Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Augė @ 2008 06 09, 13:25)
visu tuo irgi rupinasi MB , bet aš visada žinau ką jis daro su mano mašiniuku

na paskaičiuot manau gali kiekvienas atsikirai ir manau kainos gausis tikrai skirtingos , vien draudimas , gali but ir 300 , ir 700  ar daugiau priklausomai nuo stažo , metų ir tt
jei negenda mašiniukas , pakeiti filtrus , tepalus , apsidraudi , pakeiti padangas
ne taip ir brangu
jei yra gedimu irgi kainuos skirtingai , kainos visiškai skirtingos
taigi suskaičiuot nelabai išeis , na nebent tai butu visiškai naujas su garantija mašiniukas , tada galima skaičiuot išlaidas kiek išleidžiate . maniškis deja jau ne toks  doh.gif

tai, jo - jūs teisi... planuoju isigyti (jau uzsisakiau ax.gif ) 2002-2003 m. mašina. Todel noriu, nors ir labai preliminariai, apskaičiuoti savo metines išlaidas - civilinis draudimas + techninė apžiūra + benzinas. Aišku čia labai piklausys nuo sėkmės.... ... o dar infliacija.... na bet aš esu optimistė ir tikiuosi kad viskas bus ok.
Atsakyti
mūsų avensis 2002 metų galo,
pirkom -nepasiseke iškart taisėm , na tiesa pirkom pigiau gerokai , nei draudimas įvertino
pravažiavęs buvo 109000, ne tiek daug , čia pagal aptarnavimo knygutę
šiandien mašiniuką vėl tvarko , yra kažkoks drebuliukas , iešško priežasties , manau keis stabdžių diskus , kiek užkainuos sad.gif , neaišku , galėsiu ryt parašyti

na jei norit suskaičiuos su kuru , tai visai ne koks reikaliukas ,
viens važiuoja iki darbo 5 km ir atgal , kits , per savaitgali , visą 1000 numina , na čia aš apie save ax.gif
tai ir suma bus kitokia
sunaudoja kūro važiuojant 90 autostrada apie 4 l, 100-5 paspaudus daugiau ir kuro 'ryja' daugiau
malantis po miestą , pas mus "ryja" iki 6 , mašina ne mažiukė liuks , pas mus dyzeliukas , dabar nelabai gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 09, 14:42)
pirkom -nepasiseke iškart taisėm , na tiesa pirkom pigiau gerokai , nei draudimas įvertino
šiandien mašiniuką vėl tvarko , yra kažkoks drebuliukas , iešško priežasties , manau keis stabdžių diskus , kiek užkainuos sad.gif , neaišku , galėsiu ryt parašyti

na jei norit suskaičiuos su kuru , tai visai ne koks reikaliukas ,
viens važiuoja iki darbo 5 km ir atgal , kits , per savaitgali , visą 1000 numina , na čia aš apie save  ax.gif
tai ir suma  bus kitokia
sunaudoja  kūro važiuojant 90 autostrada apie 4 l, 100-5 paspaudus daugiau ir kuro 'ryja' daugiau
malantis po miestą , pas mus "ryja" iki 6 , mašina ne mažiukė liuks , pas mus dyzeliukas , dabar nelabai gerai  g.gif
]

O jei ne paslaptis, tai kur ir už kiek pirkot?blush2.gif Vyrui irgi labai Avensis patiko. Aišku galit ir neatsakyt- neįsižeisiu mirksiukas.gif . Dėl kūro, tai aš pati pasiskaičiuosiu... aš į savaitę pravažinėju iki 300 km, mašną užsisakiau benzininę.. tai mėnesio vidurkį pasiskaičiuosiu maždaug. Dabar turiu senutę audi, tai ji man suvalgo oi kiek daug... gal 12-15 l/100km doh.gif Trasoje -7 l. Bet man su ja pasisekė - neteko jos nei rimtai remontuot, nei kokiu problemų turėt.... Bėda tik, kad jau sena ir nesaugi... kažkur toliau i užmiestį aš jau bijau su ja važiuot. smile.gif Tiesa mano svajoniukas tai - Toyota Prius, bet jei bus sudetinga tokia rast, tai apsistojau ties corolla hačbeko smile.gif
Atsakyti
pirkom Kaune prieš pusmetį už 21 ,draudimas įkainavo 26
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 09, 15:42)

gAL GALI AIŠKIAU NURODYTI, KAS PER "DREBULIUKAS" KANKINA AVENSĮ?
Kokiu greičiu važiuojant ar pastoviai, kas drebą- vairas, kėbulas?
Dažnai tokie drebėjimai atsiranda nuo netvarkingų ratų- padangų cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(bambalys @ 2008 06 10, 07:11)
gAL GALI AIŠKIAU NURODYTI, KAS PER "DREBULIUKAS" KANKINA AVENSĮ?
Kokiu greičiu važiuojant ar pastoviai, kas drebą- vairas, kėbulas?
Dažnai tokie drebėjimai atsiranda nuo netvarkingų ratų- padangų cool.gif .

labai silpnai , bet dreba smile.gif vairas , važiuojant 110-130 , paskui paspaudus vėl nustoja drebėt smile.gif
padangos viskas tvarkoj , ratai subalansuoti

