Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Seila @ 2012 12 10, 15:22)
Pamaciau tam tikrus budo bruozus,visokias situacijas kartu,tam tikrus niuansus kurie man pries tai uzkliudavo ir dabar vis mane tai erzina ir netinka man tai...Tiesiog va nezinau, ir dvejoju labai...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 10, 14:22)
Pamaciau tam tikrus budo bruozus,visokias situacijas kartu,tam tikrus niuansus kurie man pries tai uzkliudavo ir dabar vis mane tai erzina ir netinka man tai...Tiesiog va nezinau, ir dvejoju labai...
Nu ir saunuole Tu... 4u.gif Taip ir tuti buti!As sakau geriau jau vienai negu su bet kuo ir siaip tik del to kad vienai nebuti vaikino nebutina tureti kad ir kaip jau To Vienintelio norisi mums visoms...

o taip, ir man atsirado bruožų, kurie erzino, nuomonės išsiskyrė kai kuriais klausimais, daėjo tai iki konflikto, ir supratau, kad tas žmogus net paprasčiausio konflikto spręsti negali - deda į krūmus. tokio žmogaus man šalia nereikia, nors ir buvau jį įsimylėjusi, bet dabar man geriau... net pačiai keista - neliūdžiu visai mirksiukas.gif gal todėl, kad šventės čia pat, kad draugai šalia lotuliukas.gif
dvejonės nėra gerai...
penktadienį atradau dar vieną vietą, kur aplinka superinė, kokteiliai fantastiški, o muzika dieviška wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 10 gruodžio 2012 - 13:32
QUOTE(rimkka @ 2012 12 10, 13:28)
o taip, ir man atsirado bruožų, kurie erzino, nuomonės išsiskyrė kai kuriais klausimais, daėjo tai iki konflikto, ir supratau, kad tas žmogus net paprasčiausio konflikto spręsti negali - deda į krūmus. tokio žmogaus man šalia nereikia, nors ir buvau jį įsimylėjusi, bet dabar man geriau... net pačiai keista - neliūdžiu visai  mirksiukas.gif

Va...man panasiai,pamaciau jog "skiedzia"...Nu nezinau zinokit ka reiks daryti, dabar as nieko nenoriu tik buti viena...Erzina mane viskas!Ir va Kaip tu Rimmka sakai as del to nesijauciu blogai tik nesmagu viduj del to jog skaudinu ta zmogu...Va tas kirminelis mane grauzia! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 10, 14:32)
Va...man panasiai,pamaciau jog "skiedzia"...Nu nezinau zinokit ka reiks daryti, dabar as nieko nenoriu tik buti viena...Erzina mane viskas!Ir va Kaip tu Rimmka sakai as del to nesijauciu blogai tik nesmagu viduj del to jog skaudinu ta zmogu...Va tas kirminelis mane grauzia! unsure.gif

dėl nieko graužtis nereikia. tu gi nieko blogo nepadarei. tu gi dėl to, kad kažkas nesiklosto - nekalta. tiesiog ne visiems žmonėms lemta būti kartu, ne visi yra vienodi, ne visi su vienodom vertybėm, nevienodai elgiasi, ne visi moka elgtis teisingai tam tikrose situacijose, ne visi moka spręsti konfliktus... mano manymu, geriau paleisti žmogų tada, kada dar toli santykiai nepažengę, negu kankintis ir laukti, tikėtis, kad kažkas pasikeis - taip būna labai retai...
neskatinu priimti sprendimo, bet tikrai nesijausk kalta dėl nieko. mano manymu kaip tik, esi verta to vienintelio. jeigu neįsivaizduoji gyvenimo su juo po kokių 10-15 metų, neįsivaizduoji senatvės su juo, tada tai nėra Tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 12 10, 15:28)
o taip, ir man atsirado bruožų, kurie erzino, nuomonės išsiskyrė kai kuriais klausimais, daėjo tai iki konflikto, ir supratau, kad tas žmogus net paprasčiausio konflikto spręsti negali - deda į krūmus. tokio žmogaus man šalia nereikia, nors ir buvau jį įsimylėjusi, bet dabar man geriau... net pačiai keista - neliūdžiu visai  mirksiukas.gif gal todėl, kad šventės čia pat, kad draugai šalia  lotuliukas.gif
dvejonės nėra gerai...
penktadienį atradau dar vieną vietą, kur aplinka superinė, kokteiliai fantastiški, o muzika dieviška  wub.gif

kokia vieta? cool.gif

Seila, man ir tas kirminelis labai gerai zinomas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 12 10, 14:36)
kokia vieta?  cool.gif

