Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(comep @ 2012 12 17, 21:24)
laaa, as gyva sveika, jei kam idomu biggrin.gif paskaitau, ner kada rasyt, darbas darbas... bet liko... tik 4 dienos to baisiausio periodo darbe laugh.gif visa savaitgali diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirbau..... diiiiiiiiiiiiiiiirbau, sianakt dar siauba isgyvenau, kaip kazkas aplink buto duris trynes kiaura nakti  blink.gif
zodziu esu kiek nupusus, bet kazkaip laiminga biggrin.gif
kaledos, nauji.... viena busiu, nestresuoju... jau geriau vienai nei su tuo zmogum, kuris baigia isvest is proto... ne vyras, ne moteris zinoma o vaikas  doh.gif be nuomones, organizuotumo, siekiu... tiesiog seklys, manau man reik vedlio... tiesiog jis... ne patinas  schmoll.gif tokiu veju paskutines dienas prikalbejo kad negalvojau kad toks gali buti 31-metis vyras... taiva, pabambejau, eisiu ilsetis o ryt dar pamazinti bjauriu dienu darbe skaiciu biggrin.gif

kaip tik šiandien pagalvojau apie tave, kad senokai nesirodei, bet prisiminiau, kad minėjai, jog darbuosiesi unsure.gif stiprybės, visas tas laikotarpis jau tuoj tuoj baigsis thumbup.gif
o aš nusprendžiau, kad šiemet reikia naujus atšvęsti kaip nors. niekada nešvenčiau, o pernai sutikau naujus viena, lovoje, su kompu, net šampės neatsidariau - nemokėjau doh.gif tai šiemet noriu pašėlti - nors kartą gyvenime! pasidarysim kokią vakarienę ir trauksim manau miestan klubeliuose-baruose pašėlti lotuliukas.gif
mano atradimas šiandien - daina wub.gif wub.gif wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 17 gruodžio 2012 - 21:01
QUOTE(comep @ 2012 12 17, 20:24)
ne vyras, ne moteris zinoma o vaikas  doh.gif be nuomones, organizuotumo, siekiu... tiesiog seklys, manau man reik vedlio... tiesiog jis... ne patinas  schmoll.gif tokiu veju paskutines dienas prikalbejo kad negalvojau kad toks gali buti 31-metis vyras... taiva, pabambejau, eisiu ilsetis o ryt dar pamazinti bjauriu dienu darbe skaiciu biggrin.gif

Pavydziu tavo uzsispyrimo ir tvirtos nuomones... 4u.gif Laikykis, jau daugiau nei puse darbiniu kanciu iveikei... mirksiukas.gif

Rimkka koks gabaliuku mix'as,jegele... thumbup.gif As vel noriu i kluba! bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
aciu mergos terbos aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 12 17, 21:55)
aciu mergos terbos  aciuks.gif

Mergos... Prisiminiau visas nesamoningas vaikystes skaiciuokles ir daineles! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 17, 21:56)
Mergos... Prisiminiau visas nesamoningas vaikystes skaiciuokles ir daineles! lotuliukas.gif

reiskia perskaitei butent ta intonacija, kokia ir rasiau, valiooo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 12 17, 22:02)
reiskia perskaitei butent ta intonacija, kokia ir rasiau, valiooo biggrin.gif

ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Saldžių sapnų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 12 17, 22:52)
Saldžių sapnų wink.gif

Saldziu... 4u.gif
Su tokia pabaiga nusivylusiu namu seimininkiu... verysad.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif

Seila, nesupratau vakar, kas ten su tom šeimininkėm? serija liūdna ar kas? 4u.gif

Comep, manau, kad dauguma atsiminėm, kad tau labai darbingas laikotarpis, tai ir neklausinėjom kur prapuolus rolleyes.gif Po sezono galėsi papasakot, kokios šių metų žaislų tendencijos hihihi.gif

Aš ir nesiskundžiu, kad darbo neturiu ax.gif Ruošiu ataskaitas, vakar tai tie skaičiukai jau akyse mirgėjo, tai visko nepabaigiau skaičiuot... ax.gif Varysiu dar rytoj dovanėlių pabaigti pirkt... smile.gif
Atsakyti
Cherry, čia iš serijos, kai draugės draugų draugai ir pan. buvo ir patiko. Tiesiog praeitais metais mane labai kankino klausimas, ką veikti, buvau užmačiusi, bet niekas tada nepasirašė, o šiais metais irgi pamačiau, pagalvojom gal ir nieko. Apskritai tai visai būčiau norėjusi kur nors išvažiuoti ir svetur švęsti.

Dėl plaukų slinkimo išsiaiškinti nėra taip lengva. Aš ir kraujo tyrimus dariausi, ir kažkokį dar mandresnį tyrimą dariau, viskas normos ribose. Tiesiog matyt užplaukia kažkas organizmui. Manyčiau reikia labiau iš vidaus stiprinti organizmą, nes šampūnas tėra šampūnas, jei labai slenka plaukai, tai nelabai padės.

Seila, man visokių tų švenčių yra buvę, ir linksmų, ir liūdnesnių. Ar nuo to tiesiogiai priklauso, kokie bus kiti metais, nemanau.
Atsakyti

Laba ryteli... 4u.gif
Ziurekit kokia akcija?bet galvoju ar nera pigesniu? g.gif 24vnt 24lt doh.gif
http://grupinis.lt/k...les?show_more=1

QUOTE(Cherry83 @ 2012 12 18, 08:22)
Seila, nesupratau vakar, kas ten su tom šeimininkėm? serija liūdna ar kas? 4u.gif

Vakar Maika pasove ar nusove,manau parodys kitoj serijoj,o kita serija uz dvieju savaiciu!Na ir intriga padare... doh.gif o taip graziai parode perbegancias ju su Sjuzan gyvenimo akimirkas...susigraudinau! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 12 18, 08:59)
Seila, man visokių tų švenčių yra buvę, ir linksmų, ir liūdnesnių. Ar nuo to tiesiogiai priklauso, kokie bus kiti metais, nemanau.

Na mes cia tiesiog tarp kitko pakalbejom... ax.gif As esu prietaringa truputeli ir man retkarciais smagu apgalvoti visus tuos posakius, pasakymus ir t.t. mirksiukas.gif Visi mes skirtingi... mirksiukas.gif
Atsakyti