Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(comep @ 2012 11 24, 15:49)
Kisa - as be zodziu... ohmy.gif

ir as verysad.gif

QUOTE(Qwertama @ 2012 11 24, 15:49)
nu tai gerai padarei, kad ištrynei iš FB. Dabar bus ramiau.  4u.gif

tikiuos i telefona neskambines unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 11 24, 16:00)
ir as  verysad.gif
tikiuos i telefona neskambines  unsure.gif

nepatingeciau su operatorium susisiekti ir uzsiblokuoti norima nr wink.gif
o siaip na ka - idiotu yra siam sviete ir tiek.. reik dziaugtis kad jokiu reikalu su anu neturi, su JA taip pat. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos pupos smile.gif oi, kaip šiandien nusikaliau... nuo pat ryto savo kaime nagus tvarkiausi, paskui gi kilo išganinga mintis į Akropolį važiuoti. Žmonių milijonas, bet net pirkti nėra ką, kažkokie beverčiai škurliai. Na ir kulminacija... tiek prisikirtau, kad dabar guliu ant lovos ir negaliu net pajudėti biggrin.gif Oi, oi sunku... kaip kokia meškutė jaučiuosi. Tai va toks mano bus šeštadienio vakaras.

Kissa, o tu nekreipk dėmesio, svarbiausia, kad tiek tu, tiek tavo artimi žmonės žino, kokia tu esi iš tikro. Jei tave paguos, mano viena beveik giminaitė irgi buvo kažkada seniai seniai užkukavus, kad Belle, tai jau tikrai ne šventa lotuliukas.gif Kas juokingiausia, kad aš tuo metu apskritai vos ne nekalta mergaitė buvau ir visą laiką praktiškai mokiausi. Tai buvo tikrai juokinga išgirsti tokias nesąmones savo atžvilgiu.
Atsakyti
Nu labas smile.gif

Oj ilgas savaitgalis buvo ir darbingas doh.gif JAMAM tikrai paeme daug ka biggrin.gif

Pasimatymas irgi galima sakyt super buvo smile.gif siandien jau i trečia ar net ketvirta eisim smile.gif nes parveze po darbo namo ax.gif
Tik vat gaila rytoj isvyksta is lietuvos iki kaledu beveik... 4u.gif
Atsakyti
nekenčiu sekmadieniųų verysad.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2012 11 25, 19:31)
nekenčiu sekmadieniųų verysad.gif  cool.gif

o man patinka wub.gif jie būna ramūs, naminiai tokie... kada pasidarau skanius pietus, pažiūriu filmą arba užsuka svečių kartais, bet dažniausiai tai būna rami diena su savimi, susikaupimas savaitei smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

darbingos visoms savaitės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos. DF džiugu, kad smagūs pasimatymai buvo, tikiuosi viskas jums išeis. Merginos, mačiau foto FB, negaliu nepagirti, kad puikiai atrodėte.
Atsakyti

Laba ryteli merginos... 4u.gif ax.gif

Na ka, paskutines rudens dieneles... Laikas bega kosminiu greiciu, galvoju menuo liko ir metai vel is naujo skaiciuosis! doh.gif Baisuma...

Kaip Jusu savaitgaliai? ax.gif Mano visai smagus. 5dieni tik vakare atvaziavo wub.gif tai as ejau pasportuoti,o tada ruosiau vakariene. 6dieni vazinejom po baldu parduotuves,man stalo reik svetaineje, nusiziurejau viena, jau beveik pirkau,kol nepamatem jog su broku! verysad.gif Vakare kolege pasikviete i svecius, taip smagiai pavakarojome su sokiais pokiais net... biggrin.gif Aisku pergyvenau pradzioje kad tik berniukai turetu apie kalbleti, zinot kaip buna... Nesinori tos nemalonios atmosferos ir itampos nerandant bendros kalbos, bet bereikalo pergyvenau! Ir i saviski kazkaip pazvelgiau kitomis akimis... rolleyes.gif Vakar lekiau pas tevelius, pranesiau zinia jog isvaziuoju savaitei... blush2.gif Pasibuvau namukuose,siryt i darba tiesiai atlekiau.

Grazaus ir lengvo visoms pirmadienio! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 26, 10:21)
! Ir i saviski kazkaip pazvelgiau kitomis akimis... rolleyes.gif V

Seila, rašai, jog pažvelgei kitomis akimis... aš vat irgi suvokiau, kaip svarbu pažinti žmogų įvairiose situacijose. Aš irgi vis kaskart kitomis akimis pažvelgiu... tai gerąja prasme, tai blogąja. Mane labai muša iš vėžių toks jausmas, kad nu matai, kas nepatinka, bet vis tiek žmogus tau jau brangus, ir ką tada daryti? Žmogaus gi nepakeisi, idealų nebūna, tai ką tada pačiam reikia keistis? Savo požiūrį? Nes vis tiek nori būti kartu.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 26, 09:49)
Seila, rašai, jog pažvelgei kitomis akimis... aš vat irgi suvokiau, kaip svarbu pažinti žmogų įvairiose situacijose. Aš irgi vis kaskart kitomis akimis pažvelgiu... tai gerąja prasme, tai blogąja. Mane labai muša iš vėžių toks jausmas, kad nu matai, kas nepatinka, bet vis tiek žmogus tau jau brangus, ir ką tada daryti? Žmogaus gi nepakeisi, idealų nebūna, tai ką tada pačiam reikia keistis? Savo požiūrį? Nes vis tiek nori būti kartu.

Bellut,nezinau... Patikek ir man buna,patikek buna... Viena karta pazvelgi vienomis akimis,kitakart kitomis... Yra niuansu,zinoma ya ir pas mane ...Kaip sakai kartais taip,o kartais kitaip...Retkarciais rodos viskas visai neblogai, kitakart ziuri ir galvoji erzina mane tai,nu net negaliu rodos pazvelgti...Po to ziurek apsisuki ir vel rodos gerai! Juk mes asmenybes kiekvienas...Nezinau,gal reik paminti savyje kazka ir priimti tai... Sakau anakart kai matemes buvo viskas tragiska ir nezinojau ka daryti isvis, sikart savaitgalis labai paprastas ir nuosirdus buvo,ir man patiko...Nesuprasi! doh.gif g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 26, 08:37)
Merginos, mačiau foto FB, negaliu nepagirti,  kad puikiai atrodėte.

cia tu del musu foto? ax.gif aciu ax.gif
Atsakyti