Įkraunama...
Įkraunama...

Taikomųjų mokslų licėjus

mes irgi labai domimes sia mokykla ir butent del tos alternatyvos tradincinems mokykloms,
zinoma atsirado abejones paskaicius paskutinius komentarus, gal daugiau kazkas galite papasakoti kaip ten dabar ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2015 03 16, 15:55)
mes irgi labai domimes sia mokykla ir butent del tos alternatyvos tradincinems mokykloms,
zinoma atsirado abejones paskaicius paskutinius komentarus, gal daugiau kazkas galite papasakoti kaip ten dabar ?  unsure.gif

Na aš pati asmeniškai nesu susijusi su šia mokykla, tačiau iš keleto patikimų ir tiesiogiai susijusių šaltinių esu gavusi labai nekokią informaciją - būtent ta prasme, kad tos alternatyvos tradicinei švietimo srovei čia likę tik silpni atgarsiai ir mokykla per šiuos metus stipriai pakrypo tradicinės mokyklos linkme. Taip pat - kad labai nekokia vidinė atmosfera. Taigi, jei esat stipriai motyvuoti alternatyvoms ir būtent jų ieškote - siūlau labai atidžiai šią mokyklą rinktis.

Atsakyti
Tai visgi gal kas galetu pakomentuoti kas negerai yra sioje mokykloje...
Nes kaip ir vien jau tai , kad pamokos be skambuciu ir trunka ne 35min o 1,5val yra kaip ir stiprus skirtumas nuo tradicines mokyklos...
Visi raso uzuominas apie blogus pasikeitimus, bet kur suzinoti ka nors konkreciau...
Nuejus i mokykla jie gi nepasakos kad pas juos kazkas blogai...
Labai noretusi isgirsti kokiu nors konkretesniu atsiliepimu is cia besimokanciu...
Atsakyti
Iš tiesų tikrą situaciją galėtų pasakyti tik tie, kas ten lanko ir dirba. Aš iš viso - tik prašalietis. Tad nekreipkit į mano pasisakymus dėmesio.

Sėkmingo pasirinkimo.
Atsakyti
Šie metai paskutiniai mūsų šioje mokykloje. Labai gaila, žinoma. Dar pernai tikrai būčiau ją rekomendavusi visiems savo draugams, tačiau šiemet - jokiu būdu. Jaučiu, kad jau kitais metais ši mokykla bus visiškai kitokia, nes viskas daroma kad taip atsitiktų. Ar man patinka tie pokyčiai? Tikrai ne. Ar matau prasmę toliau mokėti pinigus už tai? (juolab kad paslaugos brangsta). Irgi ne. Į šią mokyklą vertėtų žvelgti kaip į naują ir nesivadovauti ankstesniais atsiliepimais.
Atsakyti
QUOTE(Merlote @ 2015 04 21, 09:06)
Šie metai paskutiniai mūsų šioje mokykloje. Labai gaila, žinoma. Dar pernai tikrai būčiau ją rekomendavusi visiems savo draugams, tačiau šiemet - jokiu būdu. Jaučiu, kad jau kitais metais ši mokykla bus visiškai kitokia, nes viskas daroma kad taip atsitiktų. Ar man patinka tie pokyčiai? Tikrai ne. Ar matau prasmę toliau mokėti pinigus už tai? (juolab kad paslaugos brangsta). Irgi ne. Į šią mokyklą vertėtų žvelgti kaip į naują ir nesivadovauti ankstesniais atsiliepimais.

Puikus komentaras. Panašu, kad daugeliui šie metai paskutiniai šioje mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2015 04 21, 11:52)
Puikus komentaras. Panašu, kad daugeliui šie metai paskutiniai šioje mokykloje.

Taip,ir mums paskutiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlote @ 2015 04 21, 09:06)

Visiškai sutinku. Nuo rugsėjo tai nauja mokykla, ankstesniais atsiliepimais vadovautis nereikėtų. Mums taip pat tai jau paskutiniai mėnesiai, nuo rugsėjo mano chebra keliaus kitur. O kur - irgi didelis klausimas... bet ne čia. Gaila.
Atsakyti
Tai kas ten tokio nutiko? Gal galėtumėt pasidalinti savo mintimis ir patirtimi? Mat aš žvalgausi pradinės mokyklos savo vaikui ir buvau susidariusi teigiamą nuomonę apie šią mokyklą..
Atsakyti
QUOTE(Vilkės pėda @ 2015 04 23, 22:04)
Tai kas ten tokio nutiko? Gal galėtumėt pasidalinti savo mintimis ir patirtimi? Mat aš žvalgausi pradinės mokyklos savo vaikui ir buvau susidariusi teigiamą nuomonę apie šią mokyklą..

