Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

Labas, mergiukai 4u.gif

QUOTE(Seila @ 2012 11 29, 10:14)
Smagu,as tai nesu dar kuma...O noretusi! blush2.gif  ax.gif Mano pacios artimiausios drauges turi jau po 2 ir daugiau kriksto vaikuciu tai kai pamastau,mano vaikams as jau ju turbut nesirinksciau,kad ir kaip noretusi... verysad.gif Mano nuomone geriau keli vaikuciai, nei didziausia kruva...Juk tada ta pareiga tikrai nera produktyviai atliekama!

Iš tiesų pareiga svarbi ir yra kuo didžiuotis ir kur stengtis... Pamenu tos krikštynų apeigos tokios sachralinės ir tokios jautrios... Belle Tu irgi neseniai TAI turėjai, stipru ar ne?... ax.gif
Mūsų Mažiuko krikštas buvo Kernavėj, su lb jaukia ceremonija, buvo iš tiesų lb gražu, o kunigui kalbant pamokslą su brolio žmona susijaudinom iki ašarų, kai suvoki TĄ tikrąją krikštomamos pareigą, o ne tik todėl, kad reikia taip, o todėl kad tą vaikutį dievini, ryšį turi, krikštas dar labaiu tai įprasmina, suartina, pasižadi ir sau ir Jam, kad lb daug padarytum dėl Jo, kad geru žmogum išaugtų ir padarytum ne todėl, kad reikia, todėl kad nori... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 29 lapkričio 2012 - 10:59
QUOTE(Ethella @ 2012 11 29, 10:57)
Mūsų Mažiuko krikštas buvo Kernavėj, su lb jaukia ceremonija, buvo iš tiesų lb gražu, o kunigui kalbant pamokslą su brolio žmona susijaudinom iki ašarų, kai suvoki TĄ tikrąją krikštomamos pareigą, o ne tik todėl, kad reikia taip, o todėl kad tą vaikutį dievini, ryšį turi, krikštas dar labaiu tai įprasmina, suartina, pasižadi ir sau ir Jam, kad lb daug padarytum dėl Jo, kad geru žmogum išaugtų ir padarytum ne todėl, kad reikia, todėl kad nori...  wub.gif

Va butent... drinks_cheers.gif Man patinka Tavo poziuris nes as lygiai ta pati galvoju. 4u.gif

O Tu pati isitraukei i sventes rengima?Ruosiai kalba?staigmeneles?dovaneles?zaidimus? ax.gif nes mano viena drauge tai ten tokia svente surenge vos ne vedanciaja patapo, tai as galvoju kiek daug darbo reik ideti ir tureti ta gyslele visam tam... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 29, 11:17)
Va butent... drinks_cheers.gif Man patinka Tavo poziuris nes as lygiai ta pati galvoju. 4u.gif

O Tu pati isitraukei i sventes rengima?Ruosiai kalba?staigmeneles?dovaneles?zaidimus? ax.gif nes mano viena drauge tai ten tokia svente surenge vos ne vedanciaja patapo, tai as galvoju kiek daug darbo reik ideti ir tureti ta gyslele visam tam... blush2.gif

Įsitraukau ir lb stipriai... wub.gif Pamenu tą mėnesį gyvenau tuom blush2.gif Ruošiausi lb tam ir visą šventę vedžiau, su žaidimais, atributika, stalo puošimu, Mažylio tortu, palinkėjimais, ženklinimų gamyba, padėkomis ir t.t. Dominavo mėlyna balta spalvos, svečiams buvo pagaminti kaspinėliai su meškučiais, pažneklinom visus, įsegėm ant krūtinės - arčiau širdies, kad Mažiuką ten visada nešiotų... Viskas po šventės sudėta į Mažiuko krikštadėžę ir saugoma aukštai spintoj, ten Jo rožantėlis, žvakė, rankų darbo veltas angeliukas, skraistė, mūsų krikštotėvelių pažadai, visų svečių linkėjimai Jam, spėlionės, kuos Jis bus užaugęs... Tėveliams laiškus rašiau, ale nuo Mažiuko, kad kai apims neviltis ir bus lb sunku, kad paskaitytų ir nurimtų... smile.gif Jei Tau bus įdomu galėsiu papasakoti daugiau ir smulkiau, o ir foto parodyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 29 lapkričio 2012 - 11:31
Ethella, aš galbūt taip labai įsijausiu, kai savo vaiką krikštysiu, ar tai bus labai artimo žmogaus vaikelis. Tai graži šventė, bet aš taip labai jos nesureikšminau, nes tai nėra man labai artimi žmonės ir vaikiuko nuo tada daugiau ir nemačiau, tiesiog atstumas ir visa kita, nėra daug galimybių bendrauti. Va dabar planuoju per šventes aplankyti. Seila, krikštatėviai jau nori nenori įsitraukia. Nors man žadėjo, kad nieko nereikės daryti, bet vis tiek realiai tai mes ir buvom šventės vedantieji. Ir dovanėles, kol išrinkau, ir rūbelius... tikrai įtraukia. Kai domėjausi, buvau apšalusi koks realiai verslas šitame reikale užsuktas, pagal poreikiu ir galimybes vos ne antros vestuvės gali būti. Nors man tai labiau šeimos šventė mažame ratelyje.
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 29, 11:28)
Jei Tau bus įdomu galėsiu papasakoti daugiau ir smulkiau, o ir foto parodyti  4u.gif

