Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
:
QUOTE(CherryLips @ 2007 07 26, 09:40)
Man jau mmm veluoja 12 dienu, o testukai atkakliai rodo tik 1 juostele... jau pradedu pulti i nevilti

ar kasnors paiskejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 07 31, 19:34)
:
ar kasnors paiskejo ax.gif

Ghe, tik dabar pamaciau, kad cia klausei. Bet kaip ir sakiau AZ, nieko gero. Taigi pasiraitojau rankoves ir pradejau matuoti BT... ziuresiu, kas gausis smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
man mmm turejo buti 31d.bet dar nera.testai visi neigiami.jauciuosi ir taip kaip pries mmm ir taip kaip budama nestuke.gif
po savaites jei nubus mmm eisiu krauja pasidaryt,nes pas mus kitaip nedaro.o ryt bandysiu BT matuotis.o kiek laiko reikia matuot/
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 08 07, 00:13)
sveikutes 4u.gif
man mmm turejo buti 31d.bet dar  nera.testai visi neigiami.jauciuosi ir taip kaip pries mmm ir taip kaip budama  nestuke.gif
po savaites jei nubus mmm eisiu krauja pasidaryt,nes pas mus kitaip nedaro.o ryt bandysiu BT matuotis.o kiek laiko reikia matuot/

ta prasme kiek laiko? tiek kiek matuoji temperatūrą, o jei kalbi apie dienas, tai jei 3 dienos iš eilės dabar laikysis ~37 C tai yra nėštukiška temperatūra. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2007 08 07, 06:12)
ta prasme kiek laiko? tiek kiek matuoji temperatūrą, o jei kalbi apie dienas, tai jei 3 dienos iš eilės dabar laikysis ~37 C tai yra nėštukiška temperatūra. Sėkmės  4u.gif

aciu 4u.gif na sian BT 37C.bet va kasdien taip pilva maudzia kaip pries mmm,ir vakar irgi gan smarkiai maude,bet sian vistiek mmm nera...
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 08 07, 10:04)
aciu 4u.gif na sian BT 37C.bet va kasdien taip pilva maudzia kaip pries mmm,ir vakar irgi gan smarkiai maude,bet sian vistiek mmm nera...

tokia temperatūra būna arba per ovuliaciją, arba nėštukės temperatūra, pamatuok dar kelias dienas BT, testukai tikrai dar nerodys, pasidaryk po 3 dienų ir neišmesk jo po 10 min. man kai buvo kelios savaitės, vakare išryškėjo antra neryški juostelė rolleyes.gif BT buvo 37,2, o vėliau kraujo tyrimas parodė 2 savaičių nėštumą 4u.gif
Atsakyti
dabar sedziu ir skaiciuoju valandas iki pirmadienio,bijau net pajudet,kad mmm neprasidetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 08 07, 13:32)
dabar sedziu ir skaiciuoju valandas iki pirmadienio,bijau net pajudet,kad mmm neprasidetu biggrin.gif

kuo puikiausiai tave suprantu mirksiukas.gif svarbiausiai nesijaudink 4u.gif užsiimk kuo nors, kad kuo mažiau apie tai galvotum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2007 08 07, 11:08)
kuo puikiausiai tave suprantu  mirksiukas.gif  svarbiausiai nesijaudink  4u.gif  užsiimk kuo nors, kad kuo mažiau apie tai galvotum  mirksiukas.gif

bandau uzsiimt sako mazaisiais,bet kai vaikai pries akis tai tik tas ir galvoj biggrin.gif dar sian buvau pas gydytoja ir suzinojau,kad man gali reikt pirsta pjaut ir augliuka nuo kaulo nuiminet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 08 07, 16:03)
bandau uzsiimt sako mazaisiais,bet kai vaikai pries akis tai tik tas ir galvoj biggrin.gif dar sian buvau pas gydytoja ir suzinojau,kad man gali reikt pirsta pjaut ir augliuka nuo kaulo nuiminet verysad.gif

oho blink.gif o negali nuo to būti tokia temperatūra g.gif tu tik nestresuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2007 08 07, 13:40)
oho  blink.gif  o negali nuo to būti tokia temperatūra  g.gif  tu tik nestresuok  4u.gif

nelabai turbut,juk cia ne uzdegimas koks o siaip.o as ir nestresuoju del to,daugiau del nezinios.turbut vistiek reiks vyrui sakyt,kad testa pirksiu.o as galvoju,o jeigu as penktadieni nueiciau kraujo daryt?juk vistiek jei jau nescia tai parodys,o jei ne tai lauk nelaukus.kaip galvoji?tada jau galeciau koki pirmadieni po piet ar antradieni ryte laukt atsakymo.
Atsakyti
vienu zodziu einu rytoj,kad iki penktadienio atsakyma tureciau.nebegaliu daugiau,o sestadieni dar anytos gimtadienis.
Atsakyti