Galiu pasakyti tiek, kad nežinau nei vieno vaiko kuris lieka šioje mokykloje. Kokie bus mokytojai kitais metais - irgi nežinau. Bus "nauja" mokykla. Neteigiu, kad ji bus bloga. Gali būti, kad atras savo rinką.... ax.gif
Atsakyti
Neseniai sužinojau, kad TML dirba mano mergaitės buvusi auklėtojytė, tai parūpo sužinoti kaip jai sekasi ir apskritai kas ten per mokykla, nes prieš tai nebuvau apie ją nieko girdėjusi... Faina gi ten pas juos, lankiausi stovyklos metu, tai vaikai krykštauja, darbuojasi, žodžiu, kaip skruzdėliukai:)
Apie įvykius mokykloje irgi papletkinom ax.gif Tai vat, jei kam įdomu tongue.gif tai tiesa, kad mokykla keičiasi iš pagrindų, nes juk iš pačių pradžių mokykla rėmėsi humanistine pedagogika, tačiau kaip rezultatai parodė, mokytojai nesugebėjo išlaikyt tvarkos ir prrr...viskas sugriuvo. Todėl dabar mokykla niekur neskuba, kadangi turėjo patirties su savo darbo nevertinančiais pedagogais, sakė, kad dabar pedagogus renkasi labai atsakingai, taip pat, ruošiasi pertvarkyti aplinką ir laikytis netradicinio ugdymo. Aš bent manau,kad nėra svarbu kas ten tiksliai įvyko mokykloje, nes kas buvo susiję, dabar iškeliavo 'daryti savo tvarkos' į kitą mokyklą, tad vėl nauja mokykla, bet jau su patirtimi:) Labai džiaugiuosi už savo mergaitės auklytę, kuri pasiruošusi kalnus nuversti, todėl labai gaila, kad ši mokykla toli toli nuo namų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kotryna88 @ 2015 06 23, 11:18)

Apie įvykius mokykloje irgi papletkinom  ax.gif Tai vat, jei kam įdomu  tongue.gif tai tiesa, kad mokykla keičiasi iš pagrindų, nes juk iš pačių pradžių mokykla rėmėsi humanistine pedagogika, tačiau kaip rezultatai parodė, mokytojai nesugebėjo išlaikyt tvarkos ir prrr...viskas sugriuvo. Todėl dabar mokykla niekur neskuba, kadangi turėjo patirties su savo darbo nevertinančiais pedagogais, sakė, kad dabar pedagogus renkasi labai atsakingai, taip pat, ruošiasi pertvarkyti aplinką ir laikytis netradicinio ugdymo.

biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif tongue.gif

Mokytojai? biggrin.gif
O tai kodėl praktiškai visi vaikai išeina? Bent jau iš vyresniukų. Ir daugelis jų išeina į kitą mokyklą BŪTENT paskui mokytojus? smile.gif Mokytojai ten ir buvo stiprioji jėga rolleyes.gif
Asmeniška patirtis - mano dukra lankė praeitais metais tą mokyklą ir dabar išeina į kitą. Paskui tuos darbo nevertinančius mokytojus rolleyes.gif

Papildyta:

Tarp kitko, užėjau į tos mokyklos internet. psl., svarstydama, su kuo iš mokytojų (?) Jūs ten plepėjote smile.gif Na pora žinau, kurie ten liko (iš dalykininkų). Iš jaunesnėlių tai aš mažai su jais susijusi blush2.gif , nežinau. Žinau tik kelis, kurie pereina kartu.

Tai keista, kad mokyklos puslapyje dar tebėra nuotraukos mokytojų, kurių rudenį ten jau nebebus. Ir nustebau - netgi reklamuojasi kaip gimnazija, ne tik pagrindinė blink.gif Nieko apie tai nesu girdėjusi g.gif , net tokių kalbų niekada nebuvo.
Atsakyti