Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai vaikams

Varinija nai nai nai kiek daug grožių pas jus.....gaila,kad tos piniginės ištuštėja blink.gif lotuliukas.gif nu su tigriukais ir gražios labai, reiks Kaunan pavažiuoti...akis atplėšt plačiau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 06 rugsėjo 2013 - 17:16
QUOTE(dzestina @ 2013 09 06, 18:06)
Varinija jau drabuzeliu grozis nerealus wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mano berniukas irgi jau uzsiprase bliuskutes su tigriuku akiniuotu wub.gif

Dekavoju 4u.gif
Grazios tos bliuskutes,vyresneliui tai pirkau dvejodama ar patiks,o jis paklause ar tu kitu,kur brolio ir jam nebus... bigsmile.gif

O cia labai fainas video Sisley rudens kolekcijos vaikams... mirksiukas.gif Man viskas patinka...Dar keliu rubeliu noreciau... g.gif

http://www.sisleyoung.com/video/
Atsakyti
Varinija kokios fainos bliuskutes, wub.gif mano maziukas pamate ir sako noriu tigo ir liūto biggrin.gif teks ir man pirkt kaip tik siuo metu maziukas nei tigro nei liūto is rankų nepaleidzia ant bangos biggrin.gif
tikrai nerealiai varinija ispuosiat visus vaikus savo,nuo iki wub.gif stebiuosi ir zaviuosi kad tiek laiko randat dirbdama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2013 09 06, 22:31)
Varinija kokios fainos bliuskutes, wub.gif mano maziukas pamate ir sako noriu tigo ir liūto biggrin.gif teks ir man pirkt kaip tik siuo metu maziukas nei tigro nei liūto is rankų nepaleidzia ant bangos biggrin.gif
tikrai nerealiai varinija ispuosiat visus vaikus savo,nuo iki wub.gif stebiuosi ir zaviuosi kad tiek laiko randat dirbdama thumbup.gif

Nupirkite savo maziui-jam tikrai patiks 4u.gif

Prisiminiau,kad dar viena nupirkau mazajai.Ji pas mane peledu myletoja... Su sia bliuskute jau ir derinuka sugalvojau...lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dar neatsilaikiau pries siu batuku zavesi... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 09 02, 00:33)
dar vienas

user posted image

Išduokit paslaptį iš kur šitas grožis smile.gif
Atsakyti
[quote=a79,2013 09 07, 10:42]
Išduokit paslaptį iš kur šitas grožis smile.gif

Iš zaros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa77: 07 rugsėjo 2013 - 09:59
vakar uzsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

neapsisprendziu, kokios spalvos kedukai geriau?

1
user posted image

ar
2
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barciene78 @ 2013 09 05, 10:02)
Stai foto su liemene,uztraukta iki pat galo,zinoma jeigu jums matysis,nelabai is ryto vaikinukas nori fotografuotis ax.gif

user posted image

ir liemene liux ir vaikinukas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2013 09 18, 14:51)
ir liemene liux ir vaikinukas! thumbup.gif

Dekui wub.gif

Musu nauji paskutiniai pirkinukai.......

user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Nu gal ir nk tos liemenes uzsegimas g.gif Bet jauciu geriau kaip kad tos burgundines striukes, tokio tipo g.gif o man is foto gal tik taip atrodo...

Mes irgi pamazu jau rudens-ziemos arsenala kaupiam, kol kas maikytes:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
barciene78,Rutele_S,laaabai wub.gif grazu,Jusu sunaiteliai bus laaaaaabai stiliovi thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti