Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Miglužė @ 2007 11 26, 11:33)
Ačiū, Opale, matau, kad mane prisimeni  4u.gif Man 26m. Žinai, ir gudrauti nebereikės, viskas išsisprendė savaime, aš pati buvau labai nustebinta. Kadangi man mmm stipriai vėlavo, tai vyras jau buvo įsikalęs į galvą, kad aš nėščia, nors testas ir rodė I. Vieną kartą jis man ir sako: "žinai, pagalvojau, kad gal tie vaikai ir nėra jau taip blogai, senatvėje paskui galiu labai gailėtis. Be to įprasiu, pamilsiu ir jie mane mylės, bus visai smagu." Ir dar pliūpsnį visokių argumentų vaikučio naudai pažėrė. Aš klausiausi ir negalėjau patikėti savo ausimis, išpradžių maniau, kad juokauja, bet jis nejuokavo  clap.gif Sakė, kad jei dabar ir nesu nėščia, tai nuo kito mėnesio galėsime pradėti planuoti  thumbup.gif Vat, viskas taip gerai susiklostė, o štai čia ta cista, na, tikiuosi, ji greitai praeis ir nebus kokių baisių komplikacijų. Vaistukų man gydytoja išrašė. Jau išgėriau vieną tabletytę  rolleyes.gif  Sakė, kad jos iššauks mėnesines, o po jų vėl turėsiu ginekologei pasirodyti.
Kažkaip per porą dienų viskas ėmė ir apsivertė aukštyn kojom

labai uz tave dziaugiuosi 4u.gif ir visdelto svajones pildosi wub.gif linkiu kuo greiciau pagaut zirniuka 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū, kad palaikot ir džiaugiatės kartu su manimi!!! 4u.gif Na, pirmiausia reikia išsigydyti tą bjaurią cistą, sulaukti mmm ir vaisingų dienelių ax.gif Dabar jau nebesvarbu ar vaikelis pilvuke apsigyvens šį mėnesį, kitą ar po pusmečio, ar dar kada (aišku norisi kuo greičiau rolleyes.gif ), tiesiog labai smagu žinoti, kad jis ankščiau ar vėliau bus. O ankšiau jo planuose visai nebuvo, todėl labai liūdėjau ir pergyvenau. Dabar be galo džiaugiuosi ir vis dar netikiu, kad viskas taip susiklostė. Smagu galvoti, kad ir į mūsų gyvenimą ateis mažas vaikutis. Oi, kaip gera širdelėje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pokst @ 2007 11 25, 18:44)
heh, na man mmm veluoja jau 25 dienas. Per ta laika pasidariau apie 15 testuku ir visi buvo neigiami. Net po kazkiek laiko niekas nepasirode.. Na bet ta diena kai turejo buti mmm man buvo atlikta apendicito operacija, tai manau ir tai turejo pristabdyti mmm atsiradima. Bet kita vertus juk buvo atlikta ir kruva kraujo ir dar biesas zino kokiu tyrimu, ir ginekologe buvo apziurejusi ir negi taip niekas nieko nepastebejo ar tai turi buti kazkokie specialus tyrimai?  g.gif
Siaip lyg ir jokiu nestumo pozymiu nera.. tai ir vienas velnias tezino kodel tos mmm nesirodo.. dar gal savaitele luktersiu ir reikes pas savo ginekologe rodytis..  unsure.gif
ar gal kam nors irgi taip buve, nes nezinia jau oj kaip smegenis spaudzia..  doh.gif

Normalu čia, man po apendikso operacijos 2 mėnesiukus nebuvo, visas organizmas juk susijaukia rolleyes.gif
Atsakyti
niu va mielos mamytes,
daugiau kaip pries metukus padariau testuka - neigiames...a velevo jau apie 20dienu... g.gif kazkaip dar nepagalvojau, kad galiu lauktis tai nuejau paprastai apziurai - galvojau, kad koks uzdegimas doh.gif a va gydytoja po tyrimu pasveikino kad tapsiu mamyte doh.gif blush2.gif buvau tikrai soke... blush2.gif a daba labai laiminga savo mazuoju thumbup.gif gyvenimelis linksmenis pasidare... 4u.gif
tai gi isvada - nepatariu 100proc pasikliauti tais nestumo testais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(a.aurute @ 2007 11 29, 19:17)
niu va mielos mamytes,
daugiau kaip pries metukus padariau testuka - neigiames...a velevo jau apie 20dienu... g.gif kazkaip dar nepagalvojau, kad galiu lauktis tai nuejau paprastai apziurai - galvojau, kad koks uzdegimas  doh.gif a va gydytoja po tyrimu pasveikino kad tapsiu mamyte  doh.gif  blush2.gif  buvau tikrai soke... blush2.gif  a daba labai laiminga savo mazuoju  thumbup.gif gyvenimelis linksmenis pasidare... 4u.gif
tai gi isvada - nepatariu 100proc pasikliauti tais nestumo testais  blush2.gif

