Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(rimkka @ 2012 12 10, 16:52)
aš tai šiandien po akropolį šlaiužiosiu neilgai... bandysiu keletą dalykų nusipirkti

as rytoj pries darba bandysiu spet iki akropolio maximos smile.gif nes bus knygoms ir kalendoriams 30 % nuolaida, o kaledinems dekoraijoms 40% thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 12 10, 15:00)
as rytoj pries darba bandysiu spet iki akropolio maximos smile.gif nes bus knygoms ir kalendoriams 30 % nuolaida, o kaledinems dekoraijoms 40%  thumbup.gif  biggrin.gif

ooo, super, man kaip tik reikia smulkiu dekoraciju ant savo "eglutes"

kas del meeto, tai as nezinau, turiu sian viena kliente velai vakare, tai jei pavyktu ja permest i treciadieni (nes baisiai sian nenoriu dirbti), tai tada galetu kur susitikti ax.gif ar mandarine kokiam ar kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 12 10, 16:00)
as rytoj pries darba bandysiu spet iki akropolio maximos smile.gif nes bus knygoms ir kalendoriams 30 % nuolaida, o kaledinems dekoraijoms 40%  thumbup.gif  biggrin.gif

oi kaip ačiū, šiandien dar el. girliandoms nuolaida, o ryt tada reikės kalendorių užsukti nusipirkti ir blizgučių kokių ar žasiliukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 12 10, 15:00)

o rytoj prasideda ta akcija?knygoms. zaisliukams?reiktu ir man nulekti tada... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 10, 17:28)
o rytoj prasideda ta akcija?knygoms. zaisliukams?reiktu ir man nulekti tada... rolleyes.gif

rytoj wink.gif
Atsakyti
na va, as jei ir galeciau, tai tik apie 9val... unsure.gif kliente nenori persikelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 12 10, 17:42)
na va, as jei ir galeciau, tai tik apie 9val...  unsure.gif  kliente nenori persikelt  biggrin.gif

mm, gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 12 10, 15:47)
mm, gaila  4u.gif

aha, as sian irgi noreciau kur iseit pasedet... o jei 4dieni, gal galit panos? ketvirtadienio vakare kur nors susitikti pasedet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 12 10, 16:57)
aha, as sian irgi noreciau kur iseit pasedet... o jei 4dieni, gal galit panos? ketvirtadienio vakare kur nors susitikti pasedet  ax.gif

Gaila, kad negaliu... galiu tik trečiadienį su klaustuku ir penktadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 12 10, 16:02)
Gaila, kad negaliu... galiu tik trečiadienį su klaustuku ir penktadienį  smile.gif

5dienis man irgi tinka, treciadieni tai dirbu as irgi panasiai kaip siandien galeciau unsure.gif
Atsakyti
penktadienis ir man kaip ir tinka smile.gif
Atsakyti
kam dar penktadienis tiktu? ax.gif
Atsakyti