Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Ž.J. @ 2012 12 08, 20:28)
...vakaroju su Martinio taure ir Dziugo suriu.....

Tai atidejai badavima? hihihi.gif

Vat vakare eglute visai graziai atrodo,nu bet dienos metu doh.gif

Obuoline,gazdini tokiom mintim blink.gif Tikiuosi nieko rimto,o amzius tavo tai- pats zydejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau šiandien vakare vieną filmą, kur pagrindinė herojė savo draugei sako "Santuoka yra apsisprendimas. Mūsų santuoka neišyra tik todėl, kad mes abu to norime. Jei manai, kad meilė yra pagrindinis santuokos veiksnys.... gali apie tai pamiršti. Meilė tarsi vėjas, viena akimirka ji čia, o kita jos nėra"
Ir kažkokie "filosofiniai", "teoriniai" klausimai mane dabar kankina.... gal tikrai tai tiesa? gal šeimyniniam gyvenimui reikia labiau to apsisprendimo, supratimo, kantrybės, noro spręsti problemas ir derintis prie kito žmogaus, nei begalinės meilės apie kuria visi svajoja g.gif
***.... tikrai reiks kokio alkoholio rytoj užsipirkti, kad visokios tooookios mintys nekankintų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 09 gruodžio 2012 - 00:43
QUOTE(Upjora @ 2012 12 08, 22:10)

Obuoline,jei jau pradėjai kalbą tai ir pabaik,nepatink man mįslės.Nereikėjo išvis užsimint jei jau nenori iki galo pasakot.
.......................

Aš nebegeriu dabar.  cool.gif  unsure.gif

drinks_cheers.gif
.........................
Nu cia dabar??? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 08, 23:10)
Obuoline,jei jau pradėjai kalbą tai ir pabaik,nepatink man mįslės.Nereikėjo išvis užsimint jei jau nenori iki galo pasakot.
------
Ir eglės norėčiau didelės,mačiau gražią,tik kanda  cool.gif £100  blink.gif

drinks_cheers.gif
-----
o tu tikros ieskai ar dirbtines? mes pernai pirkom tikra uz 50 pinigu, tai iki pat lubu buvo, grazi, tanki tokia, kaip is atviruko rolleyes.gif siemet nusprendziau,kad pakaks musu senos dirbtines, o kitamet gal vel tikr pirksim (pas mus tik dideles parduoda, o mes norejom maziukes)

QUOTE(Mort @ 2012 12 08, 23:41)
Pažiūrėjau šiandien vakare vieną filmą, kur pagrindinė herojė savo draugei sako "Santuoka yra apsisprendimas. Mūsų santuoka neišyra tik todėl, kad mes abu to norime. Jei manai, kad meilė yra pagrindinis santuokos veiksnys.... gali apie tai pamiršti. Meilė tarsi vėjas, viena akimirka ji čia, o kita jos nėra"
Ir kažkokie "filosofiniai", "teoriniai" klausimai mane dabar kankina.... gal tikrai tai tiesa? gal šeimyniniam gyvenimui reikia labiau to apsisprendimo, supratimo, kantrybės, noro spręsti problemas ir derintis prie kito žmogaus, nei begalinės meilės apie kuria visi svajoja  g.gif
***.... tikrai reiks kokio alkoholio rytoj užsipirkti, kad visokios tooookios mintys nekankintų  biggrin.gif

As visad maniau,kad santuokai ne tik meiles begalines reik.. todel dar vis jauna ir netekejusi esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 09, 02:10)

drinks_cheers.gif
QUOTE(Mort @ 2012 12 09, 02:41)

Graziai ir protingai pasakyta, bet reikalinga ir ta meile, ar tai prisirisimas. Na kazkas tokio kur negali be to zmogaus, reik kazkokio silto jausmo.
Atsakyti
labas ryta...

