sveikos. pamaniau kad as parasysiu savo istorija...man NT nerode net iki 7 savaites - vis darydavausi ir jis neigiamas. tada nieko nezinojau kad galima butu pamatyti is kraujo tyrimo. nuejau pas ginekologe, ji mane apziurejo ir sako-tikrai nesi nescia, matyt labai nori pastoti, tai ir nutolo menesines...israse duphaston ir sake kad jei esi nescia, tai kaip tik geriau vaisius isitvirtins, o jei nesi, tada bus mmm. kad galima pamatyti ar laukiesi echoskopu, as tada irgi nezinojau, nors nesu tamsuole kokia...dar syki pasidariu testa ir jis buvo teigiamas! ta pacia diena per kelias valandas nulekiau pas gydytoja Pukieniene, jid irba Narmedoj. Ji paziurejo echoskopu...sako esi nescia...bet nesivystantis nestumas...jeigu prades kraujuoti, skambink man ir atvaziuok i Universitetine ligonine...buvau nei gyva nei mirusi...buvo siaubingai baisu. kita diena pasirode kraujas. eidama i ligonine as dar stipriai paslydau, priemime pasake kad jokiu sansu...
bet pabaiga buvo kaip pasakoj: as gulejau gal 2 sav. ligoninej, poto nuejau pas gydytoja Arlauskiene, ji liepe dar gulet menesi lovoj, nes pas mane buvo hemotoma, ir poto viskas buvo super. Pagimdziau su cezariu, nes neatsidare kaklelis, bet uztat dabar turiu nuostabu berniuka ir jam jau du metai;-))
taip kad stebuklai buna, bet ir pacios turim labai daug pastangu daznai ideti...
sekmes!