Įkraunama...
Įkraunama...

Mikalojaus Daukšos vid. mokykla Antakalyje

QUOTE(Asio @ 2008 02 15, 16:15)
Nu kaip nemoko  blink.gif  lietuviu gi desto unsure.gif

Ach va kaip...Tai kas gi ji per pabaisa?Neteko su ja susidurt.
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 02 15, 15:15)
Nu kaip nemoko  blink.gif  lietuviu gi desto unsure.gif

O ta Karlikauskienė yra ne buvusi Rimašauskaitė? Metų nedaug, manau dabar turėtų būti nedaugiau 40, neaukšta, smulki tokia. Nes ji ir buvo tokia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2008 02 14, 18:23)
Klausykit, o kas ten per Karlikauskienė, ką ji dėstė ir kas ten nutiko, kad taip apie ją kalbat? Kažkaip kai mokiaus, tai nepamenu tokios net  ax.gif

QUOTE(Agneetėlė @ 2008 02 14, 18:51)
Šiaip ir man įdomu kas ten jau taip nutiko.Kiek žiūrėjau,tai lyg nebemoko ji dabar..

QUOTE(Agneetėlė @ 2008 02 15, 17:25)
Ach va kaip...Tai kas gi ji per pabaisa?Neteko su ja susidurt.

nu va nežinot tokios mokytojos lotuliukas.gif tais laikais kai aš mokiausi (baigiau 99), ji vaikščiojo visada ilgais palaidais plaukais, o galai būdavo susukti bigudukais dideliais biggrin.gif daug ir ryškiai dažydavosi tongue.gif dabar kai mačiau kelis kart - visad plaukais sukelti į kokį tais triaukštį kuodą....
kažkada, gal kai jau baigus buvau, - jos sūnus nuskendo verysad.gif

QUOTE(Gosh @ 2008 02 20, 14:13)
O ta Karlikauskienė yra ne buvusi Rimašauskaitė? Metų nedaug, manau dabar turėtų būti nedaugiau 40, neaukšta, smulki tokia. Nes ji ir buvo tokia..  unsure.gif

oi ne, Ramašaskaitė tikras angelas thumbup.gif jos kaip diena ir naktis skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2008 03 06, 17:29)
nu va nežinot tokios mokytojos  lotuliukas.gif tais laikais kai aš mokiausi (baigiau 99), ji vaikščiojo visada ilgais palaidais plaukais, o galai būdavo susukti bigudukais dideliais  biggrin.gif daug ir ryškiai dažydavosi  tongue.gif  dabar kai mačiau kelis kart - visad plaukais sukelti į kokį tais triaukštį kuodą....
kažkada, gal kai jau baigus buvau, - jos sūnus nuskendo  verysad.gif
oi ne, Ramašaskaitė tikras angelas  thumbup.gif jos kaip diena ir naktis skiriasi...

Na va,pagaliau ko gero supratau,kas ji wink.gif Su drauge juokaudavom apie ja,kad jei i siena atsitrenktu,visa siena spalvota paliktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2008 03 06, 16:29)
nu va nežinot tokios mokytojos  lotuliukas.gif tais laikais kai aš mokiausi (baigiau 99), ji vaikščiojo visada ilgais palaidais plaukais, o galai būdavo susukti bigudukais dideliais  biggrin.gif daug ir ryškiai dažydavosi  tongue.gif  dabar kai mačiau kelis kart - visad plaukais sukelti į kokį tais triaukštį kuodą....

Mhm, jei ji tenai dirbo anksčiau dar, tai gal žinau kokia, bet ir tai su klaustuku, nes aš 1993 m baigiau.
Atsakyti
QUOTE(Agneetėlė @ 2008 03 08, 21:37)
Na va,pagaliau ko gero supratau,kas ji wink.gif Su drauge juokaudavom apie ja,kad jei i siena atsitrenktu,visa siena spalvota paliktu biggrin.gif

Patikeki ir dabar paliktu spalvota blink.gif tiesiog savo isvaizda ji man primena ta Zibute, kur prospektu visa isimaliavojus marsiruoja doh.gif Na kazkaip mokytojai toks makijazas nelabai schmoll.gif beja dar literaturos mokytoja rolleyes.gif juk zymusis klasikas rase "Zmoguje viskas turi buti grazu: ir veidas, ir drabuziai, ir siela, ir mintys " cool.gif
Atsakyti
4u.gif Reikia patarimo: leisim savo pagranduka i pirma klase, lyg ir apie Dauksa galvojom, gal kas zinot gera pradiniu klasiu mokytoja ten?????? Dar ir apie Pliateryte mastem, patarkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 03 16, 14:03)
  tiesiog savo isvaizda ji man primena ta Zibute, kur prospektu visa isimaliavojus marsiruoja  doh.gif

O mes ją Rožyte vadinam... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2008 03 25, 00:39)
O mes ją Rožyte vadinam... blink.gif

Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2008 03 06, 18:29)

Niekas nepasikeite irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renachiuke: 28 kovo 2008 - 07:06
QUOTE(renachiuke @ 2008 03 28, 07:05)
Niekas nepasikeite irnesakyk.gif hihihi.gif

tai netedirba, ane? doh.gif
Atsakyti
paskaiciau apie Dauksa, paskaiciau apie Antakalnio vidurine ir kazkaip abejot pradedu... kur ta savo vaika leist.. g.gif kazkaip geru atsiliepimu apie Dauksa yra, bet apie Antakalnio visai nieko... ir is pazistamu tik apie narkotikus labai jau daug uzuominu blink.gif
Atsakyti