Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas prieš moterį

QUOTE(Aušrelė @ 2006 06 12, 18:23)
pries kekviena as nesisaipysiu ir nesilankstysiu geriau busiu viena

Taip taip, to mes tamstai ir linkim.
Jei manai, kad gyvenant seimoje tai yra tinkama aplinka demonstruot ožius, ragus, nagus ir ambicijas - giliai klįsti. Kol vyksta "stygų derinimas", kažkuriam (o geriausia abiems) reikia periodiškai nusileist. Negalima leist, kad totaliai ant galvos užliptų, bet badytis dėl smulkmenų - čia kvailučių ir įpatingai neatsakingų žmonių kelias.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 06 12, 19:26)
Taip taip, to mes tamstai ir linkim.
Jei manai, kad gyvenant seimoje tai yra tinkama aplinka demonstruot ožius, ragus, nagus ir ambicijas - giliai klįsti. Kol vyksta "stygų derinimas", kažkuriam (o geriausia abiems) reikia periodiškai nusileist. Negalima leist, kad totaliai ant galvos užliptų, bet badytis dėl smulkmenų - čia kvailučių ir įpatingai neatsakingų žmonių kelias.

gerbemas voveriuk as nekalbu apie menkus ozelius ir nesusipratimus as kalbu tik apie rimtus kivircus ir dar karta sakau neleisciau saves musti ir skriausti . o labiausiai mane izeidzia jog as is prigimties nesu agresyvi ir seip esu prisitaikanti prie kitu zmoniu visuomet paisau kito norus ir nuomones, bet kas liecia smurta tai tikrai esu pries . Ir tikrai nemanau ,kad gyvenant seimoja reikia vienam kita ant ragu statyti taigi as tik pries smurta ir alhogoli o siaip nera namu be dumu . schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrelė: 12 birželio 2006 - 21:30
QUOTE(Medinis @ 2006 06 07, 09:09)
Turite tokius vyrus, kokių esate vertos

Tai pagal tave išeitų, jei vyras smurtauja prieš moterį, tai ji tik tokio verta? blink.gif Manau, kad tokiu atveju problema vyre, o ne moteryje. Yra tokių vyrų, kad moteris bus šilkinė, o vyras vis tiek smurtaus. Tarkim, toks atvejis - kai vyras pakelia ranką prieš moterį tik būdamas išgėręs. Po to išsiblaivo, pats nesupranta, kas jam užėjo, baisiausiai atsiprašinėja, gailisi. Aišku, su tokiu vyru susidūrus, geriau nuo jo kuo toliau, bet juk būna atvejų, kad ne iš karto išryškėja jo toks bruožas, gal ilgą laiką tam vyrui pavykdavo valdytis, neprisigerti, o tas jo polinkis į agresiją išryškėjo, tarkim, jau turint vaiką ar pan. Arba, būna, žmonės labai pasikeičia po galvos traumų. Arba patyrę klinikinę mirtį. Arba žmogus tiesiog pasikeičia gyvenimo eigoj, visąlaik buvo normalus, prieš žmoną nesmurtavo, o po to dėl kažko supsichuoja, gal klimaksas, gal dar kas, o žmona gali būt niekuo dėta dėl jo hormonų disbalanso.
Atsakyti
QUOTE(Dalilė @ 2006 06 13, 03:13)
Tai pagal tave išeitų, jei vyras smurtauja prieš moterį, tai ji tik tokio verta?  blink.gif Manau, kad tokiu atveju problema vyre, o ne moteryje. Yra tokių vyrų, kad moteris bus šilkinė, o vyras vis tiek smurtaus. <...>

