QUOTE(comep @ 2012 12 17, 21:24)
laaa, as gyva sveika, jei kam idomu
paskaitau, ner kada rasyt, darbas darbas... bet liko... tik 4 dienos to baisiausio periodo darbe
visa savaitgali diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirbau..... diiiiiiiiiiiiiiiirbau, sianakt dar siauba isgyvenau, kaip kazkas aplink buto duris trynes kiaura nakti
zodziu esu kiek nupusus, bet kazkaip laiminga
kaledos, nauji.... viena busiu, nestresuoju... jau geriau vienai nei su tuo zmogum, kuris baigia isvest is proto... ne vyras, ne moteris zinoma o vaikas
be nuomones, organizuotumo, siekiu... tiesiog seklys, manau man reik vedlio... tiesiog jis... ne patinas
tokiu veju paskutines dienas prikalbejo kad negalvojau kad toks gali buti 31-metis vyras... taiva, pabambejau, eisiu ilsetis o ryt dar pamazinti bjauriu dienu darbe skaiciu 

zodziu esu kiek nupusus, bet kazkaip laiminga

kaledos, nauji.... viena busiu, nestresuoju... jau geriau vienai nei su tuo zmogum, kuris baigia isvest is proto... ne vyras, ne moteris zinoma o vaikas

kaip tik šiandien pagalvojau apie tave, kad senokai nesirodei, bet prisiminiau, kad minėjai, jog darbuosiesi

o aš nusprendžiau, kad šiemet reikia naujus atšvęsti kaip nors. niekada nešvenčiau, o pernai sutikau naujus viena, lovoje, su kompu, net šampės neatsidariau - nemokėjau

mano atradimas šiandien - daina