kaip fain wub.gif va va as ir netikiu tais NT nes man paciau kazkada NT nerode
Atsakyti
na va man taip pat ilgai nerode testas kad as laukiuos, o mm visa laika buvo reguliarios max 1 d., veluodavo, bet trecias NT vistiek neryskiai isspaude antra juostele, o jau buvau nurasius ant nervu tas mm
Papildyta:
mano tokia slapta svajone kazkada buvo, suzinoti kad laukiuos kai neplanuoji ir issipilde, malonus jausmas wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Esu tikrai pasimetusi. Man niekad nebuvo rytinio pykinimo, silpnumo, erzintu kvapai ir pan. Bet dabar tai vyksta beveik kiekviena diena. Be to, MM veluoja jau 14 d., pasidariau du nestumo testus, bet abu neigiami. Jokiu skausmu pilvo srityje nejauciu, tai nemanau, kad gali buti kazkas negerai. Kartais pagalvoju, kad gal jau taip svaigstu del leliuko, kad net ir tokie pozymiai isryskeja. Galvoju, jog kita savaite vel pabandysiu testa pasidaryti, gal trecias kartas nemeluoja. O jei bus neigiamas, mm nebus dar savaitele, eisiu pas gydytoja.
O taip noreciau, kad teste rodytu dvi juosteles.
Atsakyti
Labas rytas.

pasipasakosiu ir aš. mėnesinės vėluoja 6-8 dienas. tris testus dariau - visi neigiami.
BT vakar ryte-36.8
požymiai- ilgai negaliu išbūt patalpoje, karšta, trūksta oro, kartais pamaudžia pilvuką. daugiau nieko nejaučiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja27 @ 2008 01 15, 09:17)
Sveikutes,
Esu tikrai pasimetusi. Man niekad nebuvo rytinio pykinimo, silpnumo, erzintu kvapai ir pan. Bet dabar tai vyksta beveik kiekviena diena.  Be to, MM veluoja jau 14 d., pasidariau du nestumo testus, bet abu neigiami. Jokiu skausmu pilvo srityje nejauciu, tai nemanau, kad gali buti kazkas negerai. Kartais pagalvoju, kad gal jau taip svaigstu del leliuko, kad net ir tokie pozymiai isryskeja. Galvoju, jog kita savaite vel pabandysiu testa pasidaryti, gal trecias kartas nemeluoja. O jei bus neigiamas, mm nebus dar savaitele, eisiu pas gydytoja.
O taip noreciau, kad teste rodytu dvi juosteles.

siulyciau pasidaryti kraujo tyrima ir paaisketu ar laukies tai nereiketu testu gadint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 15, 19:01)
siulyciau pasidaryti kraujo tyrima ir paaisketu ar laukies tai nereiketu testu gadint mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai verta pasidaryti kraujo tyrima, nes testas, o ir pats organizmas kartais tikrai klaidina. Dar gerokai pries sventes taip ir nesulaukiau mmm, tai velnias zino kiek testu vos ne kas ryta dariau, kol pagaliau vienas parode neryskia antra juostele, tai jau skraidziau beveik padebesiais, jau lyg ir maust pilva pradejo, kvapus pradejau jausti ypac smarkiai, supykindavo ir t.t. ko niekados anksciau nebuvo... per sventes bijojau net sampano taure isgerti. Zodziu, diagnoze vos ne pati isirasiau sau, jau nestuke.gif , bet vis dar norejosi galutinai issitinkti. Uzsirasiau pas gydytoja, bet kadangi svenciu metas, tai teko palaukti vizito 3 savaites, tad neiskentus nubegau kraujo tyrima pasidaryt. Rezultatas buvo neigiamas, labai nusiminiau. O atejus vizito laikui pas gydytoja (jau buvo 61 ciklo diena), ji paziurejo ir su echoskopu ir dar kruva tyrimu padare, ir diagnoze buvo kur kas kitokia... zodziu, savaime nevyksta ovuliacija, atseit paprastai taip pasitaiko tik nutraukus KT, o cia mmm dingo po 3 menesiu nuo KT nutraukimo. Tai itaria, kad tiesiog per ilgai KT naudojau (apie 3,5 metu) be pertraukos, nes daugiau jokiu priezasciu neranda...
Atsakyti
Man taip iki šios dienos ir neatsirado mm. Vakar buvau pas gydytoja, apziurejo ir pasake, kad nesilaukiu, bet nieko blogo man nera. Pasake, kad kita savaite pasidaryciau testa, o jei po dvieju savaiciu dar nebus mm ateiti vel. Labai nusivyliau, kai pasake, kad nera leliuko. verysad.gif Gydytoja paklause, kiek laiko nesisaugom, tai pasakiau, kad tik viena menesi. Ji pasake, kad per greitai tikiuosi rezultatu, bet visi pozymiai buvo, jog laukiuosi. O vyras, kai ruosiausi eiti pas gydytoja pasake, kad labai noretu, jog gydytoja patvirtintu, kad laukiuosi.
Bet dar tik pradzia, bandysim toliau... blush2.gif
Atsakyti