Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tūtė @ 2007 04 11, 13:25)
vistiek čia kažkas neaišku  g.gif  būna kad ir  nestuke.gif  pateplioja  g.gif ar dar darysies kokius nors tyrimus?

Nebezinau, ka darysiu itariu tik lauksiu unsure.gif Buvau ginekologijos klinikoje, tai nieko konkretaus nepasake, sake gali buti nestuke.gif , bet gali ir nebuti nestuke.gif . Siaip viskas gerai jokiu cistu, jokiu ligu biggrin.gif . Zodziu is sitos puses esu sveikut sveikutele rolleyes.gif . Gydytojas po svenciu sake ateiti, pasitarsim del ciklo sureguliavimo (jei nesusirgsiu) ir tiek. Nu kaip visada del nereguleraus ciklo beda buvo suversta konraceptikams unsure.gif . O krutine ir spenelius dar vis skauda. Nu ziuresiu gal vel testuka nusipirksiu, kai baigsiu teplioti g.gif
Atsakyti
nestumo testas man neigiamas o as laukiuosi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2007 04 14, 12:12)
nestumo testas man neigiamas o as laukiuosi biggrin.gif  thumbup.gif

Sveikinu thumbup.gif
O is kur zinai? Dareisi kraujo tyrima?
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2007 04 14, 12:20)
Sveikinu  thumbup.gif
O is kur zinai? Dareisi kraujo tyrima?

aciu mirksiukas.gif
nea, vakar maciau plakancia sirdute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2007 04 14, 12:25)
aciu mirksiukas.gif
nea, vakar maciau plakancia sirdute wub.gif

Kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif
o tai testukas neigiamas buvo? Pries kiek laiko ji darei?

Man tai dabar ypac smalsu, nes ir man jau nemazai veluoja, ant durniaus vakare dariau irgi kazkas pasivaideno, ryte dariau, dar maziau iziurimas doh.gif siandien norejau nulekt kraujo nuleist, bet kur tu cia sestadieni surasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2007 04 14, 12:32)
Kaip  faina  wub.gif  wub.gif  wub.gif
o tai testukas neigiamas buvo? Pries kiek laiko ji darei?

Man tai dabar ypac smalsu, nes ir man jau nemazai veluoja, ant durniaus vakare dariau irgi kazkas pasivaideno, ryte dariau, dar maziau iziurimas doh.gif  siandien norejau nulekt kraujo nuleist, bet kur tu cia sestadieni surasi  doh.gif

pirmas buvo darytas kai dar nevelavo buvo toks lyg ir vaiduoklis, o visi kiti neigiami, ir dariausi kas kelias dienas, net vakar ryte, ir taip pat buvo neigiamas schmoll.gif
o kiek tau veluoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2007 04 14, 12:44)
pirmas buvo darytas kai dar nevelavo buvo toks lyg ir vaiduoklis, o visi kiti neigiami, ir dariausi kas kelias dienas, net vakar ryte, ir taip pat buvo neigiamas schmoll.gif
o kiek tau veluoja? g.gif

kazkur 10 d g.gif
Si menesi ir as ju prigadinau ax.gif tai vos iziurimas, tai kiek riebesnis. Ir kaip keisciausiai vakarinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2007 04 14, 12:47)
kazkur 10 d  g.gif
Si menesi ir as ju prigadinau  ax.gif  tai vos iziurimas, tai kiek riebesnis. Ir kaip keisciausiai vakarinis  g.gif

na laikau kumstukus mirksiukas.gif kad butu ir pas tave mazas mielas gyventojas isitaises wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2007 04 14, 12:55)
na laikau kumstukus mirksiukas.gif kad butu ir pas tave mazas mielas gyventojas isitaises wub.gif  thumbup.gif

aciukas aciuks.gif 4u.gif wub.gif
jis jau taip ilgai laukiamas wub.gif kad jau galetu pagaliau ir isitaisyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2007 04 14, 13:01)
aciukas aciuks.gif  4u.gif  wub.gif
jis jau taip ilgai laukiamas  wub.gif kad jau galetu pagaliau ir isitaisyt  biggrin.gif

isitaisys mirksiukas.gif kad seniai laukiamas tai pamenu, kai planavau antraji abi buvom pas planuojancias mergytes, o sis netiketas mano nestumas blush2.gif
gal pameni mane tik mano vartotojo vardas buvo vilmabus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2007 04 14, 13:04)
isitaisys mirksiukas.gif kad seniai laukiamas tai pamenu, kai planavau antraji abi buvom pas planuojancias mergytes, o sis netiketas mano nestumas blush2.gif
gal pameni mane tik mano vartotojo vardas buvo vilmabus ax.gif

Aisku pamenu thumbup.gif ir avatare tokia mergica tada buvo tongue.gif
Va matai kur suradau tave mirksiukas.gif
tai dabar jau ir 3 laukies bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2007 04 14, 13:06)
Aisku pamenu  thumbup.gif  ir avatare tokia mergica tada buvo  tongue.gif
Va matai kur suradau tave  mirksiukas.gif
tai dabar jau ir 3 laukies  bigsmile.gif  bigsmile.gif

aha, net avatara pameni lotuliukas.gif
na taip netiketai bet laukiuosi trecio, baisiausia jog pametinukai, nezinau, kaip susitvarkysiu blush2.gif bet jau spirgu is laimes mirksiukas.gif
tikiu, kad ir tau si karta pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti