Įkraunama...
Įkraunama...

Mikalojaus Daukšos vid. mokykla Antakalyje

Noriu leisti savo sunu i 3 klase sioje mokykloje? Gal kas galetumete ka nors patarti?
Atsakyti
Aš irgi noriu leisti dukrą į 3 klasę (nes pradinėje II pamaina bus kitais mokslo metais). Nors apie mokyklą ir nelabai geri atsiliepimai, bet arčiausiai namų....
Atsakyti
Baigiau šią mokyklą. Šiaip, nostalgija, aišku yra, bet gerų specialistų bent jau kiek esu girdėjus šiuo metu, nelikę. Gal kad direktorius labai minkštas, visur yra palaida bala. Iš gerų specialistų likusi lietuvių ir lotynų kalbos mokytoja ekspertė Rūta Beinoravičiūtė (tiesa, psichavota) bei biologijos mokytoja ekspertė Eleonora Žilėnienė. Visi kiti geri mokytojai bent jau prieš porą metų buvo išsilakstę į kitas mokyklas. Beje, saugokitės, kad jūsų vaikas nepatektų pas mokytoją Baronaitę - ta tai firminė sadistė (mano pradinių klasių mokytoja). Nieko gero nerodo ir tai, kad, nors aš baigiau prieš 12 metų, ir tada narkotikai nebuvo masiškai paplitę, mūsų viršutinio aukšto tualete buvo labai laisvai jais prekiaujama, visi žinojome, kur pas ką ir už kiek, vienas mokinys vėliau buvo nuteistas už narkotikų platinimą ir išmestas iš mokyklos, tačiau kiti liko. Taip pat įsivaizduokit sau, kad nuo 10 iki 11 klasės mums anglų kalbą vedė klasiokė, nes prieš tai buvo skyrę mokytoją alkoholikę, kurios mes atsisakėm, tai kitos nesiteikė paskirti, ir mokytoją gavom tik 12-oje klasėje. Jei gyvenate Antakalnyje, vis dėlto siūlyčiau vaiką vesti į buvusią 18 vid., dabar turbūt besivadinančią Antakalnio vidurine (galiu klyst, ji yra prie Neries sustojimo). Pvz. ją baigė tokie grandai kaip Andrius Mamontovas, Arnoldas Lukošius bei Arnas Klivečka, o kad iš mūsų mokyklos būtų išėję kokie įžymūs žmonės - tokių nežinau. Tiesa, bent jau mano klasiokai tikrai daug pasiekė, bet mes buvom nestandartiniai ir neklusnūs, ką pripažindavo visi mokytojai:)
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2006 08 27, 15:47)
Jei gyvenate Antakalnyje, vis dėlto siūlyčiau vaiką vesti į buvusią 18 vid., dabar turbūt besivadinančią Antakalnio vidurine (galiu klyst, ji yra prie Neries sustojimo). Pvz. ją baigė tokie grandai kaip Andrius Mamontovas, Arnoldas Lukošius bei Arnas Klivečka, o kad iš mūsų mokyklos būtų išėję kokie įžymūs žmonės - tokių nežinau

hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karna: 04 rugsėjo 2006 - 11:22
Pradinėse klasėse nemanau, kad yra baisiai jau blogi mokytojai smile.gif Pati baigiau šią mokyklą prieš 13 metų, brolis joje ir baigė 10 klasių, dabar va mokytis perėjo į buvusią 18 vid. O kodėl? Nes po 10 klasės pasikeitė visi jam dėstę geri mokytojai, pvz. matematikos labai gera specialistė Jaskelevičienė, anglistė gera pas juos, o visos kitos, tai... Problema tik toje mokykloje - nėr gerų lietuvių kalbos mokytojų.
Atsakyti
Mano sesers vaikai lanko šitą mokyklą, tai katastrofa, o ne mokykla doh.gif
Atsakyti
Mano patirtis irgi buvo labai prasta, nors ir mokiausi tuos metus prestižinėje literatūrinėje klasėje. "Minkštas direktorius" - vienintelis žmogus, kuris buvo nors kiek žmoniškas...
Atsakyti
Gal yra žinančių daugiau apie Antakalnio vidurinę? Mane domina visi + ir -

Tik nerašykite, kad + yra tai, kad ją baigė Mamontovas, Lukošius, Klivečka ir t.t. - apsisiusiosiu iš juoko.

Atsakyti
QUOTE(Inana @ 2007 02 07, 16:08)
Gal yra žinančių daugiau apie Antakalnio vidurinę? Mane domina visi + ir -

Tik nerašykite, kad + yra tai, kad ją baigė Mamontovas, Lukošius, Klivečka ir t.t.  - apsisiusiosiu iš juoko.



tai jau jo lotuliukas.gif
Papildyta:
./././ as baigiua, bet ten irgi minusas turciu vaikeliai,.,,.issi,..,kaip gali ir ju teveliai,.,, dauksos manau paprastesne,.,. o jei mokytis nenori tai jokia nepades
Atsakyti
Mane labiausiai domina mokyklos personalas, pedagogų kvalifikacija, mokyklos tradicijos, ar yra/nėra narkomanija ir t.t. tai, kad mokosi turčių vaikai - ne problema, mes ir patys ne biedni. Ne tame esmė.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2006 08 27, 15:47)
Baigiau šią mokyklą. Šiaip, nostalgija, aišku yra, bet gerų specialistų bent jau kiek esu girdėjus šiuo metu, nelikę. Gal kad direktorius labai minkštas, visur yra palaida bala. Iš gerų specialistų likusi lietuvių ir lotynų kalbos mokytoja ekspertė Rūta Beinoravičiūtė (tiesa, psichavota) bei biologijos mokytoja ekspertė Eleonora Žilėnienė. Visi kiti geri mokytojai bent jau prieš porą metų buvo išsilakstę į kitas mokyklas. Beje, saugokitės, kad jūsų vaikas nepatektų pas mokytoją Baronaitę - ta tai firminė sadistė (mano pradinių klasių mokytoja). Nieko gero nerodo ir tai, kad, nors aš baigiau prieš 12 metų, ir tada narkotikai nebuvo masiškai paplitę, mūsų viršutinio aukšto tualete buvo labai laisvai jais prekiaujama, visi žinojome, kur pas ką ir už kiek, vienas mokinys vėliau buvo nuteistas už narkotikų platinimą ir išmestas iš mokyklos, tačiau kiti liko. Taip pat įsivaizduokit sau, kad nuo 10 iki 11 klasės mums anglų kalbą vedė klasiokė, nes prieš tai buvo skyrę mokytoją alkoholikę, kurios mes atsisakėm, tai kitos nesiteikė paskirti, ir mokytoją gavom tik 12-oje klasėje. Jei gyvenate Antakalnyje, vis dėlto siūlyčiau vaiką vesti į buvusią 18 vid., dabar turbūt besivadinančią Antakalnio vidurine (galiu klyst, ji yra prie Neries sustojimo).


net nukrate prisiminus Baronaite ir Beinoraviciute, nors abi laikomos geromis pedagogemis, bet tie sadizmo elementai tai galiu drasiai sakyt, kad traumavo mano asmenybe. Baronaite, kol gerai mokaisi, tai dar gali isgyvent, ten striuka buvo tiems, kuriems nesiseke. nu bet Beinoraviciute tai ir po 13 metu keikiu. geriau jau nemoket lietuviu kalbos ir nebut girdejus jos guru Aldono Pupkio negu kest ta amzina moralini smurta. vienintelis sviesus zmogus is didziosios raides ir puiki matematikos mokytoja buvo S.Ceburniene. na, buvo daugiau neblogu mokytoju, kad ir ta pati Zileniene, Stasiukyniene, rusisciu tais laikais nieko tokiu buvo, bet tik Ceburniene atsimenu kaip nuostabu zmogu (nzn, ar dar dirba...).

kiek girdejau, toj mokykloj nieko gero neliko, as net nesvarstydama vaika leisciau i Antakalnio (18) mokykla.
Atsakyti
Čeburnienę ir aš prisimenu kaip labai puikią matematikos mokytoją. Neseniai žiūrinėdama Jėzuitų gimnazijos internetinį puslapį radau jos pavardę. Matyt, kad ji ten perėjo dirbti.
Atsakyti