Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(valdusia @ 2007 02 27, 23:45)
Sveika, labai labai tau aciu uz rupesti  4u.gif  as Kauniete, reiks pasidometi kur cia daro ir nueiti. O tu pasidariai? ir kokios naujienos? Galvoju dar ryt uzsirasysiu pas gine, kad kas rimciau nebutu, net nezinau kodel cia taip vyksta  g.gif
Ui tik dabar pamaciau kad tau parode teigiama  blush2.gif  labai labai sveikinu  thumbup.gif  na reik ir man sukrusti  smile.gif

užsirašyk pas gydytoją, ir susirask tokią kliniką kur iš kraujo tyrimo sužinosi atsakymą mirksiukas.gif sėkmės tikiuosi tu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2007 02 28, 10:34)
užsirašyk pas gydytoją, ir susirask tokią kliniką kur iš kraujo tyrimo sužinosi atsakymą  mirksiukas.gif  sėkmės tikiuosi tu  nestuke.gif

O ar buna taip, kad rodo, kad testas teigiamas, o is tikruju nestumo nera?smile.gif
Ar jau uztikrintai, kad nestumas yra?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2007 02 28, 11:38)
O ar buna taip, kad rodo, kad testas teigiamas, o is tikruju nestumo nera?smile.gif
Ar jau uztikrintai, kad nestumas yra?smile.gif

dėl to tai nežinau schmoll.gif abejoju, kad nėštumo nėra mirksiukas.gif siūlau jau iškarto užsirašyt pas gydytoją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2007 02 28, 12:05)
dėl to tai nežinau  schmoll.gif  abejoju, kad nėštumo nėra  mirksiukas.gif siūlau jau iškarto užsirašyt pas gydytoją  thumbup.gif

Uzsirasiau, rytoj eisiu smile.gif Bet kazkodel labai baisu pasidare... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2007 02 28, 17:04)
Uzsirasiau, rytoj eisiu smile.gif Bet kazkodel labai baisu pasidare...  ax.gif

Saunu kad uzsirasiai, laikom kumstukus thumbup.gif O as dar neisiu, nes savaitei turiu isvaziuoti bet gryzusi butinai ir as nubegsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2007 02 28, 17:04)
Uzsirasiau, rytoj eisiu smile.gif Bet kazkodel labai baisu pasidare...  ax.gif

nu šauonuolė mirksiukas.gif thumbup.gif pranešk kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar visa diena negalesiu dirbti.. biggrin.gif Nervuojuosi labai doh.gif
Bet noreciau, kad teigiamas rezultatas butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2007 03 01, 10:38)
Dabar visa diena negalesiu dirbti.. biggrin.gif Nervuojuosi labai  doh.gif
Bet noreciau, kad teigiamas rezultatas butu  blush2.gif

laikysim už tave kumštukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistulka:): 01 kovo 2007 - 09:25
QUOTE(Pamaiva @ 2007 03 01, 10:38)
Dabar visa diena negalesiu dirbti.. biggrin.gif Nervuojuosi labai  doh.gif
Bet noreciau, kad teigiamas rezultatas butu  blush2.gif

Svarbiausia tiketi ir anksciau ar veliau tikrai bus. Tikrai suprantu kaip nori kad butu dabar ir as noriu smile.gif ir as laikau kumstukus thumbup.gif tik svarbiausia buk rami mirksiukas.gif
Atsakyti
oi mergaitės... Skaitinėju aš jūsų parašymus ir taip pavydziu baltu pavydu toms, kurios jau nestuke.gif ir taip suprantu tas, kurios niekaip nesulaukia jokių žinių.
Aš tai net tiksliai nežinau, kiek jau man vėluoja... visada svyruodavo apie 40 dienų, nors būta ir nemažų nukrypimų. visada ciklas nereguliarus buvo. Dabar jau eina 67-a diena ir nieko. Tik vis sudiegia kuriam šone, tai vėl kažkaip keistai jaučiuosi... dariausi testą ir nieko... bet viltis vistiek neapleidžia.. užsirašiau pas gydytojaą, bet dar visą savaitę laukti, o tas laukimas žudo. žinočiau bent tikslią situaciją, tai bent ramu būtų. Taip tikiuosi, kad esu nestuke.gif , ir labiausiai bijau, kad tik kokių cistų nebūtų...
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2007 03 01, 16:41)
oi mergaitės... Skaitinėju aš jūsų parašymus ir taip pavydziu baltu pavydu toms, kurios jau  nestuke.gif  ir taip suprantu tas, kurios niekaip nesulaukia jokių žinių.
Aš tai net tiksliai nežinau, kiek jau man vėluoja... visada svyruodavo apie 40 dienų, nors būta ir nemažų nukrypimų. visada ciklas nereguliarus buvo. Dabar jau eina 67-a diena ir nieko. Tik vis sudiegia kuriam šone, tai vėl kažkaip keistai jaučiuosi... dariausi testą ir nieko... bet viltis vistiek neapleidžia.. užsirašiau pas gydytojaą, bet dar visą savaitę laukti, o tas laukimas žudo. žinočiau bent tikslią situaciją, tai bent ramu būtų. Taip tikiuosi, kad esu  nestuke.gif , ir labiausiai bijau, kad tik kokių cistų nebūtų...

pasidaryk kraujo tyrimą Geromedos centre, atsakymą žinosi po 2 val. aš tai neištvėriau ir gydytojos vuzito nelaukiau, ėjau jau pas gydyotją kai žinojau, jog esu nestuke.gif

Geromeda, Naugarduko 50-11, tel, 216-20-50, sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2007 03 01, 17:22)
pasidaryk kraujo tyrimą Geromedos centre, atsakymą žinosi po 2 val. aš tai neištvėriau ir gydytojos vuzito nelaukiau, ėjau jau pas gydyotją kai žinojau, jog esu  nestuke.gif

Geromeda, Naugarduko 50-11, tel, 216-20-50, sėkmės  mirksiukas.gif

o kiek kainuoja tas tyrimas ir ar nereikia jam iš anksto užsiregistruoti?
Atsakyti