Įkraunama...
Įkraunama...

Mikalojaus Daukšos vid. mokykla Antakalyje

QUOTE(Agneetėlė @ 2009 01 26, 15:38)
Žinau tik apie vieną mokytoją, Dailydienę. Kaip suprantu, šį rugsėjį ji bus pirmokėlių mokytoja. Išties šauni, rūpestinga (gal net kiek per saldi) mokytoja  thumbup.gif

aciu uz rekomendacija biggrin.gif
Atsakyti
gal dar kas turi kazkokiu rekomendaciju del Dauksos mokyklos kokios mokytojos geriausios busimiem pirmokam siais metais. tarpkitko suzinojau, kad musu premjeras Kubilius baiges sia mokykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2009 01 27, 11:25)
gal dar kas turi kazkokiu rekomendaciju del Dauksos mokyklos kokios mokytojos geriausios busimiem pirmokam siais metais. tarpkitko suzinojau, kad musu premjeras Kubilius baiges sia mokykla smile.gif
Geresnės rekomendacijos, kaip Kubilius, baigęs mokyklą, nė būti negali. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Juozapaitienė- ji dabar mano auklėtoja.Mokytoja šiaip sau.Mūsų klasiokai ką nori tą daro,nes žino ,kad niekas nieko nedarys.
Direktorė šauni,anglų kalbą dėsto mano draugei.
pradinių klasių mokytojos labai geros ir paslaugios.
Turime nuostabią matematikos mokytoją ir biologijos mokytoją.
Mokykla liuks,tik mokiniai nelabai suvaldomi.
Jokių narkotikų,išgertuvių ir cigarečių pas mus nebūna,o jeigu ir būtų tai tada visus išspyrtų lauk.nežinau kaip seniau ,bet dabar tokie dalykai nebetoleruojami.man regis tam dabar yra socialinės pedagogės.
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2008 12 11, 21:21)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  na nee nee, tiesiog, šiaip, koks žmogus dirba šį darbą smile.gif juk vis dėlto reiks praleist ištisus 4 mėnesius su juo smile.gif Tiesiog pažįstu pora tokių bjaurių "socų", kad tikrai negalėčiau su tokiais dirbt ir iš tokių mokytis g.gif ir apskritai (juk čia yra mokytojų, tai gal žinot kas nors), ar šioje mokykloje IŠVIS priima praktikantus??  blush2.gif  smile.gif

Priima ir dar kaip.mums visiems kuolus istorijos praktikantas supylė.Lituanistė praktikantė per daug minkštaširdė.Soc pedagogė viena mano klasioko mama tai labai fainas žmogeliukas,o kitas soc.pedagogas tai už jį baisesnio nėraaaaaaaa.
Atsakyti
O jūsų ta mokytoja su pavarde iš K raidės vis dar dirba MŪSŲ MOKYKLOJ.rAGANA.mes sakom ,,kkad gal ji ten puslitriuką apsivyniojius plaukais,nes normalių tokių kuodų nebebūna...
Atsakyti
QUOTE(Norbytė @ 2009 02 17, 21:42)
Juozapaitienė- ji dabar mano auklėtoja.Mokytoja šiaip sau.Mūsų klasiokai ką nori tą daro,nes žino ,kad niekas nieko nedarys.
Direktorė šauni,anglų kalbą dėsto mano draugei.
pradinių klasių mokytojos labai geros ir paslaugios.
Turime nuostabią matematikos mokytoją ir biologijos mokytoją.
Mokykla liuks,tik mokiniai nelabai suvaldomi.
Jokių narkotikų,išgertuvių ir cigarečių pas mus nebūna,o jeigu ir būtų tai tada visus išspyrtų lauk.nežinau  kaip seniau ,bet dabar tokie dalykai nebetoleruojami.man regis tam dabar yra socialinės pedagogės.
Papildyta:
Priima ir dar kaip.mums visiems kuolus istorijos praktikantas supylė.Lituanistė praktikantė per daug minkštaširdė.Soc pedagogė viena mano klasioko mama tai labai fainas žmogeliukas,o kitas soc.pedagogas tai už jį baisesnio nėraaaaaaaa.

Labai gerai pažįstu tą praktikantą, kažkaip keista, kad kuolus supylė, niekad nebūčiau pagalvojusi, kad taip galėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Och, praktikantas lotuliukas.gif "SKAITYK!!! blink.gif " Socialinis išties baisus, ypač mažiukai jo bijo labai doh.gif Geriau nepakliūt tokiam į rankas. O ką, yra ir be jo kita soc. pedagogė? Kiek žinau, tai tokia Laisvūnė dingo dekretinių ir tikrai dar negrįžo.
Atsakyti
mano klasioko mama.Tokia blondinka.
Bet istorijos praktikantų yra trys mūsų šūlioj.dabar jau baigė jie praktiką.
Atsakyti
QUOTE(Norbytė @ 2009 02 19, 11:30)
mano klasioko mama.Tokia blondinka.
Bet istorijos praktikantų yra trys mūsų šūlioj.dabar jau baigė jie praktiką.

o kuri klasė jei ne paslaptis?
Atsakyti
Jei kas galetu rekomenduoti arba ne busimu pirmoku mokytoja, butu superr, galima ir i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irisa @ 2009 03 07, 00:36)
Jei kas galetu rekomenduoti arba ne busimu pirmoku mokytoja, butu superr, galima ir i AZ 4u.gif
Sunku su rekomendacijom... Mano dukters mokytoja man labai patinka, bet žinau, kad klasėje yra tėvų, kurie ja nepatenkinti. Tai kaip dabar rekomenduot? g.gif
Vis dėlto skirtingų tėvų ir reikalavimai mokytojai skirtingi.
Man nepatinka itin minkštos mokytojos, kurios sako, kad "jokių problemų nėra", "viskas labai gerai", o penktoje klasėje pasirodo, kad nieko gero... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kitiems nepatinka mokytojos, kurios vaikus šiek tiek "paspaudžia". rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2009 03 09, 10:38)
Sunku su rekomendacijom... Mano dukters mokytoja man labai patinka, bet žinau, kad klasėje yra tėvų, kurie ja nepatenkinti. Tai kaip dabar rekomenduot?  g.gif
Vis dėlto skirtingų tėvų ir reikalavimai mokytojai skirtingi.
Man nepatinka itin minkštos mokytojos, kurios sako, kad "jokių problemų nėra", "viskas labai gerai", o penktoje klasėje pasirodo, kad nieko gero...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O kitiems nepatinka mokytojos, kurios vaikus šiek tiek "paspaudžia".  rolleyes.gif

sutinku, juk negali buti geras visiems rolleyes.gif tik nori nenori ties kazkuo turi apsistoti, ir idealiausia butu kad paskui tuos keturius metus butum ramus del pasirinkimo. Na o mokytoja itin griezta, arba itin minksta ir man nepatiktu, norisi aukso vidurio, svarbiausia manau kad vaikas noretu eiti i mokykla, kad jaustusi ten gerai, mokytoja gerai organizuotu darba (kad ir silpnesniems ir stipresniems butu ka veikti), moketu sudominti, butu kurybinga, ugdytu vaiku iniciatyvuma... noreciau nuejus i mokykla pasisneketi kaip sekasi mano vaikui...
g.gif prisisvaigau......bet pasvajoti juk galima mirksiukas.gif
Atsakyti