Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Austiniokas @ 2007 11 25, 19:22)
kazkur skaiciau,kad esant  nestuke.gif  krutu jautrumas praeina.gal kas ka galit pasakyt siuo klausimu?

Atsakyt į Tavo klausimą negaliu, bet ir man tas pats. mmm jau gerokai vėluoja, o krūtinės visai neskauda. Ir aš svarščiau, kodėl taip galėtų būti. Tikiuosi, kad nestuke.gif įtaka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pokst @ 2007 11 25, 18:44)
heh, na man mmm veluoja jau 25 dienas. Per ta laika pasidariau apie 15 testuku ir visi buvo neigiami. Net po kazkiek laiko niekas nepasirode.. Na bet ta diena kai turejo buti mmm man buvo atlikta apendicito operacija, tai manau ir tai turejo pristabdyti mmm atsiradima. Bet kita vertus juk buvo atlikta ir kruva kraujo ir dar biesas zino kokiu tyrimu, ir ginekologe buvo apziurejusi ir negi taip niekas nieko nepastebejo ar tai turi buti kazkokie specialus tyrimai?  g.gif
Siaip lyg ir jokiu nestumo pozymiu nera.. tai ir vienas velnias tezino kodel tos mmm nesirodo.. dar gal savaitele luktersiu ir reikes pas savo ginekologe rodytis..  unsure.gif
ar gal kam nors irgi taip buve, nes nezinia jau oj kaip smegenis spaudzia..  doh.gif

..man viena vieninteli karta yra neatejusios mm - tai buvo sesijos metu, kai labai daug streso buvo ir pan. - sekancios atejo butent tada, kada turejo ateiti, jei mm butu buvusios ta menesi pries.
Taigi, gal ir tau po operacijos, streso ir pan. taip atsitiko.. g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 11 25, 17:55)
Ačiū Indrutee! Na, gal ir Tu nusipirk NT, bus ramiau  rolleyes.gif Laikysiu kumštukus, kad būtų II

nusipirkau lotuliukas.gif bet nzn ar verta ji daryti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Austiniokas @ 2007 11 25, 21:22)
man kilo klausimukas,mano krutine pries pora trejeta dieneliu buvo nerealiai jautri o sen pastebejau,kad jautri ji tik vos vos,turint omeny,kad noriu leliuko,tai ar tai geras zenklas ar blogas,nes kazkur skaiciau,kad esant  nestuke.gif  krutu jautrumas praeina.gal kas ka galit pasakyt siuo klausimu?

veikute smile.gif
jei esi vilniete, tiksliausiai ir greiciausiai viska suzinosi pasidariusi kraujo tyrima nestumui nustatyti (man ginekologe patare is viso NT nedaryti, o is karto kraujo T). Atsakymas per 2 val, Naugarduko g. 50, Geromeda, girdejau kad registruotis is anksto nebutina, bet duodu tel.: [85] 2162050, kaina iki 30 lt, atrodo 26, dirba rytoj nuo 7.30, tai gali is ryto nuvaziuoti,viskas bus aiksu smile.gif
Sekmes ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 11 25, 20:38)
..man viena vieninteli karta yra neatejusios mm - tai buvo sesijos metu, kai labai daug streso buvo ir pan. - sekancios atejo butent tada, kada turejo ateiti, jei mm butu buvusios ta menesi pries.
Taigi, gal ir tau po operacijos, streso ir pan. taip atsitiko.. g.gif  unsure.gif