QUOTE(linausius @ 2012 12 09, 00:38)
Tai atidejai badavima? hihihi.gif

nuo siandien...
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 12 09, 00:41)
Ir kažkokie "filosofiniai", "teoriniai" klausimai mane dabar kankina.... gal tikrai tai tiesa? gal šeimyniniam gyvenimui reikia labiau to apsisprendimo, supratimo, kantrybės, noro spręsti problemas ir derintis prie kito žmogaus, nei begalinės meilės apie kuria visi svajoja  g.gif
***.... tikrai reiks kokio alkoholio rytoj užsipirkti, kad visokios tooookios mintys nekankintų  biggrin.gif

Nemanau, kad meilė yra pagrindinis santuokos veiksnys. Mano nuomone pagrindinis veiksnys yra pagarba. Jeigu nėra pagarbos - nebus ir santuokos. Tai galiu pasakyt iš asmeninės patirties ir stebėdama aplinkines santuokas - tėvų, draugų ir t.t. smile.gif

Mano panelei šiandien sueina 4 metai ! Atsikėlė ji 7 ryto, atėjo pas mane į lovą ir tyliai klausia: "mama, o man jau 4?" - JAU ! atsakiau lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 09, 12:12)
Mano panelei šiandien sueina 4 metai !  Atsikėlė ji 7 ryto, atėjo pas mane į lovą ir tyliai klausia: "mama, o man jau 4?" - JAU ! atsakiau  lotuliukas.gif  wub.gif

sveikinu abi! happybday.gif
Atsakyti
4 metų panelytei ir mamytei sveikinimai. happybday.gif 000552.gif Būkit sveikos ir laimingos.

Puuupi,dirbtinę žiūrėjau,nenoriu spyglių namie. blush2.gif O ir išvažiuojam šventėms.

Linausiau,nevartoju,reik sveikatą susilopyt. doh.gif

O aš nežinau ko tvirtai santuokai reikia,kai ištekėsiu ir laimingai 60 metų kartu nugyvensiu,parašysiu visoms.

Atsakyti
Na tai labas rytas visoms, aš ką tik iš lovos, kelnių nėra ir nebus šį savaitgalį biggrin.gif
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 08, 23:49)
bet tai, Medeja, kokia tu keikunka pasidarius 

Tai ką daryt, jei nervai nelaiko, aš nekenčiu apsipirkinėti, o kai dar nevyksta viskas pagal planą, tai pravalas iš viso doh.gif
QUOTE(obuoline @ 2012 12 09, 00:00)

Jei atvirai, tai nelabai suprantu, kokia čia situacija. Ką tu jam tokio ppasakojai, kad pabėgo? O gal nepabėgo? g.gif
QUOTE(Upjora @ 2012 12 09, 01:10)
Medėja kokia keikūnė. Kam tos kelnės?Vaikiui?Kaip vaikis kandidatą priima?

Pagaliau tikrąjį savo veidą parodžiau lotuliukas.gif Kelnės vaikui. Vienas turi, bet jei išskalbiu, neturi ką pakeisti, bet kaip nors išsisuksiu. Sakiau savo aptežkes po plonais džinsais duosiu biggrin.gif
Mano vaikas jau didelis ir protingas, kol kas supranta, kad čia tik šiaip. Jei kas rimčiau bus, manau irgi supras. Be to, turi savų interesų-vyriškis kompiuterininkas, o mums pastoviai problemos, nes mes abu analfabetai šitoje vietoje biggrin.gif
QUOTE(Mort @ 2012 12 09, 01:26)
Gavau eiti knygos pirkti.

Tai gerai, kad taip pigiai prasisukai
QUOTE(Mort @ 2012 12 09, 01:41)

Labai teisingi žodžiai. O aš nuo tų savo filosofavimų, tai išprotėsiu kada nors
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 09, 11:12)

Su gimtadieniu mergytę ir jos mamytę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 09, 09:12)

Mano panelei šiandien sueina 4 metai !  Atsikėlė ji 7 ryto, atėjo pas mane į lovą ir tyliai klausia: "mama, o man jau 4?" - JAU ! atsakiau  lotuliukas.gif  wub.gif

Sveikinimai jum abiem 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti