir berniukų skyriuje
vilmuteeee,berniukams su arkliukais ir nemaciau...
Papildyta: Sisley-dievinu si prekini zenkla...O jau siumete rudens kolekcija man NEREALI... Dzemperiukus vidurineliui... Odinuke vyresneliui... Paltuka mazajai... Suknyte mazajai...
Dar pirkau sios kolekcijos vidurineliui dvipuse striuke -viena puse juoda,kita puse ,,kaukoleta''... Dar daug ko norejau,bet pinigu pritrukau...