Apsilankiau is pat ryto pas savo daktariuke, tai sake del visko cia kaltos mano keliones ir apendicitas.. mmm tikrai turetu ne uz kalnu pasirodyti, bet del tokio uzdelsimo gali buti laaaaabai gausios ir skausmingos.. doh.gif velniava kazkokia, nervus tik gadina blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ir aš šiandien apsilankiau pas ginę. Ji apžiūrėjo ir sako: "reikės jums imti motinystės atostogas". Aš baisiausiai apsidžiaugiau, bet deja, tas džiaugsmas truko neilgai verysad.gif Ji pažiūrėjo echoskopu ir pasakė: "deja ne nėštumas, jums 4 cm cista". O juk tų cistų būna "visokiausio plauko", tai baisiai susinervinau ir pusę kelio eidama namo žliumbiau blush2.gif Gydytoja nieko man nenorėjo aiškinti pasakė tik, kad nieko gero ir reikia kuo greičiau pastoti. Nesupratau kodėl, nebesiklausinėjau jos, nes ir taip baisi mano savijauta buvo.
Nežinau kaip čia dabar viskas bus, neramu labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 11 26, 10:14)
Sveikutės,
Ir aš šiandien apsilankiau pas ginę. Ji apžiūrėjo ir sako: "reikės jums imti motinystės atostogas". Aš baisiausiai apsidžiaugiau, bet deja, tas džiaugsmas truko neilgai  verysad.gif Ji pažiūrėjo echoskopu ir pasakė: "deja ne nėštumas, jums 4 cm cista". O juk tų cistų būna "visokiausio plauko", tai baisiai susinervinau ir pusę kelio eidama namo žliumbiau  blush2.gif  Gydytoja nieko man nenorėjo aiškinti pasakė tik, kad nieko gero ir reikia kuo greičiau pastoti. Nesupratau kodėl, nebesiklausinėjau jos, nes ir taip baisi mano savijauta buvo.
Nežinau kaip čia dabar viskas bus, neramu labai  verysad.gif

console.gif console.gif nepergyvenk!!!!!!!! Tavo gine gal ir nenorejo taip taves gazdinti - tiesiog pasake, kad atsizvelgiant i tavo metus jau tikrai reikia gimdyti rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif (beje, man atrodo kad rasei jog tavo vyrui 27, kiek tau nezinau ax.gif ).

Cistos zinok gali ir pranykti savaime - as apie skaiciau - ir nestumas skatina cistu isnykima - tik nezinau ar tai dabar negalejo ir neturejo israsyti vaistuku, kad issaukti mm jei jos veluoja tiek laiko... g.gif
O del liepimo gimdyti rolleyes.gif - gal butent tai ko tau reikia - dabar vyrui gali sakyti, kad tau butinai reikia pastoti ir SKUBIAI - kitaip laukia operacija!!!!!!!!!! Pats laikas gudrauti tongue.gif tongue.gif - nepergyvenk ir auksciau nosi - gal butent taip viskas ir turejo nutikti.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 26 lapkričio 2007 - 10:22
QUOTE(opalė @ 2007 11 26, 10:21)
console.gif  console.gif nepergyvenk!!!!!!!! Tavo gine gal ir nenorejo taip taves gazdinti - tiesiog pasake, kad atsizvelgiant i tavo metus jau tikrai reikia gimdyti  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif (beje, man atrodo kad rasei jog tavo vyrui 27, kiek tau nezinau ax.gif ).

Cistos zinok gali ir pranykti savaime - as apie skaiciau - ir nestumas skatina cistu isnykima - tik nezinau ar tai dabar negalejo ir neturejo israsyti vaistuku, kad issaukti mm jei jos veluoja tiek laiko... g.gif
O del liepimo gimdyti rolleyes.gif  - gal butent tai ko tau reikia - dabar vyrui gali sakyti, kad tau butinai reikia pastoti ir SKUBIAI - kitaip laukia operacija!!!!!!!!!! Pats laikas gudrauti tongue.gif  tongue.gif  - nepergyvenk ir auksciau nosi - gal butent taip viskas ir turejo nutikti.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, Opale, matau, kad mane prisimeni 4u.gif Man 26m. Žinai, ir gudrauti nebereikės, viskas išsisprendė savaime, aš pati buvau labai nustebinta. Kadangi man mmm stipriai vėlavo, tai vyras jau buvo įsikalęs į galvą, kad aš nėščia, nors testas ir rodė I. Vieną kartą jis man ir sako: "žinai, pagalvojau, kad gal tie vaikai ir nėra jau taip blogai, senatvėje paskui galiu labai gailėtis. Be to įprasiu, pamilsiu ir jie mane mylės, bus visai smagu." Ir dar pliūpsnį visokių argumentų vaikučio naudai pažėrė. Aš klausiausi ir negalėjau patikėti savo ausimis, išpradžių maniau, kad juokauja, bet jis nejuokavo clap.gif Sakė, kad jei dabar ir nesu nėščia, tai nuo kito mėnesio galėsime pradėti planuoti thumbup.gif Vat, viskas taip gerai susiklostė, o štai čia ta cista, na, tikiuosi, ji greitai praeis ir nebus kokių baisių komplikacijų. Vaistukų man gydytoja išrašė. Jau išgėriau vieną tabletytę rolleyes.gif Sakė, kad jos iššauks mėnesines, o po jų vėl turėsiu ginekologei pasirodyti.
Kažkaip per porą dienų viskas ėmė ir apsivertė aukštyn kojom
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 11 26, 10:33)
Ačiū, Opale, matau, kad mane prisimeni  4u.gif Man 26m. Žinai, ir gudrauti nebereikės, viskas išsisprendė savaime, aš pati buvau labai nustebinta. Kadangi man mmm stipriai vėlavo, tai vyras jau buvo įsikalęs į galvą, kad aš nėščia, nors testas ir rodė I. Vieną kartą jis man ir sako: "žinai, pagalvojau, kad gal tie vaikai ir nėra jau taip blogai, senatvėje paskui galiu labai gailėtis. Be to įprasiu, pamilsiu ir jie mane mylės, bus visai smagu." Ir dar pliūpsnį visokių argumentų vaikučio naudai pažėrė. Aš klausiausi ir negalėjau patikėti savo ausimis, išpradžių maniau, kad juokauja, bet jis nejuokavo  clap.gif Sakė, kad jei dabar ir nesu nėščia, tai nuo kito mėnesio galėsime pradėti planuoti  thumbup.gif Vat, viskas taip gerai susiklostė, o štai čia ta cista, na, tikiuosi, ji greitai praeis ir nebus kokių baisių komplikacijų. Vaistukų man gydytoja išrašė. Jau išgėriau vieną tabletytę  rolleyes.gif  Sakė, kad jos iššauks mėnesines, o po jų vėl turėsiu ginekologei pasirodyti.
Kažkaip per porą dienų viskas ėmė ir apsivertė aukštyn kojom

Dziaugiuosi uz tave clap_1.gif clap_1.gif Tai nuo siandien esi jau aktyvi planuotoja!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Beje, Kaledos arteja - uzsiprasyk dovanos! rolleyes.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 11 26, 10:38)
Dziaugiuosi uz tave clap_1.gif  clap_1.gif  Tai nuo siandien esi jau aktyvi planuotoja!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif
Beje, Kaledos arteja - uzsiprasyk dovanos! rolleyes.gif  newyear.gif

Ačiū tau!!! Jo, reikės Kalėdų seniui laišką raštyi biggrin.gif Pati dar viskuo netikiu, atrodo lyg sapnas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 11 26, 10:45)
Ačiū tau!!! Jo, reikės Kalėdų seniui laišką raštyi  biggrin.gif Pati dar viskuo netikiu, atrodo lyg sapnas  rolleyes.gif

Sekmes planuojant mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurite: 26 lapkričio 2007 - 21:11
QUOTE(Laurite @ 2007 11 26, 21:10)
Sekmes planuojant  mirksiukas.gif .

Taip džiugu pasidarė beskaitant istoriją thumbup.gif Smagu, kad planuojat šeimos pagauėjimą drinks_cheers.gif Sekmės mirksiukas.gif
Atsakyti