laba,
tai va, siandien buvau pas gydytoja, tai suzinojau kad gimdoje desineje puseje prie kiausides yra 61 mm cista

(del to man teplioja), o del nestumo, tai kita pirmadieni bus aisku, kol kas nieko nemato, bet mate gimdoje "gimdos gleiviu kamuoleli" (tai besikabinantis nestumas ar kaip cia pavadinti). taigi viskas isaiskes kitos savaites pirmadieni.
tai tokios zinios is manes. siaip nepergyvenu, nes jauciuosi puikiai, tik desineje puseje pilvo apacioje jauciu menka durima, ir tai jauciu tik tuomet kai bunu pasilenkusi prie stalo. todel stengiuosi atsilosusi kedeje dirbti. greiciausiai kita savaite paguldys i liginine stebejimui, dar niekas neaisku
as esu optimiste ir zinau, kad viskas pasibaigs gerai.
beje gydytoja pasake, kad man butinas nestumas ir ji viliasi, kad uzsikabins nestumas gimdoje ir tada jau viskas susitvarkys. mano gydytoja yra Giedre Kapustiene (Mazylio gimdymo namai), bent jau man, tai sauniausia gydytja ginekologe, nes praejau gal koki 10 ginekologiu, kol radau man tinkama, kuri buti normali ir maloni gydytoja, kuria butu galima pasitiket.
kai bus daugiau ziniu, parasysiu.
ir dar, sestadieni pasidariau testa, tai antra juostele buvo ruzava.
as visai nestresuoju del cistos, nes jei apie tai tik galvosiu, tai nuo to tik bus blogiau. zinoma, dabar turiu gyvent labai ramiai, kuo maziau vaiskciot ir labai letai turiu vaiskciot, turiu daug ilsetis.
dabar jau tikrai viskas