Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Ž.J. @ 2012 12 08, 22:28)
...vakaroju su Martinio taure ir Dziugo suriu.....

O aš su brendžio taure ir kola smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 08, 23:33)
O aš su brendžio taure ir kola smile.gif

o as su ciobreliu arbata, nors noretusi prisigert smarkiai...
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 08, 22:36)
o as su ciobreliu arbata, nors noretusi prisigert smarkiai...

O kodėl tau noris prisigert? Beje, kuriam mieste tu gyveni?
Atsakyti
bet tai, Medeja, kokia tu keikunka pasidarius biggrin.gif

obuoline, ko vyrus nuo saves baidai? doh.gif
as suprantu, vaikas su sveikatos problemom (dar tik manoma-busimom), darbe problemos, bet galvoti apie gyvenimo pabaiga... na nezinau....

as su prancuzisku vynu (VT lauktuves)
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 08, 23:38)
O kodėl tau noris prisigert? Beje, kuriam mieste tu gyveni?

nes pasakiusi tiesa, nubaidziau ziauriai man kritusi i aki briedi.
Kaune 4u.gif
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 08, 23:49)

obuoline, ko vyrus nuo saves baidai?  doh.gif
as suprantu, vaikas su sveikatos problemom (dar tik manoma-busimom), darbe problemos, bet galvoti apie gyvenimo pabaiga... na nezinau....
as su prancuzisku vynu (VT lauktuves)

nenorejau, kad suzinotu kitu budu, nes anksciau ar veliau islystu. Be to, jo uzimama padetis tokia, kad as negaliu elgtis savanaudiskai ir griauti jam nei ateities, nei karjeros...Ai, jau susitaikiau, kad yra kaip yra...kada nors galbut bus kitas (jei dagyvensiu), kuriam tai nebus svarbu.
as vakar nuo pusbrolio gavau lauktuviu irgi is ten pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 08, 23:00)
nenorejau, kad suzinotu kitu budu, nes anksciau ar veliau islystu. Be to, jo uzimama padetis tokia, kad as negaliu elgtis savanaudiskai ir griauti jam nei ateities, nei karjeros...Ai, jau susitaikiau, kad yra kaip yra...kada nors galbut bus kitas (jei dagyvensiu), kuriam tai nebus svarbu.
as vakar nuo pusbrolio gavau lauktuviu irgi is ten pat ax.gif

Tai kiba su teisėsauga ką nors esi prisidirbus, kad net tuom gali briedžius nubaidyt? Nes jeigu būtų liga, tai negi baidytum? Tik prie ko čia "dagyvensiu - nedagyvensiu"?

Juk kaip sakoma, niekas negalim atsižadėt tiurmos, lazdos ubago ir dar kažko...neprisimenu ko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 08 gruodžio 2012 - 23:03
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 09, 00:02)
Tai kiba su teisėsauga ką nors esi prisidirbus, kad net tuom gali briedžius nubaidyt? Nes jeigu būtų liga, tai negi baidytum? Tik prie ko čia "dagyvensiu - nedagyvensiu"?

Juk kaip sakoma, niekas negalim atsižadėt tiurmos, lazdos ubago ir dar kažko...neprisimenu ko  4u.gif

nebesigilinam, prasau verysad.gif
Atsakyti
Jungiuosi su Baileys rolleyes.gif Ilga diena buvo, galima dabar ir atsipusti...

Duokit man valios nors bisiuka pasikudint doh.gif visai nedaug tereikia iki pilnos laimes, bet va niekaip manes netraukia dieta ME biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 08, 23:05)
nebesigilinam, prasau verysad.gif

Nepergyvenk, motin, viskas bus gerai 4u.gif Neprapulsi tikrai. O gyvenime visko pasitaiko ir nieko čia nepadarysi cool.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Medėja kokia keikūnė. hihihi.gif Kam tos kelnės?Vaikiui?Kaip vaikis kandidatą priima?

Obuoline,jei jau pradėjai kalbą tai ir pabaik,nepatink man mįslės.Nereikėjo išvis užsimint jei jau nenori iki galo pasakot.

ŽJ eglė tai daili,tamsoj,šviesoj biški avangardinė. hihihi.gif

Aš nebegeriu dabar. cool.gif unsure.gif

Puuupi,nežinau kur valią dalina,manoji vėl užvalkatavo. doh.gif

Šiandien pajaučiau kalėdinę dvasią-buvom šventėj.Tokioj nekomercinėj,gražioj. wub.gif Gal pirmadienį kokių naujų dekoracijų paieškot. mastau.gif Ir eglės norėčiau didelės,mačiau gražią,tik kanda cool.gif £100 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 08, 16:34)
Tai kaip išsprendėt?

Gavau eiti knygos pirkti. pasakė man bibliotekininkė paslaptingą adresą, kažkokiame rūsyje, kur knygomis senomis prekiauja. Man reikalinga knyga visus 2 litus kainavo biggrin.gif

QUOTE(obuoline @ 2012 12 08, 22:43)
Nors as jau nebelabai ir noriu laukt pabaigos.
--------
as irgi atrodytu radau, bet...ne viskas gyvenime taip paprasta...

Kodėl tiek pesimizmo? Viskas bus gerai, patikėk mirksiukas.gif Juk vien tai, kad turi vaikutį, turi dėl ko stengtis mirksiukas.gif O visą kitą po truputi, po truputi 4u.gif
-------
O čia tas pats briedis, kur pasakojai, kad pradingęs buvo? Jei tas, tai nėra ko graužtis schmoll.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 08, 23:31)
Pavakarojau su pieno stikline, nes ryt ***... tas kelnes reikia nupirkt doh.gif

Aš tai tą Medėjos žodį kitam kontekste pavartosiu biggrin.gif ***... reiks man kokio alkoholio rytoj užsipirkti, nes taip norėčiau kokios taurės, o namie nieko nėra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 09 gruodžio 2012 - 00:27
Mort,koks alkoholis jei tiek išleidai knygai??? biggrin.gif Kaip norėčiau ir aš į tokį pigų knygyną. wub.gif

Viskas,einu gult,laukiau čimudano su gėrybėm iš Tėvynės,bet pagalvojau kad juk ir miegodama galiu laukt. irnesakyk.gif
Atsakyti