Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
labas rytas 4u.gif
na va sian einu kraujo daryt.pasimatavau dar BT is ryto 37.2C.
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 08 08, 10:49)
labas rytas 4u.gif

laikysiu kumščiukus už tave bigsmile.gif ir temperatūra daug žadanti bigsmile.gif o kaip krūtinė, jautri?
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2007 08 08, 12:04)
laikysiu kumščiukus už tave  bigsmile.gif ir temperatūra daug žadanti  bigsmile.gif  o kaip krūtinė, jautri?

na va dabar skaiciuoju valandas biggrin.gif jo krutine truputi jautroka.
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 08 08, 17:28)
na va dabar skaiciuoju valandas biggrin.gif jo krutine truputi jautroka.

oij, nesikankink taip unsure.gif nors visai tave suprantu 4u.gif
Atsakyti
noriu labai suzinot.o dar sian gavau e-mail,kad ateiciau i pokalbi del darbo,bet jei busiu nescia tai neisiu,nes ten gali reiket iki 18kg nesiot.
Atsakyti
Sveikutes. prisiskaiciau cia visko ir vis tik nesuprantu g.gif jei ciklas yra reguliarus, kaip gali mmm veluoti per pora savaiciu? huh.gif Pas mane tai tokia situacija kad pries mmm budavo labai baisus savaite trunkantis pms ph34r.gif Dabar jo nera, ir mano reguliarus mmm veluoja kelias dienas, o pilvuko net nemaudzia g.gif bet ir testukas neigiama rodo.. ir apskritai, kodel mes tokios nekantrios? assa.gif
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 08 08, 10:49)
labas rytas 4u.gif

kaip tavo kraujo tyrimas bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos. pamaniau kad as parasysiu savo istorija...man NT nerode net iki 7 savaites - vis darydavausi ir jis neigiamas. tada nieko nezinojau kad galima butu pamatyti is kraujo tyrimo. nuejau pas ginekologe, ji mane apziurejo ir sako-tikrai nesi nescia, matyt labai nori pastoti, tai ir nutolo menesines...israse duphaston ir sake kad jei esi nescia, tai kaip tik geriau vaisius isitvirtins, o jei nesi, tada bus mmm. kad galima pamatyti ar laukiesi echoskopu, as tada irgi nezinojau, nors nesu tamsuole kokia...dar syki pasidariu testa ir jis buvo teigiamas! ta pacia diena per kelias valandas nulekiau pas gydytoja Pukieniene, jid irba Narmedoj. Ji paziurejo echoskopu...sako esi nescia...bet nesivystantis nestumas...jeigu prades kraujuoti, skambink man ir atvaziuok i Universitetine ligonine...buvau nei gyva nei mirusi...buvo siaubingai baisu. kita diena pasirode kraujas. eidama i ligonine as dar stipriai paslydau, priemime pasake kad jokiu sansu...
bet pabaiga buvo kaip pasakoj: as gulejau gal 2 sav. ligoninej, poto nuejau pas gydytoja Arlauskiene, ji liepe dar gulet menesi lovoj, nes pas mane buvo hemotoma, ir poto viskas buvo super. Pagimdziau su cezariu, nes neatsidare kaklelis, bet uztat dabar turiu nuostabu berniuka ir jam jau du metai;-))
taip kad stebuklai buna, bet ir pacios turim labai daug pastangu daznai ideti...
sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
Įdomi Jurates 669 istorija ir vaikelio atėjimas į pasaulį smile.gif Puiku, kad viskas gerai pasibaigė thumbup.gif Turbūt tais testais 100 proc. irgi negalima pasitikėti.
Atsakyti
hmmm... na ir istorijos... man net plaukai siausiasi.. unsure.gif kai net ginekologes nesugeba nustatyti nestumo, o vietoj to visokius vaistus skiria... g.gif as kadangi pati esu kategoriskai pries vaistu vartojima, tai manau, kad tokios priemones tik dar labiau pakenktu brestanciam vaikeliui... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate669 @ 2007 08 13, 17:04)
sveikos. pamaniau kad as parasysiu savo istorija...man NT nerode net iki 7 savaites - vis darydavausi ir jis neigiamas. tada nieko nezinojau kad galima butu pamatyti is kraujo tyrimo. nuejau pas ginekologe, ji mane apziurejo ir sako-tikrai nesi nescia, matyt labai nori pastoti, tai ir nutolo menesines...israse duphaston ir sake kad jei esi nescia, tai kaip tik geriau vaisius isitvirtins, o jei nesi, tada bus mmm. kad galima pamatyti ar laukiesi echoskopu, as tada irgi nezinojau, nors nesu tamsuole kokia...dar syki pasidariu testa ir jis buvo teigiamas! ta pacia diena per kelias valandas nulekiau pas gydytoja Pukieniene, jid irba Narmedoj. Ji paziurejo echoskopu...sako esi nescia...bet nesivystantis nestumas...jeigu prades kraujuoti, skambink man ir atvaziuok i Universitetine ligonine...buvau nei gyva nei mirusi...buvo siaubingai baisu. kita diena pasirode kraujas. eidama i ligonine as dar stipriai paslydau, priemime pasake kad jokiu sansu...
bet pabaiga buvo kaip pasakoj: as gulejau gal 2 sav. ligoninej, poto nuejau pas gydytoja Arlauskiene, ji liepe dar gulet menesi lovoj, nes pas mane buvo hemotoma, ir poto viskas buvo super. Pagimdziau su cezariu, nes neatsidare kaklelis, bet uztat dabar turiu nuostabu berniuka ir jam jau du metai;-))
taip kad stebuklai buna, bet ir pacios turim labai daug pastangu daznai ideti...
sekmes! thumbup.gif

nu nieko sau blink.gif aš apšalus doh.gif gerai, kad toj klinikoj nesilankau unsure.gif
Atsakyti
Bet tai 2005 tai ne 1985 kai galejo nebut geros aparaturos, echoskopu, kad gyd neamtytu, o kaip cia taip tai sakes blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 13 rugpjūčio 2007 - 17:02