Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
laba ryta smile.gif 4u.gif
gal kas buvo susidure su panasia situacija,nes esu labai pasimetus.tai va man menesines veluoja jau 5d.,mano ciklas ir siaip daznai uzsitesia iki 35d.tad pasidariau jau 2kartus nestumo testa,ir jie abu su vienu bruksneliu,bet ....kas mane labiausia ir neramina,tai ,kad siandien kaip tik dariausi,cia daugelio taip isgirta RapiPreg ir pas mane iskart viskas nusidaze ruzavai,bet po kurio laiko isryskejo kontroline juostele ir tik rai neatsirado antros,bet man neramu,kad visas fonas buvo vienspalvis,ar taip turi buti?????
nes kai dariausi kitokios firmos testa,tai tik juosteles isryskejo ....merginos padekit,jei galit ,nes as jau is proto isieisu ,taip beprisigalvodama visko....
Atsakyti
QUOTE(doctor @ 2007 08 31, 07:09)
laba ryta smile.gif  4u.gif
gal kas buvo susidure su panasia situacija,nes esu labai pasimetus.tai va man menesines veluoja jau 5d.,mano ciklas ir siaip daznai uzsitesia iki 35d.tad pasidariau jau 2kartus nestumo testa,ir jie abu su vienu bruksneliu,bet ....kas mane labiausia ir neramina,tai ,kad siandien kaip tik dariausi,cia daugelio taip isgirta RapiPreg ir pas mane iskart viskas nusidaze ruzavai,bet po kurio laiko isryskejo kontroline juostele ir tik  rai neatsirado antros,bet man neramu,kad visas fonas buvo vienspalvis,ar taip turi buti?????
nes kai dariausi kitokios firmos testa,tai tik juosteles isryskejo ....merginos padekit,jei galit ,nes as jau is proto isieisu ,taip beprisigalvodama visko....

čia viskas normalu smile.gif kai kurie testukai pirma nusidažo rausvai - visas fonas, o po to išryškėja viena ar dvi juostelės smile.gif Nebūtinai turi tik juostelės iš karto ryškėti
Atsakyti

Cicera,aciu uz nuraminima ... 4u.gif

tai tikiuos viskas gerai ir as neturesiu leliuko,nes gal ziauriai pasakysiu,bet jis butu per daug anksti....

na bandysiu nusiraminti ir gal taip sulauksiu mmm... ,matyt jau per nervus jos ir veluoja cia man,... g.gif
Atsakyti
QUOTE(doctor @ 2007 08 31, 08:09)
laba ryta smile.gif  4u.gif
gal kas buvo susidure su panasia situacija,nes esu labai pasimetus.tai va man menesines veluoja jau 5d.,mano ciklas ir siaip daznai uzsitesia iki 35d.tad pasidariau jau 2kartus nestumo testa,ir jie abu su vienu bruksneliu,bet ....kas mane labiausia ir neramina,tai ,kad siandien kaip tik dariausi,cia daugelio taip isgirta RapiPreg ir pas mane iskart viskas nusidaze ruzavai,bet po kurio laiko isryskejo kontroline juostele ir tik  rai neatsirado antros,bet man neramu,kad visas fonas buvo vienspalvis,ar taip turi buti?????

na tai rapi preg testukai megsta nusidazyt man ir taip buvo doh.gif tu nepergyvenk jei testukai neigiami tai gal ir mmm ateis wink.gif
Atsakyti
as tai jau pasidariau 8 testukus doh.gif , s ju vienas teigiamas (dariausi 08-28) ir 4 silpnai teigiami, t.y. antra jusotele "vaiduoklis", vakar ryte truputi pradejo teplioti, pasidariau 2 testus skirtingu firmu, tai abiejuose buvo antra "vaiduoklis" juostele. pas mane gimdos kaklelyje yra maza zaizdele (siuo metu naudoju zvakutes zaizdelei uzgydyti, jau 8 sunaudojau, liko 4). mm veluoja 6 dienas, jauciuosi gerai, siaip mano mm kaip laikrodis, o dabar tiek veluoja. tai net ir nezinau ka galvoti. pries daugiau nei pusmeti buvau pastojusi, bet 9 savaite vaisius zuvo, dare abrazija. bet gydytoja pasake, kad nieko nepazeide, nes vaisius buvo atsikabines nuo gimdos, negyva vaisiu pranesiojau apie savaite. blogiausiai yra tai, kad mano gydytoja bus tik pirmadieni doh.gif kai pirma karta laukiausi, tai nuo pat pradziu man maude pilvo apacia, buvo dideli spazmai. o dabar nieko neskauda. kazkokia mistika. jei siandien vakare nepasirodys mm, dar karta pakartosiu nestumo testa (tos firmos, kur rode abi gerai matomas juosteles, as ji uzsisakiau internetu). tai tada ir bus aisku kaip ten pas mane yra g.gif g.gif
zinoma, esu optimiste ir tikiu, kad man viskas gerai ir kad kita savaite man gydytoja patvirtins, kad esu nestuke.gif
blogiausia yra tai, kad esu is tu zmoniu, kuriam sunku laukti ir but nezinioje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 08 31, 11:55)
as tai jau pasidariau 8 testukus  doh.gif , s ju vienas teigiamas (dariausi 08-28) ir 4 silpnai teigiami, t.y. antra jusotele "vaiduoklis", vakar ryte truputi pradejo teplioti, pasidariau 2 testus skirtingu firmu, tai abiejuose buvo antra "vaiduoklis" juostele.

Na jei jau vienas teigiamas, tai turėtum būti nestuke.gif Tos juostelės šiaip sau neatsiranda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 08 31, 11:55)
as tai jau pasidariau 8 testukus  doh.gif , s ju vienas teigiamas (dariausi 08-28) ir 4 silpnai teigiami, t.y. antra jusotele "vaiduoklis", vakar ryte truputi pradejo teplioti, pasidariau 2 testus skirtingu firmu, tai abiejuose buvo antra "vaiduoklis" juostele. pas mane gimdos kaklelyje yra maza zaizdele (siuo metu naudoju zvakutes zaizdelei uzgydyti, jau 8 sunaudojau, liko 4). mm veluoja 6 dienas, jauciuosi gerai, siaip mano mm kaip laikrodis, o dabar tiek veluoja. tai net ir nezinau ka galvoti. pries daugiau nei pusmeti buvau pastojusi, bet 9 savaite vaisius zuvo, dare abrazija. bet gydytoja pasake, kad nieko nepazeide, nes vaisius buvo atsikabines nuo gimdos, negyva vaisiu pranesiojau apie savaite. blogiausiai yra tai, kad mano gydytoja bus tik pirmadieni  doh.gif  kai pirma karta laukiausi, tai nuo pat pradziu man maude pilvo apacia, buvo dideli spazmai. o dabar nieko neskauda. kazkokia mistika. jei siandien vakare nepasirodys mm, dar karta pakartosiu nestumo testa (tos firmos, kur rode abi gerai matomas juosteles, as ji uzsisakiau internetu). tai tada ir bus aisku kaip ten pas mane yra  g.gif  g.gif
zinoma, esu optimiste ir tikiu, kad man viskas gerai ir kad kita savaite man gydytoja patvirtins, kad esu  nestuke.gif
blogiausia yra tai, kad esu is tu zmoniu, kuriam sunku laukti ir but nezinioje  doh.gif

tikekimes mmm tavo nebeateis ir gyd patvirtons nestuke.gif
o del pilvo skausmo tai gerai kad neskauda pvz man is keturiu nestumu 3nestumus skaudejo o vieno neskaudeko ir atspek kuris nestumas buvo sekmingas... taip tas kurio metu pilvo neskaudejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 08 31, 12:55)
as tai jau pasidariau 8 testukus  doh.gif , s ju vienas teigiamas (dariausi 08-28) ir 4 silpnai teigiami, t.y. antra jusotele "vaiduoklis", vakar ryte truputi pradejo teplioti, pasidariau 2 testus skirtingu firmu, tai abiejuose buvo antra "vaiduoklis" juostele. pas mane gimdos kaklelyje yra maza zaizdele (siuo metu naudoju zvakutes zaizdelei uzgydyti, jau 8 sunaudojau, liko 4). mm veluoja 6 dienas, jauciuosi gerai, siaip mano mm kaip laikrodis, o dabar tiek veluoja. tai net ir nezinau ka galvoti. pries daugiau nei pusmeti buvau pastojusi, bet 9 savaite vaisius zuvo, dare abrazija. bet gydytoja pasake, kad nieko nepazeide, nes vaisius buvo atsikabines nuo gimdos, negyva vaisiu pranesiojau apie savaite. blogiausiai yra tai, kad mano gydytoja bus tik pirmadieni  doh.gif  kai pirma karta laukiausi, tai nuo pat pradziu man maude pilvo apacia, buvo dideli spazmai. o dabar nieko neskauda. kazkokia mistika. jei siandien vakare nepasirodys mm, dar karta pakartosiu nestumo testa (tos firmos, kur rode abi gerai matomas juosteles, as ji uzsisakiau internetu). tai tada ir bus aisku kaip ten pas mane yra  g.gif  g.gif
zinoma, esu optimiste ir tikiu, kad man viskas gerai ir kad kita savaite man gydytoja patvirtins, kad esu  nestuke.gif
blogiausia yra tai, kad esu is tu zmoniu, kuriam sunku laukti ir but nezinioje  doh.gif

