Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tūtė @ 2007 04 04, 09:00)
na įdomiai čia su tavim  g.gif  apie tą kliniką nesu nieko girdėjus. išsitirk, bus ramiau ir labai saugok save  4u.gif

mano naujienos labai liūdnos  verysad.gif  penktadienį buvau pas gydytoją, man buvo nesivystantis nėštumas, teko daryti valymą  verysad.gif  dabar gydomės su vyru žaizdas, skaudu, liūdna begalo, matyt taip dievulis ar gamta sutvarkė

console.gif imk balioneli 4u.gif
Atsakyti
oi oi oi prisiskaiciau cia apie tuos testukus....ir man db taip yra jau gal menesi mmm nera bet testukai vis parodo viena pagaliuka..... verysad.gif nesuprasi kaip cia bus bet pas gyd eit neprisiverciu....
Atsakyti
o aš apie savo nėštumą sužinojau būdama jau 18 (!!!!) savaičių nėščia blink.gif
ir visą tą laiką sirgau mmm, tai kad pasidaryti testą nė minties nekilo doh.gif
Atsakyti
Nu o mano rezultatai tai tik siandien vakare. Gydytojas ekoskopu nieko nemate, bet sake gali buti, kad dar per maziukas g.gif
Nu faktas tas, kad nesusergu dar vis, o pagal gydytoja ovuliacija tikrai ivykusi. Testu jau nebesinori gadinti
Atsakyti
QUOTE(Kantata @ 2007 04 06, 10:09)
Nu o mano rezultatai tai tik siandien vakare. Gydytojas ekoskopu nieko nemate, bet sake gali buti, kad dar per maziukas g.gif
Nu faktas tas, kad nesusergu dar vis, o pagal gydytoja ovuliacija tikrai ivykusi. Testu jau nebesinori gadinti

o kaip tavo savijauta, kaip pojūčiai?
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2007 04 06, 13:00)
o kaip tavo savijauta, kaip pojūčiai?

Skauda krutine, speneliu neskauda. O siaip tai labai nervuota pasidariau. Bet cia gal viskas del tos nezinomybes g.gif . Krutine tai skauda jau gal kokios dvi-trys savaites. Ir truputi teplioju ikloteli rudom isskyrom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kantata @ 2007 04 06, 15:17)
Skauda krutine, speneliu neskauda. O siaip tai labai nervuota pasidariau. Bet cia gal viskas del tos nezinomybes g.gif . Krutine tai skauda jau gal kokios dvi-trys savaites. Ir truputi teplioju ikloteli rudom isskyrom g.gif

keista dėl tų išskyrų g.gif gal jau turi kokių žinių?
Atsakyti
testas neigiamas, skauda krutine ir pilvo apacia, kaip pries menesines, teplioja baltomis isskyromis...ar galeciau buti nescia? paskutiniu metu geriu antibiotikus, biski inkstus paskaudena.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 04 07, 14:48)
testas neigiamas, skauda krutine ir pilvo apacia,  kaip pries menesines, teplioja baltomis isskyromis...ar galeciau buti nescia? paskutiniu metu geriu antibiotikus, biski inkstus paskaudena.. g.gif

o kada buvo paskutinės mėnesinės? ir kiek laiko jos vėluoja? kokia BT? pagal požymius galėtum būti, bet gali būti, kad ir mmm artėja. O jei nėščia, nederėtų gerti antibiotikų g.gif
Atsakyti
Kantata, kaip Tavo sveikatytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2007 04 11, 10:47)
Kantata, kaip Tavo sveikatytė  4u.gif

Nu ka galiu pasakyti, vakar susirgau verysad.gif , bet kas keisciausia, siandien labai mazai teplioju g.gif , beveik nesergu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kantata @ 2007 04 11, 13:20)
Nu ka galiu pasakyti, vakar susirgau verysad.gif , bet kas keisciausia, siandien labai mazai teplioju g.gif , beveik nesergu g.gif .

vistiek čia kažkas neaišku g.gif būna kad ir nestuke.gif pateplioja g.gif ar dar darysies kokius nors tyrimus?
Atsakyti