Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2012 12 10, 21:01)
Raimuk, topsecret.gif spiralę "Mirena"   victory.gif

sakai tau reik? ax.gif

as kazkada tokia minti audziau ateiciai, jei kada koki branguji turesiu, bet kai paskaiciau, kad is 10 2-3 pastoja, ir dar visokie kitokie negalavimai, tai kazkaip nurimau unsure.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2012 12 10, 23:25)
Sveikos,visai apsileidau, juodai nera laiko SM..MB gimtadienis buvo tai visas demesys tik jam biggrin.gif gavo meskeryte dovanu tai jau patenkintas kaip mazas vaikas biggrin.gif

na va, TB dabar bus zvejyba uzimtas, tai tau SM bus pilna laiko!
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 11, 00:18)
Na ką, galiu pasidžiaugt - nuo šiandien esu vieno nedidelio teatro projektų vadovė smile.gif  Atlyginimas itin mažutis, bet užtat siela dainuoja nuo darbo pobūdžio - aplink mane sukosi aktoriai, kvepėjo scena ir t.t.  O aš kai teatre esu užaugus (abu tėvai aktoriai), tai man tiesiog nerealus kaifas sugrįžt į šią sferą smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(julioske @ 2012 12 11, 00:53)
sveikos, as ir kazkaip nelbai bnoriu rasyt, nors laiko yra, viska paskaitau....

susiduriau su problema, mergoms uzsakiau lova vaikiska dviaukste, Kaune atradau kur gamina neitiketinai pigiai. mano su stalciais 430lt kainuos, be stalciu apacioje kainuotu 300lt turetu kaledoms padaryt, bet va ner kaip persiusti  Panevezi, jie neveza, kiek skambinau i siuntu tarnybas, praso ismatavimu ir svorio. ilgi galima numanyt - 180cm, o plottis koks? jei kojugalis ir galvugalis neisardyti, tai 70cm, o jei ne, tai velnias zino, apie svori isvs patyliu...

gal pigiaus bus paciai koki vairuotoja Panevezyje susirast kad sulaktystu i Kauna?

maniske apsirgo sad.gif ir si kart papuolem su rimtesniu ausu uzdegimu. pasiseke pas gydytoja patekti, nes kazkas tai atsauke savo apsilankyma, o iki to vergslenimas dar ir temperatura pakilo. gavom antibiotiku, lasu i ausis, kuriu niekaip neilasinau, zviegimas ir ardymasisi nesvietiskas, neleidzia prie ausies prieit, vargo buvo ir pas gydytoja. dar neskanu tepaliuka liezuviui israse, kazkokie spuogeliai isoke jai. zodziu, sauniai siandien pasiklykinom. paguldyta miegot vis bunda, vergslena, as naiviai viliuos, kad naktis praeis ramiai.
Atsakyti
Labas rytas!

annomis, sunku priprasti prie naujienu.. biggrin.gif Imk 4u.gif, varyk ta depresiona lauk! Prajuokino Daluze su anuoleliu biggrin.gif Mano kate buvo is 4 auksto issokus, ir nieko.. jai jau 10 metu smile.gif

julioske, jei jau visai ne kazka, gal zinociau, kad kursuoja kaunas-panevezys su didele masina smile.gif

erotica, o kaip darbas einasi? silainiuose dirbi?

raimukai, kaip naktis? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 10, 23:18)
Na ką, galiu pasidžiaugt

Va kaip šaunu, darbas labai pagal tavo būdą thumbup.gif
QUOTE(julioske @ 2012 12 10, 23:53)

Laikom kumščius, pasiseks būtinai mirksiukas.gif
O dėl pervežimo, pasiieškok, tikrai yra kas važinėja tuo maršrutu su didesniu mašiniuku
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 11, 00:27)
Tai visiškai esi ne tu !

drinks_cheers.gif
Aš kol supratau, kad čia per erza doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 11, 10:45)
Labas rytas!

annomis, sunku priprasti prie naujienu.. biggrin.gif Imk  4u.gif, varyk ta depresiona lauk! Prajuokino Daluze su anuoleliu biggrin.gif  Mano kate buvo is 4 auksto issokus, ir nieko.. jai jau 10 metu smile.gif

julioske, jei jau visai ne kazka, gal zinociau, kad kursuoja kaunas-panevezys su didele masina smile.gif

raimukai, kaip naktis?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ai darbas tai sunkiai,bet dirbu nepasiduodu,svarbiausiai per sventes laisva bus,o nuo sausio kito ieskosiuos.jai neprims dar minimum 2 zmoniu y musu skyriu... doh.gif
Daluze 4u.gif
o kas ta FUERZA? g.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Slidu lauke. unsure.gif

Raimuk,vaje,kaip kankinas mažiukė.Staska irgi skundėsi ausim praeitą naktį,bet tfu tfu tfu,praėjo.Linkiu kuo greičiau pasveikt.
O to daikčiuko man reik,nes dėl kitų problemų mmm yra siaubingos.Tai visos viltys į tą daiktą. rolleyes.gif Ne dėl kontracepsijos.Kelios draugės ją turi ir jokių bėdų,viena jau trečią kartą įsidėjo.Nu,jei kils komplikacjos,tai juk išsiimti galima bet kada.

Erotica,nesupratau,tai ieškosi naujo darbe,nes dar du žmones paims?

Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 11, 10:45)
Labas rytas!

annomis, sunku priprasti prie naujienu.. biggrin.gif Imk  4u.gif, varyk ta depresiona lauk! Prajuokino Daluze su anuoleliu biggrin.gif  Mano kate buvo is 4 auksto issokus, ir nieko.. jai jau 10 metu smile.gif

tai gal au i az ir parasyk, per siuntas man pasake kad atvezimas kainuoja 180lt doh.gif blink.gif as nusiteikus buvau na kokiems 60lt is jegos 100... doh.gif musiau pergerai norejau?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 11, 10:28)
nesupratau,tai ieškosi naujo darbe,nes dar du žmones paims?

Vertimas - truksta zmoniu, per didele apkrova, tai jei taip ir toliau nebus tu zmoniu, ieskosis naujo darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 11, 11:45)

aciu! visai gerai. vaistu dar nuo skausmo sugirdziau ir sauniai ismiegojom.
ryte zvalus mano vaikas, bet antibus jau pradejom, tai gersim, dar atkris, o su tom ausim ne juokas. pati vaikysteje sirgau labai daug ir labai skaudziai tais ausu uzdegimais, fui!

QUOTE(Upjora @ 2012 12 11, 12:28)

noreciau ir as, bet mane gazdina, kad tikimybe pastoti yra ne menka.
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 09, 20:29)
Ateina Peledos !

Kadangi vakar visai neturėjau laiko pagirti Skierkutės pelėdu, tai.... GIRIU ŠIANDIEN. LIUKS thumbup.gif

QUOTE(obuoline @ 2012 12 09, 20:22)
kaip vadinasi filmas?

"Asmeniniai Pipos Li gyvenimai" turbūt vienas iš labai retų atvejų, kai perskaičius knyga, filmas gal net gi labiau patiko. O gal net vienintelis g.gif
Ar sutvarkė tavo mašiniuką? Reikalingas daiktas per šalčius mirksiukas.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 10, 23:18)
Na ką, galiu pasidžiaugt - nuo šiandien esu vieno nedidelio teatro projektų vadovė smile.gif 

Puiku!
Ateisim į tavo teatrą visu būriu spektaklių pažiūrėti mirksiukas.gif

Fuerza, aš ignoruoju tą tavo liūtą ir tą pavadinimą. Tai visiškai esi ne tu ! Ir tik nesupyk smile.gif

Ir kaip atsiminti tokį vardą blink.gif reikalauju sugrąžinti senąjį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 11 gruodžio 2012 - 13:13
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 11, 12:10)
Vertimas - truksta zmoniu, per didele apkrova, tai jei taip ir toliau nebus tu zmoniu, ieskosis naujo darbo smile.gif

Aciu 4u.gif
Ir kaip tik nesenai skambino is darbo keis grafika nes dar vienas zmogus iseina doh.gif o jai palieka 2 zmones as sakau ate,o darbo tai ajajai. nebus net kalbos apie isejima papietauti doh.gif
Jai kas buvote silainiu maximoje po rekonstrukcijos darzoviu skyriu matet mane suprast turetu
Atsakyti

Fuerza, aš ignoruoju tą tavo liūtą ir tą pavadinimą. Tai visiškai esi ne tu ! Ir tik nesupyk smile.gif

Čia tas pats, jeigu aš dabar Aniuolėliu pasivadinčiau ir skaistuolės avatarą įsimesčiau  lotuliukas.gif  4u.gif  4u.gif

Iš tiesų - tai čia kur kas daugiau nei tik šiaip pavadinimas ir paveiksliukas, alia tingiu plėstis. tongue.gif Bet viskas o.k. Kiek žmonių - tiek nuomonių. O svarbiausia yra tai, kad man pačiai mano pasikeitimai tinka ir patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 11 gruodžio 2012 - 15:37
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 11, 10:10)

Dėkoju hi.gif
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 11, 11:20)
aciu! visai gerai. vaistu dar nuo skausmo sugirdziau ir sauniai ismiegojom.
ryte zvalus mano vaikas, bet antibus jau pradejom, tai gersim, dar atkris, o su tom ausim ne juokas. pati vaikysteje sirgau labai daug ir labai skaudziai tais ausu uzdegimais, fui!
--------
noreciau ir as, bet mane gazdina, kad tikimybe pastoti yra ne menka.

Smagu girdėt.Kankinausi ir aš visą vaikystę su ausų uždegimais.
--------
Mano viena draugė per 10metų nepastojo,kita per 4 ne,dar kita per 3 ne.Juk tik susilaikymas 100 procentų garantija. hihihi.gif

QUOTE(Mort @ 2012 12 11, 12:10)

"Asmeniniai Pipos Li gyvenimai" turbūt vienas iš labai retų atvejų, kai perskaičius knyga, filmas gal net gi labiau patiko. O gal net vienintelis  g.gif
-------
Ir kaip atsiminti tokį vardą  blink.gif reikalauju sugrąžinti senąjį  biggrin.gif

Einu ieškot.
-----
Priprasit,nešikit į batą. irnesakyk.gif

Ir aš nepagyriau Skierkutės meno,pasidžiaugiau,pasigėrėjau ir nutylėjau.Giriu.Čia dovanėlėms?
Gaila,kad pas mane abi rankos kairės,negaliu padaryt grožių.

Julioške,gi yra galas parvežt,tai ir kainuoja nemažai.
Atsakyti