Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai vaikams

QUOTE(REER @ 2013 09 30, 18:05)
UCB pukinuke.Musiskei 3 su puse, taciau striukytes dydis 4-5 metukai, turi tik truputeli rezervo.
user posted image
Suknyte
[img]http://s019.radikal.ru/i630/1309/ac/2f6bedde48dc.jpg
Bliuskutes po namus
[img]http://s017.radikal.ru/i417/1309/b6/717a8cbfd529.jpg

Labai grazi suknyte. Is kur pirkote?

! 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 30 rugsėjo 2013 - 19:18
QUOTE(svaiguole @ 2013 09 30, 18:08)
Labai grazi suknyte. Is kur pirkote?

Aciu, is Lidl smile.gif Niekada nesu jokiu rubeliu is cia pirkusi, tai nezinau dar kaip nesiosis ir skalbsis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REER: 30 rugsėjo 2013 - 21:11
QUOTE(zaliass @ 2013 09 30, 17:29)
ooo,tokie minkstuciai atrodo! fainuoliai! wub.gif

Tikrai batukai thumbup.gif ir minksti ir patogus bet kaina doh.gif cia Zara gaila kad didesniu tokiu nera buciau ir kitam paemus
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 09 30, 23:44)
Tikrai batukai  thumbup.gif  ir minksti ir patogus bet kaina  doh.gif cia Zara gaila kad didesniu tokiu nera buciau ir kitam paemus

koks ju dydis ir jei nepaslaptis kiek kainavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2013 10 01, 07:37)
koks ju dydis ir jei nepaslaptis kiek kainavo?  g.gif

ir man idomu blush2.gif placiai kojytei kazin, gerai butu?
Niekaip vaikui batu nerandu kad ir man patiktu ir jam tiktu, per ta kojos putluma, platuma doh.gif
Isvis keistai atrodo vaikas, lyg su per dideliais pagal savo visa kuneli, batais. Nu bet ka daryt doh.gif Jauciu aplinkiniai mano, kad va, perka 2 metam i prieki batus doh.gif P.S.pasiguodziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 10 01, 12:32)
ir man idomu blush2.gif  placiai kojytei kazin, gerai butu?
Niekaip vaikui batu nerandu kad ir man patiktu ir jam tiktu, per ta kojos putluma, platuma doh.gif
Isvis keistai atrodo vaikas, lyg su per dideliais pagal savo visa kuneli, batais. Nu bet ka daryt doh.gif  Jauciu aplinkiniai mano, kad va, perka 2 metam i prieki batus doh.gif  P.S.pasiguodziau biggrin.gif

Kainavo 90 lt doh.gif pats didziausia didis 24 viduje apie 16 cm kaip tik tinka placiai kojytei nes musu tokia. Labai patogus kaip tik tokiems orams, mano vaikas net nusiimti ju nenori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 10 01, 16:13)
Kainavo 90 lt  doh.gif  pats didziausia didis 24 viduje apie 16 cm kaip tik tinka placiai kojytei nes musu tokia. Labai patogus kaip tik tokiems orams, mano vaikas net nusiimti ju nenori smile.gif

tai kaina nelabai dar kandziojasi mirksiukas.gif ,nes siaip LT vaikams drabuzeliu ir avalynes kaina tai doh.gif !!!
Atsakyti
Nejaugi niekas nieko grazaus neperka g.gif

Mes parodom savo paskutinius pirkinukus 4u.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barciene78 @ 2013 10 12, 12:49)
Nejaugi niekas nieko grazaus neperka g.gif
Mes parodom savo paskutinius pirkinukus 4u.gif

user posted image

thumbup.gif kur tokias gražias palaidines pirkote?labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2013 10 12, 15:18)
thumbup.gif  kur tokias gražias palaidines pirkote?labai  thumbup.gif

Cia is tiesiai dizaineres ranku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barciene78 @ 2013 10 12, 11:49)

Grazus pirkiniai smile.gif O megztukas sis kaip? Dairausi i ji, lyg su vilna, nekanda, realiai ar fainas? smile.gif
Atsakyti
Mamos, kokias perkate striukes ziemai? Sakykim dvimetinukui g.gif pukine geriau ar kokia? Baisku kad pukai nesukristu ir lauk nelistu, uztenka isisudziau pernai su zaros pukiniu paltu, praejus menesiui po nesiojimo, atrodo lyg is skuduryno butu doh.gif
Atsakyti