Stabdžių diskus vakar pirko naujus , su firmelės nuolaidą užkainavo smile.gif po 85 litukus , nedaug
žiūrėsim toliau , kaip bus
dar vairo trakės galvutę turėtu pakeist , turėtu ir drebuliukas dingt smile.gif , tikėsiuos
jei ne knisimės toliau , mėgstu kai mašiniukas be priekaištu važiuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 10, 09:46)
labai silpnai , bet dreba smile.gif vairas , važiuojant 110-130 , paskui paspaudus vėl nustoja drebėt  smile.gif
padangos viskas tvarkoj , ratai subalansuoti

dar vairo trakės galvutę turėtu pakeist , turėtu ir drebuliukas dingt  smile.gif

Ratų balansavimas gali nepadėt- turėjau tokią problemą, nusipirkau lietus ratus su dėvėtom padangom, tai drebėjau kaip po pagirių . Greitis 110- vairo nepagauni ir traukdavo į dešinę pusę. Pavasarį sudėjau naujas padangas- viskas dingo.
Nors kai balansavo vieną ratą,tai švino taip nedurniai palipdė. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambalys: 10 birželio 2008 - 09:37
deja , mes keitem pavasarį ratus g.gif
tai problema neturėtu but juose

bet dėkui už vargą

kaip šiaip patiko mašiniukas ? man nelabai , o MB patenkintas
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 10, 10:48)
kaip šiaip patiko mašiniukas ? man nelabai , o MB patenkintas

Patiko, labai ir ilgam, mainyčiau nebent į naujesnę corollą.
Per 1,5 metus 100LT remontui thumbup.gif
fotkės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambalys: 10 birželio 2008 - 10:04
QUOTE(bambalys @ 2008 06 10, 11:01)
Patiko, labai ir ilgam, mainyčiau nebent į naujesnę corollą.
Per 1,5 metus 100LT remontui thumbup.gif
fotkės

liuks mašiniukas , o svarbiausia kad negenda thumbup.gif
Atsakyti
tas skaiciavimas islaidu metiniu sakyciau gana sudetingas.
jei man meistrai nebutu numeistrave, tai islaidos per pusantru metu mano masiniukui butu tokios: naujos padangos ziemines 800 lt + tepalus keiciau 3 kartus (jau spejau 40 tukst km nulekt ) x 120 lt kazkur su visais filtrais + oro filtras 25 lt + stabdziu kaladeliu keitimas (tiksliai nepamenu, bet imkim) 100 Lt + dar generaratoriaus dirzeliu keitimas, paverzimas 120 lt + akumuliatorius 250 Lt. na ir dar mano diziausia investicija smagracio keitimas, kai nebeapsikenciau to masinos purtymosi + 3500 Lt. na bet kai as tiek km sulakstau, tai turiu ir investuot. o siaip daugiau tokiu buna smulkiu islaidu kokiam variklio pukstuku pravalymui, ziema, kad kuras nesaltu, ausinimo skyscio pasipildymas ir pan.
o siaip benzinines pigesnis islaikymas turetu but.
vat ir mano mazsniuko diziausia beda turbut nuolat perdegancios lemputes. praktiskai vos ne kas menesi turiu kuria nors viena pakeisti. nzn cia visu tokia liga ar kas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(modeliuka @ 2008 06 10, 21:19)
tas skaiciavimas islaidu metiniu sakyciau gana sudetingas.
jei man meistrai nebutu numeistrave, tai islaidos per pusantru metu mano masiniukui butu tokios: naujos padangos ziemines 800 lt + tepalus keiciau 3 kartus (jau spejau 40 tukst km nulekt ) x 120 lt kazkur su visais filtrais + oro filtras 25 lt + stabdziu kaladeliu keitimas (tiksliai nepamenu, bet imkim) 100 Lt  + dar generaratoriaus dirzeliu keitimas, paverzimas 120 lt + akumuliatorius 250 Lt. na ir dar mano diziausia investicija smagracio keitimas, kai nebeapsikenciau to masinos purtymosi + 3500 Lt. na bet kai as tiek km sulakstau, tai turiu ir investuot. o siaip daugiau tokiu buna smulkiu islaidu kokiam variklio pukstuku pravalymui, ziema, kad kuras nesaltu, ausinimo skyscio pasipildymas ir pan.
o siaip benzinines pigesnis islaikymas turetu but.
vat ir mano mazsniuko diziausia beda turbut nuolat perdegancios lemputes. praktiskai vos ne kas menesi turiu kuria nors viena pakeisti. nzn cia visu tokia liga ar kas sad.gif

be smagracio isejo maziausiai 1655 lt... .Na padangos gi ne vieniems metams. Dar prie sios sumos + draudimas.... O kokio modelio ir kokiu metu masiniukas? Ar visu markiu pas dyzelinius variklius pasitaiko tas smagracio gedimas? Aciu uz atsiliepima 4u.gif .....

Oi, o 40 000 km blink.gif tai siaubingai daug del manes butu! Jei vaziuociau i metus keleta kart i sodyba, na gal prie juros, tai apie 16 000 kazkur iseitu.
Atsakyti