Necituoju viso posto, bet jei teisingai supratau, Medinis rašo, kad moteris, kuri yra prieš smurtą, su smurtaujančiu vyru negyvens. Vadinasi, jei galvoji, kad esi verta tokio, tai ir gyveni.
Iš vis man ši tema keistai skamba - kiekvienas normalus sveikai mąstantis vyras nesmurtaus prieš moterį ir visada sakys, kad tai yra nenormalu. O moterims linkiu negyventi su smurtautojais, gyventi nuo tokių kuo toliau.
Atsakyti
Žemo lygio vyrai tik gali smurtauti prieš moterį....
Atsakyti
Kvailai čia užsiciklinot: smurtaus - nesmurtaus, vyrai - ne vyrai.
Man regis normalioj šeimoj nė vienas kumščių nelaidys, bet, mano požiūriu, ši taisyklė galioja abiems. jei trenkė vyras - moteris gali pilt atgal, jei moteris kumščius paleido - vyras gali duot atgal. Kokį smūgį pasirinks - lengvą kumštelėjimą, ar tokį, kad zūbai pasipiltų - čia jų reikalas.
Atsakyti
Esu gavusi ohmy.gif
nuo mylimo. nuo brangiausio smile.gif
Nes "labai sunervinau"
Atsakyti
QUOTE(Grytute @ 2006 05 30, 21:09)
Neatsiprase. Neva nieko cia tokio - kepstelejo ir viskas. O jei reikes, sake, kad ir dar gausiu... Mano tevai ir sesuo Anglijoj. Yra tik mano mociute. Na, nezinau. As vis dar svyruoju tarp isejimo ir galimybes duoti pasitaisyti. Labai sunku. Bet kiek cia paskaiciau nuomoniu, tai greiciausiai krausimes mes su maziuku lagamina, pas savo prosenele. verysad.gif

Maniskis mane nuo pat vedybu aukleja kumsciais,o del ko?Del to kad jo nuomone zmona turi sedeti kaip pele po sluota ir gink dieve nepritarti jo nuomonei ar papriekaistauti.Nesenai pasiuliau skirtis,o jis nustebes paklause kodel,paprase paasikinimo.O viskas tik todel,kad pakele pries mane ranka vaiko akivaizdoje.
Ir savo nuomones nekeisiu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamalialia: 20 birželio 2006 - 14:00
QUOTE(mamalialia @ 2006 06 20, 13:54)
Maniskis mane nuo pat vedybu aukleja kumsciais,o del ko? Del to kad jo nuomone zmona turi sedeti kaip pele po sluota ir gink dieve nepritarti jo nuomonei ar papriekaistauti.Nesenai pasiuliau skirtis,o jis nustebes paklause kodel,paprase paasikinimo.O viskas tik todel,kad pakele pries mane ranka vaiko akivaizdoje.
Ir savo nuomones nekeisiu!

kur žiūrėjai kada tekėjai? skirkis greičęiau, arba padovanok savo diedą kokiai mazochistei, kuriai patinka kai ja dubasija. taigi vaiko akivaizdos nesureiksmink, jusu vaikui gi dar tik 2 metai, ka ten supranta
Atsakyti
QUOTE(saulute_ @ 2006 06 04, 15:11)
Eik jau.. na ir sumąstei - jei vyras nemuša moters, tai nevyriškas biggrin.gif nesąmonė konkreti. O šiaip šaunuolis tu.

thumbup.gif Pritariu tavo nuomonei!Tokiu vyru mazoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Putytėlė @ 2006 06 20, 15:07)
kur žiūrėjai kada tekėjai? skirkis greičęiau, arba padovanok savo diedą kokiai mazochistei, kuriai patinka kai ja dubasija. taigi vaiko akivaizdos nesureiksmink, jusu vaikui gi dar tik 2 metai, ka ten supranta

wub.gif isimylejau ir draugyste buvo nepriekaistinga.Galvojau kad radau toki,kokio norejau.O vaikutis jau viska supranta,neveltui po to kartojo-"tetis bum bum" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalialia @ 2006 06 20, 16:19)
wub.gif isimylejau ir draugyste buvo nepriekaistinga.Galvojau kad radau toki,kokio norejau.O vaikutis jau viska supranta,neveltui po to kartojo-"tetis bum bum" verysad.gif

Nejaugi tik tai, kad prie vaiko tave muša, atmerkė tau akis? Gal per jauna, gal per naivi, bet jei jau muša, tai muš bet kokiose situacijose, o jei tokį turi - tokį ir pasirinkai.. unsure.gif Dabar vėl turi teisę rinktis - pabėgti nuo tokio, ar likti su juo..
Atsakyti