Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

Kur mergaites Naujus planuojat sutikti? 4u.gif Kokios mintys?
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 17, 16:41)

jokių minčių, jokių idėjų. Tik žinau, kad sutiksiu su monkey - bus dviem smagiau nei po vieną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 12 17, 16:16)
jokių minčių, jokių idėjų. Tik žinau, kad sutiksiu su monkey - bus dviem smagiau nei po vieną  lotuliukas.gif

Rodos ne as viena tokia be ikvepimo ir chebros... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 17, 17:23)
Rodos ne as viena tokia be ikvepimo ir chebros... 4u.gif

ne viena, ne viena lotuliukas.gif

darom jungtinį šventimą? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 17 gruodžio 2012 - 16:27
Seila, tuomet lauksiu pavadinimo...mėginčiau ir aš panaudoti 4u.gif

O dėl Naujųjų, NE-NU-TUO-KIU kur švęsiu blink.gif Dar taip nebuvę... Niekas nieko nesiūlo, musėt teks švęsti su savim tongue.gif doh.gif O kur pernai šventėte? g.gif Aš su drauge Vilniuje...pusė vakaro labai kūltūringai (teatras, orkestras, vakarienė) ir jaukiai, o kita dalis triukšminga ir smagi. Ale šiais metais mano draugė jau gyvena su vaikinu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 17 gruodžio 2012 - 16:37
QUOTE(rimkka @ 2012 12 17, 16:26)
ne viena, ne viena  lotuliukas.gif
darom jungtinį šventimą?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kad tie nauji 1dieni... doh.gif toks kelias,o jei dar toki orai...

QUOTE(meyle @ 2012 12 17, 16:34)
O dėl Naujųjų, NE-NU-TUO-KIU kur švęsiu blink.gif Dar taip nebuvę... Niekas nieko nesiūlo, musėt teks švęsti su savim tongue.gif  doh.gif

Visi kaip visada laukia vieni kitu kvietimu... biggrin.gif
Papildyta:

Mes pernai irgi Vilniuje,pas viena drauga...3merginos buvom ir du vaikinai,berniukai saslykus kepe,namuose gamino susi,mes tik kaip caraites atvaziavom...stalas serviruotas,maistas kepa,salotos padarytos...labai kulturingai ir graziai...Labai toks kitks buvo sventimas nei iprastai!Siemet abu berniukai su draugem,viena mergaite irgi...Likom dviese... cool.gif
Atsakyti
Meyle, rekomenduoju vitaminus Priorin. Mūsų Lietuvos kaimo vaistinėse jų dar nėra, tad nebent galima atsisiųsti arba šiaip skelbimuose pažiūrėti. Taip pat varnalėšų aliejus. Levandų eterinis aliejus irgi padeda nuo slinkimo, aš įlašindavau kelis lašiukus į savo šampūną. Man vienu metu siaubingai slinko. Kai visas šitas tris priemones pradėjau naudoti vienu metu toks jausmas apskritai plaukų neiškrisdavo. Pabandyk. Dar gerai dilgėlių arbata, tiek gerti, tiek skalauti, tik ji šiek tiek gali tamsinti plaukus, blondinėms nerekomenduotina.

Šventes tai sutiksiu su savo brangiuoju. Kadangi nesinorėjo eilinio baliaus kažkur, tai per Naujuosius sudomino šitas variantas http://www.tiketa.lt..._year_spa_37462
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 17, 16:43)
Visi kaip visada laukia vieni kitu kvietimu... biggrin.gif

Iš tiesų teisybę sakai... Bet pvz aš net su daug noro neturiu kur pakviesti, viena baliaus neiškelsiu biggrin.gif Nebent kooperuotis g.gif

Belle, nuoširdžiai ačiū už gausų rekomendacijos sąrašėlį, pasinaudosiu. Ir šaunuoliai Judu, kad šitaip sumanėt švęsti, skamba įdomiai... Mano viena pažįstama Naujuosiuos šventė Grand Kanarijoje, ot norėčiau... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 17, 17:41)

Planuoju pirmąkart gyvenime Naujųjų atėjimo nešvęsti ax.gif Noriu blaivių, ypatingai kitokių metų smile.gif Kaip gausis- nežinau g.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 12 17, 18:47)
Šventes tai sutiksiu su savo brangiuoju. Kadangi nesinorėjo eilinio baliaus kažkur, tai per Naujuosius sudomino šitas variantas http://www.tiketa.lt..._year_spa_37462

bigsmile.gif Labai viskas įdomiai skamba 4u.gif Čia tiesiog užmatėt ar gal kas rekomendavo?

Ethella, jokių laipsnių nebuvo? O kas sakė, nu jau kaip gersiu hihihi.gif Tas filmas su G. Butler'iu, ane? Aš jo laukiu Linkomanijoj pasirodant ax.gif Mačiau Fc sriubos foto, čia šitą ir skanavai ar šiaip kažkur dar mieste? 4u.gif Aš žiemą patampu sriubos maniakė rolleyes.gif Bandysiu kada gamint Čili drinks_cheers.gif

Meyle, bet, jeigu LABAI plaukučiai slenka, tai gal reik normaliai išsiaiškint, ištirt, kokios bėdos? 4u.gif Man, kai buvo pradėję kiek labiau slinkt, tai naudojau gana paprastą šampūną nuo plaukų slinkimo iš Keranove smile.gif Nežinau ar jis padėjo, ar kas (bet daugiau gyvenime lyg ir nieko nepakeičiau ir nedariau), bet plaukų nei vonioj, nei kambariuose nebesimato kaip prieš tai, kad būdavo smile.gif

dee, sveika prisijungus į temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 12 17, 17:09)
Sveika prisijungusi 4u.gif O jau daug laiko praėjo nuo 25 gimtadienio, kad tokia baimė atsiradusi? Manau natūralus jausmas, neišvengiamas tas negatyvas, kad ir kaip norėtųsi... Tik svarbiausia, jog pozityvas nusvertų bigsmile.gif Kaip mėgstu sakyti, apsišarvuokim šypsena ir kantriai laukim 4u.gif

Rudenio pirmoj pusej atsvenciau ir nuo tada labai susirupinusi, o dar kai aplink visi pazistami zenijasi ir vaikus gimdo...jauciuos lyg begciau paskutine maratone :-o
meyle man kai ima slinkti plaukai as fitoval losjona pavartoju, atrodo kad visada padeda..
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 12 17, 18:12)
Planuoju pirmąkart gyvenime Naujųjų atėjimo nešvęsti ax.gif Noriu blaivių, ypatingai kitokių metų smile.gif Kaip gausis- nežinau g.gif
bigsmile.gif Labai viskas įdomiai skamba 4u.gif Čia tiesiog užmatėt ar gal kas rekomendavo?

Zinai mes pernai kai sventem taip ramiai,kulturingai namuose su C.Dion. Boceli ir visa klasika...Taip ypatingai vaikinams sokinejant aplinkui, kokteiliukus geriant ir t.t.tikejausi jog sie metai bus labai ypatingi ir atnes daug naujo ir ramaus...Kaip ten sakoma kaip sutiksi tokie ir bus... Nei velnio!!Nieko naujo...prabego metai ir galvoju kas per metus mano gyvenime pasikeite,kur patobulejau ka naujo ir tyro atradau,kokie jausmai mane aplanke ir ka atejus metu pabaigai galiu pasakyti sau...
Siemet manau manieji vel bus sutikti ramiai... 4u.gif bet as nedepresuoju,galvoju net ir viena galeciau...

Meyle, as turejau omenyje zinai kaip buna...Visi tyli niekas neduoda to spyrio didelio:darom va taip,o gal renkames visi daryti taip...Neturejau omenyje jog ant gatavo atvarytu kazkas, ne ne ne... drinks_cheers.gif
Papildyta:

Ant viso garso... 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=U0CGsw6h60k
Atsakyti
laaa, as gyva sveika, jei kam idomu biggrin.gif paskaitau, ner kada rasyt, darbas darbas... bet liko... tik 4 dienos to baisiausio periodo darbe laugh.gif visa savaitgali diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirbau..... diiiiiiiiiiiiiiiirbau, sianakt dar siauba isgyvenau, kaip kazkas aplink buto duris trynes kiaura nakti blink.gif
zodziu esu kiek nupusus, bet kazkaip laiminga biggrin.gif
kaledos, nauji.... viena busiu, nestresuoju... jau geriau vienai nei su tuo zmogum, kuris baigia isvest is proto... ne vyras, ne moteris zinoma o vaikas doh.gif be nuomones, organizuotumo, siekiu... tiesiog seklys, manau man reik vedlio... tiesiog jis... ne patinas schmoll.gif tokiu veju paskutines dienas prikalbejo kad negalvojau kad toks gali buti 31-metis vyras... taiva, pabambejau, eisiu ilsetis o ryt dar pamazinti bjauriu dienu darbe skaiciu biggrin.gif
Atsakyti