Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Niktė @ 2007 03 02, 11:52)
o kiek kainuoja tas tyrimas ir ar nereikia jam iš anksto užsiregistruoti?

26 lt, užsiregistruoti nereikia, nuvažiuok dar šiandien iki 17 val. atsakymą žinosi jau po 2 val. arba tuojau pat, kad kuo greičiau sužinotum, nes aš tai ilgai neištvėriau, kai sužinojau, kad taip greitai galima sužinoti, tuoj pat išlėkiau bigsmile.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jūsų 4u.gif , mmm vėluoja jau 8 dienos, NT neigiamas g.gif , važiuosiu šiandien darytis kraujo tyrimą - įkalbėjot bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos:) man mm veluoja 5 dieneles, nors anksciau visuomet budavo reguliariai. net nebezinau ka galvot, nes jauciuos tikrai keistai. jau kokias 2 savaiteles krutine labai jautri, pamaudzia pilvo apacia, kartais papykina:) o paskutines dienas dar ir galva pradejo skaudet.. O nuvargstu tai isvis greitai, jau taip norisi miegucio po pietu:) dariausi testa, buvo neigiamas. ar gali buti kad as nestuke.gif ? nepaminejau kad BT laikosi virs 37
Atsakyti
QUOTE(kruopa @ 2007 03 05, 19:24)
Sveikos:) man mm veluoja  5 dieneles, nors anksciau visuomet budavo reguliariai.  net nebezinau ka galvot, nes jauciuos tikrai keistai. jau kokias 2 savaiteles krutine labai jautri, pamaudzia pilvo apacia, kartais papykina:) o paskutines dienas dar ir galva pradejo skaudet.. O nuvargstu tai isvis greitai, jau taip norisi miegucio po pietu:) dariausi testa, buvo neigiamas. ar gali buti kad as nestuke.gif ?  nepaminejau kad BT laikosi virs 37

gali buti kad nestuke.gif ,BT manau geras zenklas kad 37 thumbup.gif
Atsakyti
labas ir as nezinau mm vėluoja o pykina jau kokias dvi savaites bet šiandien pasidariau testą neigiamas verysad.gif o taip tikejausi turbūt ir aš pasidarysiu krajo tyrimą
Atsakyti
QUOTE(kruopa @ 2007 03 05, 20:24)
Sveikos:) man mm veluoja  5 dieneles, nors anksciau visuomet budavo reguliariai.  net nebezinau ka galvot, nes jauciuos tikrai keistai. jau kokias 2 savaiteles krutine labai jautri, pamaudzia pilvo apacia, kartais papykina:) o paskutines dienas dar ir galva pradejo skaudet.. O nuvargstu tai isvis greitai, jau taip norisi miegucio po pietu:) dariausi testa, buvo neigiamas. ar gali buti kad as nestuke.gif ?  nepaminejau kad BT laikosi virs 37

tikrai gali būti kad tu nestuke.gif temperatūra tavo labai nėštukiška biggrin.gif
Atsakyti
Man pastojus testai gal menesi buvo teigiami, tad per daug jais nepasitikekit.
Papildyta:
negerai parasau ne teigiami o neigiami turi buti
Atsakyti
QUOTE(londa @ 2007 03 08, 02:02)
Man pastojus testai gal menesi buvo teigiami, tad per daug jais nepasitikekit.
Papildyta:
negerai parasau ne teigiami o neigiami turi buti

testai rodo 70 procentu visu nestumu ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos nestuke.gif ir svajojancios ja tapti wub.gif

man siandien jau 44 ciklo diena ir jau nebetikiu kad sulauksiu mmm
dariausi pries 4 dienas NT - neigiamas doh.gif
bet savijauta tokia neiprasta, uosle tokia paastrejus- niekada taip nejauciau kvapu tongue.gif ir siaip tokia jautri esu, tik kas is kart asaros kaupiasi... Gal prisideda prie visko ir didelis noras buti nestuke.gif wub.gif
Bet kuriuo atveju gana man tu iliuziju, galvoju eit darytis kraujo tyrima. kaip tik prie darbo yra ginekologijos kabinetas, mastau gal uzsukt. bet kazin ar visuose daro ta tyrima ir pasako rezultata neuzilgo g.gif neistverciau laukti iki pirmadienio doh.gif
ir dar ar nereikia eiti nevalgius ir tt pries duodant krauja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NAFANIA @ 2007 03 05, 14:03)
Jungiuosi prie jūsų  4u.gif , mmm vėluoja jau 8 dienos, NT neigiamas  g.gif , važiuosiu šiandien darytis kraujo tyrimą - įkalbėjot  bigsmile.gif

Dariau kraujo tyrimą, neigiamas, tad testukais dar tikiu blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, ir as jungiuosi prie jusu bendravimo, man ir panasi sitaucija, su vyru planuojam 2.gif , tai jau lyg turejo mano mmm bet ju dar nematyt, pasidariau testus-neigiami, bet yra ir temperatura(37.00)lkelios dienos laikosi ir kazkokie blogumai. o kiek veluoja tai nezinau nes vasaris juk trumpesnis menuo buvo tai bisky susimainiojau o gal bandau isitikinti kad gal dar nescia, kad dar nestumo dar neturi rodyti, gal..gal..
blush2.gif
Atsakyti
Man tiek pirma nestuma(kurio metu sekmingai isnesiojau berniuka),tiek antra(deja jis buvo nesekmingas)nestumo testas 2juosteles parode tik kai menesines velavo 3savaites.O iki to vis rode neigiamus rezultatus.Bet keista,kad visi gydytojai kaip susitare,kartoja,kad nestumo testai nemeluoja.
Papildyta:
O stai sisyk menesines nepasirode net 2menesius,savijauta buvo prasta-maude pilva,krutis tempe,galva svaigo,pykino,nestumo testai buvo neigiami,tai kai nuejau pas ginekologe,sake,kad kazkoks gimdos uzdegimas,nes echoskopu matyti pilna gimda skyscio,tepinely-daug uzdegiminiu lasteliu,paskyre antibiotiku ir kt.vaistu,tai baigiant naudoti ir menesines prasidejo,tikiuosi viskas bus gerai,noreciau pastoti po keleto menesiu.
Atsakyti