Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Apart, nuosirdus sveikinimai 4u.gif ir dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Aciu Juratema uz atsakyma..
noreciau dar ir kitu nuomones smile.gif

Apart didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif bukit visi sveiki!!!
Atsakyti
As neurorubina leidziuosi, kitu nebandziau g.gif
Atsakyti
Sveiki, aciu visiems uz sveikinimus 4u.gif
As skirtumo nepastebejau del B grupes tik paskutiniai neurorubine man maziau skaudus buvo neimillgama, nors turetu atv.buti:-)
Citrute, o kodel nelasinot solumedrolio, o geriat? Man tik idomu po lasinimo reikia ar ne biski tableciu, kad nenutraukt staiga, nors man neskirdavo.
LumiLumi kaip sveikata ar dar su Paleo, kaip vaistukai, kazi man ka siulys?
Atsakyti
Sveikata stabili, su paleo tikrai nenoriu skirtis, nes uzvalgius net ir truputi glitimo spuogai ismusa ir net rankos drebet pradeda. Pasiliksiu ties tuo nuo ko jauciuosi gerai. Sedziu ant Avonexo, salutiniai bjaurus, nieko ten jie nepalengvejo. Siandien galvoju leistis ar ne, nes kelios dienos temperatura truputeli virs normos, gal koks virusiukas kimba, nenoriu pasiblogint savijautos, nes rytoj turiu atsiskaityma. Siaip visada saziningai leidziuosi, nepraleidineju. Kazi kaip cia butu ta doze praleidus, speju nieko baisaus g.gif
Nusibodo sitie salciai, organizmas nepernesa, tik miegas traukia, tokia neproduktyvi jauciuosi kai sitaip atsalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 23, 16:48)
Siandien galvoju leistis ar ne, nes kelios dienos te:-)mperatura truputeli virs normos, gal koks virusiukas kimba, nenoriu pasiblogint savijautos, nes rytoj turiu atsiskaityma. Siaip visada saziningai leidziuosi, nepraleidineju. Kazi kaip cia butu ta doze praleidus, speju nieko

Tikrai nieko neatsitiks.
O man nekas buvo manau todel kad neislaukiau metu remisijos iki nestumo, neissigask tik:-)
Vis tiek l.dziaugiuos ir nesigailiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2014 01 23, 17:47)
Tikrai nieko neatsitiks.
O man nekas buvo manau todel kad neislaukiau metu remisijos iki nestumo, neissigask tik:-)
Vis tiek l.dziaugiuos ir nesigailiu smile.gif


As irgi uz jus labai dziaugiuosi.
Dabar pasvarstau, kad gal uztektu kokiem trim menesiam vaistus nutraukti iki nestumo, na maza kas. Aisku as dar siemet neplanuoju (bet netyciukai irgi laukiami biggrin.gif ), bet vistiek mintys apie tai sukasi ax.gif
Atsakyti
Apart, patys didziausi sveikinimai!!!! 4u.gif 4u.gif

Elitute, as geriu ir leidziuosi (tiksliau leidausi) neurorubina mirksiukas.gif

LumiLumi, rekomenduoja pries pastojant 3 men nesileisti, man neteko, nes pastojau besileidziant. smile.gif

Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus, leidziami abu vienodi, bet klientai jaucia juos skirtingai, todel ir jusu nuomones norejau isgirsti. O geriami, sako musu mokytojai, kad milgama geriau pasisavinami..

Prenumeruoju med naujienas ir pries keleta dienu gavau paskaityti straipsni, kuris buvo parasytas apie angliavandeniu zala smegenu veiklai..labai idomu.
Grain Brain: The Surprising Truth About Wheat, Carbs, and Sugar -- Your Brain's Silent Killers
Istraukele..
The devastating truth about the effects of wheat, sugar, and carbs on the brain, with a 4-week plan to achieve optimum health.

Renowned neurologist David Perlmutter, MD, blows the lid off a topic that's been buried in medical literature for far too long: carbs are destroying your brain. And not just unhealthy carbs, but even healthy ones like whole grains can cause dementia, ADHD, anxiety, chronic headaches, depression, and much more. Dr. Perlmutter explains what happens when the brain encounters common ingredients in your daily bread and fruit bowls, why your brain thrives on fat and cholesterol, and how you can spur the growth of new brain cells at any age. He offers an in-depth look at how we can take control of our "smart genes" through specific dietary choices and lifestyle habits, demonstrating how to remedy our most feared maladies without drugs. With a revolutionary 4-week plan, GRAIN BRAIN teaches us how we can reprogram our genetic destiny for the better.

Tai parodo, kad mityba YPATINGAI svarbi sveikatai ir savijautai. Labai smagu girdeti, kad Lumilumi puikiai jauciasi su Paleo.

Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2014 01 23, 15:20)
Citrute, o kodel  nelasinot solumedrolio, o geriat? Man tik idomu po lasinimo reikia ar ne biski tableciu, kad nenutraukt staiga, nors man neskirdavo.

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš nežinau, kodėl skyrė tabletes, gal todėl, kad tai pirmas pablogėjimas, kuriam išvis prireikė vaistų g.gif beje, aš antro vaikelio taip pat susilaukiau jau po diagnozės wub.gif baigusi maitinti iškart ėmiau leistis copaxone.
Atsakyti
Laba diena,
Vis seku šią temą, bet labai retai parašau blush2.gif sakykit, kas vartojate progresavimą stabdančius vaistus, kiek kartų gulėjote ligoninėje kad juos gautumėte? g.gif man ligą rado vasarą, rudenį patvirtino ir sako reikia trečio paūmėjimo, tada tik galės paskirti vaistus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2014 01 29, 13:39)
Laba diena,
Vis seku šią temą, bet labai retai parašau  blush2.gif  sakykit, kas vartojate progresavimą stabdančius vaistus, kiek kartų gulėjote ligoninėje kad juos gautumėte?  g.gif  man ligą rado vasarą, rudenį patvirtino ir sako reikia trečio paūmėjimo, tada tik galės paskirti vaistus  unsure.gif

ne nuo gulėjimo ligoninėje skaičiaus priklauso vaistų skyrimas, o nuo pablogėjimų (paūmėjimų) skaičiaus, tyrimų rezultatų (punkcija, MRT) ir pan. ligoninėje gali būt ir negulėjęs.
Atsakyti