Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vega22 @ 2007 09 12, 20:50)
sveikos, noreciau paklausti - ar antroji juostele, kuri rodo, kad nestumas yra, turi buti tokia pat ryski, kaip ir pirmoji? o gal uztenka, kad ji vos isryskeja? kaip susigaudyti?

aš nesulaukusi mmm pasidariau nėštumo testą ir antra juostelė buvo kaip vaiduokliukas ir tai pamačiau tik vakare, ir taip keli testukai rodė, po kraujo tyrimo tik sužinojau, kad laukiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
supratau, tada visko gali buti, nabandysiu dar ryt, o jau kita savaite jei niekas nepasikeis, eisiu pas gydytoja. labai jau gali buti, bet bijau isisvajot
Atsakyti
testas man nerode iki 2 men
smile.gif

Todel kad permazai hormono buvo kuris reguoja i testa 4u.gif
O kraujo tyrimas parode 2-a savaitele:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreksiuke: 13 rugsėjo 2007 - 19:32
QUOTE(vega22 @ 2007 09 13, 20:28)
supratau, tada visko gali buti, nabandysiu dar ryt, o jau kita savaite jei niekas nepasikeis, eisiu pas gydytoja. labai jau gali buti, bet  bijau isisvajot

Niu ir kokie rezultatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vega22 @ 2007 09 13, 20:28)
supratau, tada visko gali buti, nabandysiu dar ryt, o jau kita savaite jei niekas nepasikeis, eisiu pas gydytoja. labai jau gali buti, bet  bijau isisvajot

tikrai idomu kokie rezultatai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2007 09 10, 15:08)
Šiaip geriau savęs neguosti tokiais žodžiais o tiesiog imti ir apsilankyti pas daktarką. Tuomet neliks jokių abejonių ir kirminėlis nekirbės galvoje  ax.gif aš tikrinuosi reguliariai - stengiuosi kartą per pusę metų apsilankyti. tai va, kai nuvažiavau eiliniam profilaktiniam pasitikrinimui  -ji man pasakė  -ups, pas tave ant gimdos kaklelio polipas. Vos nenusiverčiau nuo kėdės. man nieko neskaudėjo, niekuom nesiskundžiau, mėnesinės buvo reguliarios. teko jį išpjauti, nes tokių visokių "bajeriukų" geriau nepalikti, jie ilgainiui gali supiktybėti. ir šiaip, turi įtarimų - nuvažiuok ir pasitikrink. Bus uždėtas pliusiukas ir bus ramu  4u.gif
Papildyta:

Viskas bus gerai, pamatysi  4u.gif Sėkmingo ir lengvo išgijimo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na suprantu, kad kas puse metu dar nieko vaikscioti, bet juk kas menesi echoskopijos nedarysi 4u.gif gydytoja musu gera pazistama, tad as pas ja kas antra menesi vaikstau su ivairiausiai klausimais, ne tik tikrinimais, bet ir siaip patarimais smile.gif kaskart issiuncia namo, sako nieko daugiau papildomai daryt nereikia, gyvenkit ir tiek smile.gif
Atsakyti
Man mėnesinės vėluoja jau 11 dienų... Dariausi NT pries 4 dienas, tai testas rodė 1 juostelę.. Pakartojau NT šiandien ryte, tai testas nerodė nei vienos juostelės unsure.gif Ar gali taip būti, kad teste neišryškėjo nei viena juostelė? Gal testas koks brokuotas? unsure.gif
Ir dar norėjau paklaust, o kur Klaipėdoje būtų galima pasidaryt kraujo tyrimą dėl nėštumo? Ar čia kažkoks specialus atskiras tyrimas ir reik prieš darant paminėt, kad būtent jį noriu atlikti? Ar tai paprasčiausias kraujo tyrimas, kaip įprastai ir iš jo matosi, kad moteris yra nėščia? ax.gif Gal klausimai kiek kvailokai skamba, bet niekad anksčiau su tuo nebuvau susidūrusi, tad įdomu blush2.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, gal galėtumėt man parašyti kur Klaipėdoje atlieka kraujo tyrimus nėštumui nustatyti? Ką tik paskambinau į vienos poliklinikos ginekologijos skyrių ir paklausiau ar jie nežino kur atlieka tokį tyrimą, tai man atsakė: "Nesupratau Jūsų... karujo tyrimą nėštumui nustatyti??" Pirmą kartą registratorė apie tokį tyrimą išgirdo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 09 28, 09:12)
Man mėnesinės vėluoja jau 11 dienų... Dariausi NT pries 4 dienas, tai testas rodė 1 juostelę.. Pakartojau NT šiandien ryte, tai testas nerodė nei vienos juostelės  unsure.gif Ar gali taip būti, kad teste neišryškėjo nei viena juostelė? Gal testas koks brokuotas?  unsure.gif
Ir dar norėjau paklaust, o kur Klaipėdoje būtų galima pasidaryt kraujo tyrimą dėl nėštumo? Ar čia kažkoks specialus atskiras tyrimas ir reik prieš darant paminėt, kad būtent jį noriu atlikti? Ar tai paprasčiausias kraujo tyrimas, kaip įprastai ir iš jo matosi, kad moteris yra nėščia?  ax.gif Gal klausimai kiek kvailokai skamba, bet niekad anksčiau su tuo nebuvau susidūrusi, tad įdomu  blush2.gif

Gal tikrai testas brokuotas...
Kraujo tyrimas HCG (nestumo metu susidariusiams hormonui tokiam) nustatyti - tai ne tas pats, kas bendras kraujo tyrimas. Bendrame tyrime HCG kiekio kraujyje tikrai nesimato 4u.gif

Beje, butent tas HCG ir nudazo antraja testo juostele. Jei nera kam jos nudazyti (t.y. to HCG hormono organizme nera), tai ir rodo testukas tik 1 kontroline juostele 4u.gif Bet testukai ne visada buna pakankamai jautrus.

O kur Klaipedoje toki tyrima pasidaryti - nzn, as vilniete. pagooglink arba paskambinek po privacias didesnes medicinos istaigas.
Atsakyti
Pasižiūrėjau į apklausos rezultatus ir jie tiesiog neįtikėtini: net 40 procentų moterims nėštumo testas nerodo nėštumo. blink.gif
Atsakyti
O man testukai pasirodo gerai visa laika rode... neigiamai verysad.gif o taip tikejausi... o cia tik mano ciklas su manimi isdykavo... kai mmm velavo 15 dienu, tai prakeikiau visus testus ir galvojau, kad nesamones rodo, bet kad paskui mmm atejo... ir taip keli ciklai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2007 09 29, 13:29)
O man testukai pasirodo gerai visa laika rode... neigiamai  verysad.gif  o taip tikejausi... o cia tik mano ciklas su manimi isdykavo... kai mmm velavo 15 dienu, tai prakeikiau visus testus ir galvojau, kad nesamones rodo, bet kad paskui mmm atejo... ir taip keli ciklai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

čia nuo įtampos greičiausiai... man panašiai buvo prieš kokius tris-keturis mėnesius: artėjant dienoms, tokia įsitempusi būdavau nuo minčių, kad atrodė nieko kito negalėjau daryti, o tik mąstyti pavyks ar nepavyks... tai taip begalvojant mėnesinės kaip tyčia vėluodavo 10-17 dienų... tada puldavau pirkti visokių testukų, tie nieko nerodydavo ir galiausiai pasirodydavo kraujas verysad.gif o paskui kažkaip sugriebiau save į rankas, prisigalvojau tris milijonus darbų ir reikalų, kad psichologinė įtampa dingtų ir vienos dienos atėjo beveik nepavėlavusios, o kitos dar tikslesnės buvo... va
Atsakyti