Kokia Tu saunuole,nerealiai!!!! 4u.gif bigsmile.gif Butinai butinai kreipsiuosi kai reiks pamoku ir siaip kai ateis laikas, nes niekada neteko su tuo susidurti, tik va sakau is drauges vienos...Ji ten irgi kaip Tu begalo daug darbelio ir sirdies idejo... rolleyes.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 29, 11:44)
Kai domėjausi, buvau apšalusi koks realiai verslas šitame reikale užsuktas, pagal poreikiu ir galimybes vos ne antros vestuvės gali būti. Nors man tai labiau šeimos šventė mažame ratelyje.

taip as ta irgi supratau...Ir visada galvoju su kazkuo panasiu kai susiduri pagalvoji, velnias kodel as nemoku tu visu rankdarbiu, neturiu gysleles ir t.t., nes tenka daug visko tada pirkti...O tai vel kiek pinigeliu kainuoja!
Atsakyti
sveikos, ziu apie krikstynas snekat... as anei kriksto mama esu anei buti galiu... pati nekrikstyta esu biggrin.gif bet netruksta man to, o siaip - juk niekada nevelu thumbup.gif o zenotis kaip ir nesiruosiu, tai visai dzin biggrin.gif

kokia niuri siandien diena... lyyyyyyyyyyja, bet ar matet - jau jau ziema ateis, sniegelis, vohoo - dziaugsmas man bigsmile.gif

siandien, pasinaudojus yomayo akcija, eisiu su drauge paziuret komedijos Septyni psichopatai (pavad.tai siurpokai skamba), tikiuos labai tiks po darbu galvai pavedint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 29, 13:10)
sveikos, ziu apie krikstynas snekat... as anei kriksto mama esu anei buti galiu... pati nekrikstyta esu  biggrin.gif bet netruksta man to, o siaip - juk niekada nevelu  thumbup.gif o zenotis kaip ir nesiruosiu, tai visai dzin biggrin.gif

Pala pala, ateis laikas ir turesi krikstytis... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 29, 13:27)
Pala pala, ateis laikas ir turesi krikstytis... tongue.gif

nemanau wink.gif as nezadu paminti savo principu wink.gif
jei nesu tikinti, tai krikstas, vedybos baznycioje ir pan gautusi tiesiog apgaule wink.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 29, 13:30)
jei nesu tikinti, tai krikstas, vedybos baznycioje ir pan gautusi tiesiog apgaule wink.gif

o jei antra puse baznycioje nores? g.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 29, 14:30)

ir gerai, mažiau problemų skyrybų atveju lotuliukas.gif (sorry, nesusilaikiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 29, 13:35)

niekuo negalesiu padeti jam wink.gif man tiesiog baznycia nepriimtina wink.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 11 29, 13:35)
ir gerai, mažiau problemų skyrybų atveju  lotuliukas.gif (sorry, nesusilaikiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

teisingai mastai, reik buti praktiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 29, 14:35)

ne viskas būna taip paprasta. vat pvz aš - jei sutiksiu tokį, kuris norės bažnyčioje... ir ką? nu aš nebegaliu lotuliukas.gif
Atsakyti