Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Laira 27 @ 2012 12 10, 22:44)

Oj man dar iki modelio toli...Bet aciu! blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Seila, plaukuciai tikrai fainai padaryti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, nors jis man ne labas, susinervinau... doh.gif ir duok žioploms boboms vairuoti. Kažkokia sugebėjo trinktelti man į galą, gatvėj nieko nesimatė, bet parvažiavus pamačiau, kad visgi yra toks nedidelis įbrėžimas, taip susinervinau. Reikėjo vis tiek skambint policijai ir pildyti deklaraciją, o tai per visokias durnas bobas dabar mašinytė kentės verysad.gif

Ir kas per feminizmo apraiškos mūsų temelėje? Toks jausmas dabar visos kolektyviai džiaugiamės, kad kuo daugiau vėl vienišų atsiranda lotuliukas.gif Na, bet aš irgi žinau tą jausmą, kai žmogus nemielas, tokiu atveju nepriversi savęs su juo būti ir nereikia. Vadinasi, kažkur kažkas kitas tavęs laukia.
Atsakyti

Laba ryteli... 4u.gif

Siandien pabudau ir dingtelejo mintis kalvon,jog noriu i Ispanija!Bent savaitgaliui, turistinei tokiai kelionei... bigsmile.gif Reik kazka mislinti ir taupyti pinigelius...Vasari taip skridom i LOndona dabar galvoju reik palaikyti tradicija,tik reik kad butu raudona viena diena,taip susitaupytu siek tiek laiko...Gal kokia kovo 11? ax.gif Jau noooliuu... Butu ko laukti... tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
šiandien išsitraukiau jau žieminę striukę, kad nesušalčiau doh.gif

DF, pačio gražiausio gimtadienio happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Kad šie metai atneštų tau meilę heart.gif
Atsakyti

DF SU GIMTADIENIU TAVE!!! 4u.gif

Suteik kiekvienai dienai sansa tapti graziausia Tavo gyvenimo diena! drinks_cheers.gif
Atsakyti
DF, su gimtadieniu !!! Gražios šios dienos ir būk laiminga !!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 11 gruodžio 2012 - 08:51
Labas snieguotas baltas rytas mirksiukas.gif

Išties, kas per infekcija mūsų temoj? g.gif Kaip susitarusios pradėjot apmąstymų ir pramėtymo metą...O gal čia toks prieššventinis apsivalymas, atsikratymas nereikalingų dalykų g.gif

Dandelion fuzz, smagios dienos mirksiukas.gif Su Gimtadieniu bigsmile.gif Lai šampanas liejasi laisvai clap.gif happybday.gif
Atsakyti
DF,
su tavo diena 4u.gif Būk laiminga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qwertama: 11 gruodžio 2012 - 09:56
DF, nuosirdziausi sveikinimai! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Ačiū merginos už sveikinimus labai labai mirksiukas.gif wub.gif Visas apkabinu ir bučiuoju biggrin.gif bigsmile.gif

Nepamenu kada per gimtadieni tiek sniego buvo wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
DF, dar kartą ir mūsų temelėje... su gimtadieniu... thumbup.gif
Atsakyti