tu tikrai esi nestuke.gif tos juostelės šiaip sau neatsiranda mirksiukas.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
tai va mergaites pagaliau susirgau,tai dabartikrai zinau kad nesu nescia sad.gif
Atsakyti
nebuk tokia tikra paskaityk kita tema, kur sergi ir tuo paciu nescia. g.gif
Atsakyti
laba,

tai va, siandien buvau pas gydytoja, tai suzinojau kad gimdoje desineje puseje prie kiausides yra 61 mm cista doh.gif (del to man teplioja), o del nestumo, tai kita pirmadieni bus aisku, kol kas nieko nemato, bet mate gimdoje "gimdos gleiviu kamuoleli" (tai besikabinantis nestumas ar kaip cia pavadinti). taigi viskas isaiskes kitos savaites pirmadieni.
tai tokios zinios is manes. siaip nepergyvenu, nes jauciuosi puikiai, tik desineje puseje pilvo apacioje jauciu menka durima, ir tai jauciu tik tuomet kai bunu pasilenkusi prie stalo. todel stengiuosi atsilosusi kedeje dirbti. greiciausiai kita savaite paguldys i liginine stebejimui, dar niekas neaisku g.gif
as esu optimiste ir zinau, kad viskas pasibaigs gerai.
beje gydytoja pasake, kad man butinas nestumas ir ji viliasi, kad uzsikabins nestumas gimdoje ir tada jau viskas susitvarkys. mano gydytoja yra Giedre Kapustiene (Mazylio gimdymo namai), bent jau man, tai sauniausia gydytja ginekologe, nes praejau gal koki 10 ginekologiu, kol radau man tinkama, kuri buti normali ir maloni gydytoja, kuria butu galima pasitiket.
kai bus daugiau ziniu, parasysiu.
ir dar, sestadieni pasidariau testa, tai antra juostele buvo ruzava.
as visai nestresuoju del cistos, nes jei apie tai tik galvosiu, tai nuo to tik bus blogiau. zinoma, dabar turiu gyvent labai ramiai, kuo maziau vaiskciot ir labai letai turiu vaiskciot, turiu daug ilsetis.
dabar jau tikrai viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 09 03, 15:56)
laba,

tai va, siandien buvau pas gydytoja, tai suzinojau kad gimdoje desineje puseje prie kiausides yra 61 mm cista  doh.gif  (del to man teplioja), o del nestumo, tai kita pirmadieni bus aisku, kol kas nieko nemato, bet mate gimdoje "gimdos gleiviu kamuoleli" (tai besikabinantis nestumas ar kaip cia pavadinti). taigi viskas isaiskes kitos savaites pirmadieni.
tai tokios zinios is manes. siaip nepergyvenu, nes jauciuosi puikiai, tik desineje puseje pilvo apacioje jauciu menka durima, ir tai jauciu tik tuomet kai bunu pasilenkusi prie stalo. todel stengiuosi atsilosusi kedeje dirbti. greiciausiai kita savaite paguldys i liginine stebejimui, dar niekas neaisku  g.gif
as esu optimiste ir zinau, kad viskas pasibaigs gerai.
beje gydytoja pasake, kad man butinas nestumas ir ji viliasi, kad uzsikabins nestumas gimdoje ir tada jau viskas susitvarkys. mano gydytoja yra Giedre Kapustiene (Mazylio gimdymo namai), bent jau man, tai sauniausia gydytja ginekologe, nes praejau gal koki 10 ginekologiu, kol radau man tinkama, kuri buti normali ir maloni gydytoja, kuria butu galima pasitiket.
kai bus daugiau ziniu, parasysiu.
ir dar, sestadieni pasidariau testa, tai antra juostele buvo ruzava.
as visai nestresuoju del cistos, nes jei apie tai tik galvosiu, tai nuo to tik bus blogiau. zinoma, dabar turiu gyvent labai ramiai, kuo maziau vaiskciot ir labai letai turiu vaiskciot, turiu daug ilsetis.
dabar jau tikrai viskas  mirksiukas.gif

tikiuosi, kad tau pavyks... 4u.gif
Atsakyti