Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Seila @ 2012 11 30, 11:00)
nu Belle kaip leptelejo tai leptelejo... lotuliukas.gif  blush2.gif

Seila, kas tiesa, tas ne melas... lotuliukas.gif čia buvo skirta visoms moterims, o ne vien Rimkai, tokios jau kartais gi esam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 30, 11:00)
nu Belle kaip leptelejo tai leptelejo... lotuliukas.gif  blush2.gif

As tai grizus meginsiu uzbaigti visas Kaledines dovaneles pirktis... blush2.gif Labai noreciau kazka namuciams tokio ant stalo pasidaryti, o gal nusipirkti bet dar nemaciau kad kas akyte patrauktu... rolleyes.gif

ant stalo ką? advento vainiką? žvakidę? staltiesėlę?
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 30, 10:12)
Seila, kas tiesa, tas ne melas... lotuliukas.gif  čia buvo skirta visoms moterims, o ne vien Rimkai, tokios jau kartais gi esam  mirksiukas.gif

na ir as tenkinau ta smalsuma tada Trauose uzmacius TAVE!bet ziurejau daugiau i Tave, nes galvojau cia ji ar ne ji... bigsmile.gif vaikinas liko antram plane... mirksiukas.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 11 30, 10:13)
ant stalo ką? advento vainiką? žvakidę? staltiesėlę?

vainikeli gal koki...man grazu kai su 4zvakem buna,kiekvienai advento savaitei... ax.gif ar su viena zvake kazka...nezinau reiks kazko,nes dabar jau nespejau susiziureti! doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pagaliau laisvadienis biggrin.gif
Tvarkaus namus ir keliausiu savaitgaliui pas sese truputi pagyvent biggrin.gif

Sia nakti sapnavau, kad su viena drauge eksprontu sumastem i Australija skrist biggrin.gif biggrin.gif Tai vaikstinejom visur kur, tik to Sidenjaus simbolio, teatro ar kaip jis vadinasi, neradom biggrin.gif
Matomai pasamone suveike, nes pasidariau taupykle skirta kelionei i Australija biggrin.gif visgi nugalejo ji pries Afrika doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 30, 11:23)
vainikeli gal koki...man grazu kai su 4zvakem buna,kiekvienai advento savaitei... ax.gif ar su viena zvake kazka...nezinau reiks kazko,nes dabar jau nespejau susiziureti! doh.gif  unsure.gif

vienais metais buvau pasidariusi ir kankoreziu vainika smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 30, 11:58)
Labas rytas smile.gif
Pagaliau laisvadienis biggrin.gif
Tvarkaus namus ir keliausiu savaitgaliui pas sese truputi pagyvent biggrin.gif

Sia nakti sapnavau, kad su viena drauge eksprontu sumastem i Australija skrist biggrin.gif biggrin.gif Tai vaikstinejom visur kur, tik to Sidenjaus simbolio, teatro ar kaip jis vadinasi, neradom biggrin.gif
Matomai pasamone suveike, nes pasidariau taupykle skirta kelionei i Australija biggrin.gif visgi nugalejo ji pries Afrika  doh.gif  lotuliukas.gif

oho thumbup.gif ir kaip dažnai mesi ten pinigėlius?
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 30, 10:58)
Matomai pasamone suveike, nes pasidariau taupykle skirta kelionei i Australija biggrin.gif visgi nugalejo ji pries Afrika doh.gif  lotuliukas.gif

kaip saunu,ir as esu is tu kuri kelionei dejo...Ir va per du metus jega kad taip dariau,nes kitaip pinigu tikrai nebutu buve kelionei! doh.gif
Tai jau zinai kad i Afrika keliausi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 30, 13:10)
vienais metais buvau pasidariusi ir kankoreziu vainika smile.gif
Papildyta:

oho  thumbup.gif ir kaip dažnai mesi ten pinigėlius?

Planas taupymo nera pilnai isbaigtas biggrin.gif Kadangi pries tikraja alga dar gaunu avansa.. tai avanso neliečiu smile.gif o priklausomai nuo to, kiek algos gaunu, tai daugiau puse ar truputi daugiau desiu i taupykle smile.gif dar sugalvojau, kad visus 5 lt monetas mesiu ten ir savaites pabaigoje is pinigines imsiu visus 1 ir 2 lt monetas biggrin.gif Ot planas biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2012 11 30, 13:16)
kaip saunu,ir as esu is tu kuri kelionei dejo...Ir va per du metus jega kad taip dariau,nes kitaip pinigu tikrai nebutu buve kelionei! doh.gif
Tai jau zinai kad i Afrika keliausi? bigsmile.gif

kol kas nebekeliausiu biggrin.gif velesniam laikui atidedu, bet tikrai ten nuvyksiu biggrin.gif

Labai butu super, jei kita gimtadieni, arba kokias Kaledas svesiau Australijoje biggrin.gif aisku jei vyras isleis biggrin.gif ir aisku jei ta vyra turesiu tuo metu jau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 30, 11:20)
Planas taupymo nera pilnai isbaigtas biggrin.gif Kadangi pries tikraja alga dar gaunu avansa.. tai avanso neliečiu smile.gif o priklausomai nuo to, kiek algos gaunu, tai daugiau puse ar truputi daugiau desiu i taupykle smile.gif dar sugalvojau, kad visus 5 lt monetas mesiu ten ir savaites pabaigoje is pinigines imsiu visus 1 ir 2 lt monetas biggrin.gif Ot planas biggrin.gif biggrin.gif

tu cia pavarai... ax.gif sakyciau daug tada pinigeliu desi. As tai taip nesugebu,nes ir taip sunkiai sekasi su alga issisukti... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 30, 11:22)
butu super, jei kita gimtadieni, arba kokias Kaledas svesiau Australijoje biggrin.gif aisku jei vyras isleis biggrin.gif ir aisku jei ta vyra turesiu tuo metu jau biggrin.gif  ax.gif

domejaisi kiek kainuoja bilietas i Australija? g.gif jauciu kosmine suma...
Atsakyti
Labas ax.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 30, 11:22)

5lt monetas ir as taupau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir dar jei daug centu turiu, i taupykle atskira dedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 30, 13:24)
tu cia pavarai... ax.gif sakyciau daug tada pinigeliu desi. As tai taip nesugebu,nes ir taip sunkiai sekasi su alga issisukti... doh.gif
Papildyta:

domejaisi kiek kainuoja bilietas i Australija? g.gif jauciu kosmine suma...

Uz tai taip gausiai ir taupau biggrin.gif nes kainos tikrai nera mazos biggrin.gif o dar ir viza reikalinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 30, 12:24)

daugokai daugokai į taupyklę... man taip neišeitų, ką sutaupiau per kelis mėnesius, atiduosiu vilniaus energijai - taip sakant, paremsiu lotuliukas.gif
dabar ir aš kažkaip jau stengiuosi kažkiek atsidėti - noriu iš aš ten kur šilta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 30, 11:38)
dabar ir aš kažkaip jau stengiuosi kažkiek atsidėti - noriu iš aš ten kur šilta  blush2.gif

as irgi esu uz tai kad perspausti nereikia kiek galima tiek ir metame i taupykles... 4u.gif
Atsakyti