QUOTE(Upjora @ 2012 12 10, 21:01)
sakai tau reik?

as kazkada tokia minti audziau ateiciai, jei kada koki branguji turesiu, bet kai paskaiciau, kad is 10 2-3 pastoja, ir dar visokie kitokie negalavimai, tai kazkaip nurimau

QUOTE(*Erotica* @ 2012 12 10, 23:25)
Sveikos,visai apsileidau, juodai nera laiko SM..MB gimtadienis buvo tai visas demesys tik jam
gavo meskeryte dovanu tai jau patenkintas kaip mazas vaikas 

na va, TB dabar bus zvejyba uzimtas, tai tau SM bus pilna laiko!
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 11, 00:18)
Na ką, galiu pasidžiaugt - nuo šiandien esu vieno nedidelio teatro projektų vadovė
Atlyginimas itin mažutis, bet užtat siela dainuoja nuo darbo pobūdžio - aplink mane sukosi aktoriai, kvepėjo scena ir t.t. O aš kai teatre esu užaugus (abu tėvai aktoriai), tai man tiesiog nerealus kaifas sugrįžt į šią sferą 

QUOTE(julioske @ 2012 12 11, 00:53)
sveikos, as ir kazkaip nelbai bnoriu rasyt, nors laiko yra, viska paskaitau....
susiduriau su problema, mergoms uzsakiau lova vaikiska dviaukste, Kaune atradau kur gamina neitiketinai pigiai. mano su stalciais 430lt kainuos, be stalciu apacioje kainuotu 300lt turetu kaledoms padaryt, bet va ner kaip persiusti Panevezi, jie neveza, kiek skambinau i siuntu tarnybas, praso ismatavimu ir svorio. ilgi galima numanyt - 180cm, o plottis koks? jei kojugalis ir galvugalis neisardyti, tai 70cm, o jei ne, tai velnias zino, apie svori isvs patyliu...
susiduriau su problema, mergoms uzsakiau lova vaikiska dviaukste, Kaune atradau kur gamina neitiketinai pigiai. mano su stalciais 430lt kainuos, be stalciu apacioje kainuotu 300lt turetu kaledoms padaryt, bet va ner kaip persiusti Panevezi, jie neveza, kiek skambinau i siuntu tarnybas, praso ismatavimu ir svorio. ilgi galima numanyt - 180cm, o plottis koks? jei kojugalis ir galvugalis neisardyti, tai 70cm, o jei ne, tai velnias zino, apie svori isvs patyliu...
gal pigiaus bus paciai koki vairuotoja Panevezyje susirast kad sulaktystu i Kauna?
maniske apsirgo