Įkraunama...
Įkraunama...

Mikalojaus Daukšos vid. mokykla Antakalyje

Joa,Ivanauskiene dirba dar , mano mokytoja 4u.gif
Nu va,siais metais as baigiu mokykla ir kaip specialiai pradejo keist langus ( bent jau biggrin.gif aisku seniai tam buvo laikas)
O Baronaite tai pavaduotoja buvo...isejo..
Atsakyti
labai gera ispudi paliko naujoji mokyklos direktore smile.gif girdejau atsiliepimus is jos buvusiu kolegu, visi labai palankus thumbup.gif pati sia mokykla kadaise baigiau ir mano vaikas ja lankyti pradejo, todel labai dziaugiuosi permainomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lieppa @ 2007 09 10, 18:27)
labai gera ispudi paliko naujoji mokyklos direktore  smile.gif girdejau atsiliepimus is jos buvusiu kolegu, visi labai palankus  thumbup.gif  pati sia mokykla kadaise baigiau ir mano vaikas ja lankyti pradejo, todel labai dziaugiuosi permainomis  smile.gif

Teigiamų kalbų apie direktorę irgi girdėjau. Įdomu kokia jos pavardė, kur ji anksčiau dirbo. Tiesa, pati nors ir baigusi šią mokyklą, bet nesiryžau vaiko leisti. Tačiau vis vien įdomu kas ten vyksta.
Atsakyti
Ute,
Ji dirbo berods A.Kulviečio vidurinėj ir, kiek man pasakojo draugės dukra, kuri lanko šią mokyklą, ten ji yra dirbusi matematikos mokytoja. Nežinau, gal čia tik gandai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliutee: 12 rugsėjo 2007 - 17:56
QUOTE(cola @ 2007 07 27, 10:43)
O kas ta baronaite? Man tai siaubu siaubas buvo biologe, sadiste is pagrindu lotuliukas.gif

Baronaitė - buvo pavaduotoja, atsakinga už pradinukus. Turėtum atsiminti: pagyvenusi, šlubčiojanti negraži moteris. Pagal išvaizdą ir elgesį - tipiška užkietėjusi senmergė. Sadistė, o paskirta buvo rūpintis pačiais mažiausiais doh.gif

Biologė - Žilėnienė (arba Višta). Irgi su kraštutinumais: nuo profesionalaus dėstymo iki išsityčiojimo viešai. Man asmeniškai neteko patirti, bet inidvidualistų ir originalų jinai tiesiog nekentė. Dievino tik savo vienturtį sūnų, kuris būdamas senberniu gyveno kartu su ja, ir buvo jos didysis džiaugsmas bei pasididžiavimas....

Biologės atitikmuo pagal griežtumą pamokoms buvo fizikė Molekulė, bet šita bent jau iš mokinių nesityčiojo.....

Man teko "laimė" mokytis dar prie buvusio direktoriaus - absoliuti bevaldystė ir matriarchatas doh.gif
Atsakyti
Na, nepeikite taip baisiai Baronaitės. Gera moteriškė, rūpinosi likimo nuskriaustais vaikais kaip savais. Tiesa, pažiūros tai iš akmens amžiaus doh.gif

Įdomu, ar dar dirba tokie puikūs mokytojai kaip istorikas Porutis, fizikas Skladaitis ir kiti? Ar grįžo iš dekretinių tokia šviesi garbanota lietuvių kalbos mokytoja (neatsimenu pavardės, atrodo, J raide prasideda)? Tai tikrai puikūs, autoritetingi pedagogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 13, 12:04)
Baronaitė - buvo pavaduotoja, atsakinga už pradinukus. Turėtum atsiminti: pagyvenusi, šlubčiojanti negraži moteris. Pagal išvaizdą ir elgesį - tipiška užkietėjusi senmergė. Sadistė, o paskirta buvo rūpintis pačiais mažiausiais doh.gif

Biologė - Žilėnienė (arba Višta). Irgi su kraštutinumais: nuo profesionalaus dėstymo iki išsityčiojimo viešai. Man asmeniškai neteko patirti, bet inidvidualistų ir originalų jinai tiesiog nekentė. Dievino tik savo vienturtį sūnų, kuris būdamas senberniu gyveno kartu su ja, ir buvo jos didysis džiaugsmas bei pasididžiavimas....

Biologės atitikmuo pagal griežtumą pamokoms buvo fizikė Molekulė, bet šita bent jau iš mokinių nesityčiojo.....

Man teko "laimė" mokytis dar prie buvusio direktoriaus - absoliuti bevaldystė ir matriarchatas doh.gif

na mes tikriausiai panasiai mokemes, visas atsimenu, vista laaabai, Ivanauskiene su geriausiais atsiliepimais, ir direktoriu pamenu biggrin.gif
Dabar galvoju kur leisti sunu, gal visai verta i sia mokykla? (nors pradzioj labai nenorejau)
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 09 27, 15:10)
na mes tikriausiai panasiai mokemes, visas atsimenu, vista laaabai, Ivanauskiene su geriausiais atsiliepimais, ir direktoriu pamenu biggrin.gif
Dabar galvoju kur leisti sunu, gal visai verta i sia mokykla? (nors pradzioj labai nenorejau)

Pradzioje ir mums kele siauba mintis, kad galetume leisti savo vaika i sia mokykla schmoll.gif taciau pasikalbejome su ten dirbanciais mokytojais, issiklausinejoma kas ir kaip, ir vis tik pasiryzome mirksiukas.gif kol kas tikrai nesigailime, viskas OK, svarbiausia mokytoja puiki thumbup.gif o jei pati kartais galvoji leisti savo atzala kitais metais i pirma klase, tai zinau, kaip tik bus isleidusi savo laida nuostabi mokytoja renata, tik pavardes nepamenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 13, 11:04)

man irgi teko ta pati laimė, baigiau pieš 8 metus biggrin.gif visus pamenu doh.gif
Geru žodžiu paminėčiau Porutį, Jaskelevičienę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 09 25, 16:04)

Įdomu, ar dar dirba tokie puikūs mokytojai kaip istorikas Porutis, fizikas Skladaitis ir kiti? Ar grįžo iš dekretinių tokia šviesi garbanota lietuvių kalbos mokytoja (neatsimenu pavardės, atrodo, J raide prasideda)? Tai tikrai puikūs, autoritetingi pedagogai  thumbup.gif

Porutis tebedirba,Skladaitis isejo verysad.gif
O apie lietuviu mokytoja..nezinau apie kuria sneki blush2.gif
Atsakyti
Aš labai džiaugiuosi šitais visais pokyčiais, o direktorė man paliko įspūdį kaip nuostabus žmogus ir puiki vadovė Jau seniai jos mūsų mokyklai reikėjo kaip oro, nes senasis direktorius... pfff... iš direktoriaus tik pavadinimas buvo, o pats toks žmogus kaip neegzistavo. blink.gif Kiek pati girdėjau, Regina Mikalauskienė anksčiau dirbo Žemynos gimnazijoje anglų kalbos mokytoja, įdomu, ar tiesa? Labai įdomu būtų sužinot daugiau apie žmogų, per porą mėnesių šitaip atgaivinusį mokyklą 4u.gif
Atsakyti
Įdomu paskaityti mokinių atsiliepimus apie savo buvusią darbovietę bigsmile.gif

Ne, nebijokit, aš - ne Baronaitė biggrin.gif

Jau keletas metelių nebedirbu ten, o ir dirbau ne tiek daug -tik penkis.

Deja, mano nuomonė visiškai sutampa su pasisakančiųjų. Prie ankstesnio direktoriaus tvarkos nebuvo. ir ne tik tarp mokinių, bet ir tarp kolektyvo. Labai malonu girdėti apie teigiamas permainas.

Nustebau išgirdusi, kad Baronaitė nebedirba. dažniausiai tokios užkietėjusios senmergės "užkietėję" būna ir darbe smile.gif t.y. nekeičia jo. tikriausiai į pensiją išėjo...

O pradinukų mokytojos man irgi gana teigiamą įspūdį paliko. tiap kad bent į pradines klases galite drąsiai leisti savo vaikelius.

Ir vyresnių mokytojų yra neblogų.
Atsakyti