Seila, man ir tas kirminelis labai gerai zinomas  doh.gif

nusivesiu kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 12 10, 14:28)

penktadienį atradau dar vieną vietą, kur aplinka superinė, kokteiliai fantastiški, o muzika dieviška  wub.gif

kas per vieta, pasidalink bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 12 10, 14:39)
kas per vieta, pasidalink  bigsmile.gif

oi koks smalsumas lotuliukas.gif
mojitos cuban coctail bar http://www.facebook....*...=ts&fref=ts
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 12 10, 13:36)
dėl nieko graužtis nereikia. tu gi nieko blogo nepadarei. tu gi dėl to, kad kažkas nesiklosto - nekalta. tiesiog ne visiems žmonėms lemta būti kartu, ne visi yra vienodi, ne visi su vienodom vertybėm, nevienodai elgiasi, ne visi moka elgtis teisingai tam tikrose situacijose, ne visi moka spręsti konfliktus...  mano manymu, geriau paleisti žmogų tada, kada dar toli santykiai nepažengę, negu kankintis ir laukti, tikėtis, kad kažkas pasikeis - taip būna labai retai...neskatinu priimti sprendimo, bet tikrai nesijausk kalta dėl nieko. mano manymu kaip tik, esi verta to vienintelio. jeigu neįsivaizduoji gyvenimo su juo po kokių 10-15 metų, neįsivaizduoji senatvės su juo, tada tai nėra Tas  mirksiukas.gif

tai va galvoju praejo 3men o man nera to tokio,kazko ka esu jautus kitiems... Negali gi taip buti!as nesuprantu saves pacios...man taip dar nera buve...va kas blogiausia,neatpazistu saves ir nezinau kaip su visu tuo padaryti,nes as ji rodos labai iskaudinau taip staiga viska apvertusi...ir nezinau kaip paaiskinti to priezastis jam,nes tiesiog nejauciu ir psio,nenoriu ir tiek!nepatinka man taip kaip turetu patikti...karocia... doh.gif beto zinot ir pati nesu idealioji,ypatingoji...visi mes turime vieni prie kitu taikytis tikriausiai...bet as nenoriu...o juk buna atveju jog matai kitame minusus ir vistiek nori kalnus nuversti...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 10, 14:53)
tai va galvoju praejo 3men o man nera to tokio,kazko ka esu jautus kitiems... Negali gi taip buti!as nesuprantu saves pacios...man taip dar nera buve...va kas blogiausia,neatpazistu saves ir nezinau kaip su visu tuo padaryti,nes as ji rodos labai iskaudinau taip staiga viska apvertusi...ir nezinau kaip paaiskinti to priezastis jam,nes tiesiog nejauciu ir psio,nenoriu ir tiek!nepatinka man taip kaip turetu patikti...karocia... doh.gif beto zinot ir pati nesu idealioji,ypatingoji...visi mes turime vieni prie kitu taikytis tikriausiai...bet as nenoriu...o juk buna atveju jog matai kitame minusus ir vistiek nori kalnus nuversti...

vaje... sprendimas praktiškai kaip matau ir priimtas. tereikia tik sukaupt jėgas ir jam tai pranešti...
o kaip tu čia jį įskaudinai? kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 12 10, 14:46)
o šaligatvių būklė?  lotuliukas.gif

Che che, nu ir tie neužkliuvo biggrin.gif Kažkaip man šiandien viskas tinka, viskas gerai rolleyes.gif ir dar sužinojau, kad gausiu priedą prie algos neblogą švenčių proga bigsmile.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 12 10, 15:36)
dėl nieko graužtis nereikia. tu gi nieko blogo nepadarei. tu gi dėl to, kad kažkas nesiklosto - nekalta. tiesiog ne visiems žmonėms lemta būti kartu, ne visi yra vienodi, ne visi su vienodom vertybėm, nevienodai elgiasi...

drinks_cheers.gif Man tai toks beviltiškas reikalas yra tas tikėjimas, kad kitas pasikeis taip, kaip tu tikiesi ir nori doh.gif

QUOTE(Seila @ 2012 12 10, 15:53)
visi mes turime vieni prie kitu taikytis tikriausiai...bet as nenoriu...o juk buna atveju jog matai kitame minusus ir vistiek nori kalnus nuversti...

Va va, kad prie vienų žmonių mes tiesiog nepastebimai, neskausmingai, lyg savaime prisitaikom, o prie kitų- nėra net noro tam ax.gif 4u.gif

Klausaus Kalėdinių dainų ir taip faina wub.gif Man jos neatsibosta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 12 10, 14:43)
oi koks smalsumas  lotuliukas.gif
mojitos cuban coctail bar http://www.facebook....*...=ts&fref=ts

atrodo faina, reikės apsilankyti bigsmile.gif
Atsakyti