Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Nu va katik is kirpyklos Erotic grizo atjaunejus isgrazejus lotuliukas.gif iki kaledu liko tik mazgei dovana nupirkti ir viskas mirksiukas.gif grazios jums savaites nuo ryt klimpstu y darbus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 12 11, 13:10)
Kadangi vakar visai neturėjau laiko pagirti Skierkutės pelėdu, tai.... GIRIU ŠIANDIEN. LIUKS  thumbup.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 12 11, 15:57)
Ir aš nepagyriau Skierkutės meno,pasidžiaugiau,pasigėrėjau ir nutylėjau.Giriu.Čia dovanėlėms?
Gaila,kad pas mane abi rankos kairės,negaliu padaryt grožių.

Dekui, as savim labai patenkinta, visi dovanelems sueis kaip ir pernai, biski iskeliaus i Danija, gal dar kur.. bet kazkaip trapu daikta nezinau, ar verta siusti smile.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2012 12 11, 16:27)
Nu va katik is kirpyklos Erotic grizo atjaunejus isgrazejus lotuliukas.gif iki kaledu liko tik mazgei dovana nupirkti ir viskas mirksiukas.gif grazios jums savaites nuo ryt klimpstu y darbus cool.gif

tai pasirodyk snieguole wink.gif man vakar istiesino plaukus, tai uzsimaniau nuo Kaledu senio tiesintuvo naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 11, 18:20)
Dekui, as savim labai patenkinta, visi dovanelems sueis kaip ir pernai, biski iskeliaus i Danija, gal dar kur.. bet kazkaip trapu daikta nezinau, ar verta siusti smile.gif
tai pasirodyk snieguole wink.gif man vakar istiesino plaukus, tai uzsimaniau nuo Kaledu senio tiesintuvo naujo smile.gif

tai kad tik galus pasikirpau,vat kai tapsiu bliondine tada biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Skierkute, super Peledos thumbup.gif

Erotic, kas per avataras? g.gif Visai ne tavo stilius schmoll.gif Bene i penCija zadi iseit? lotuliukas.gif

Fuerza 4u.gif o man kazkaip smagu, kad tu keitiesi (nors tai tik slapyvardis), bet manau jis tau suteiks daugiau jegu tavo vidiniam pasauliui thumbup.gif P.s. gerai, kad paveiksliuko nepakeitei lotuliukas.gif buciau ilgai galvojus, kas per asaba pas mus lankosi lotuliukas.gif

Raimu, tavo mazei sveikatytes 4u.gif

Upjora smile.gif ai nezinau ko as cia prie taves kabinejuos...gal pasiilgau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 11, 20:43)
Labas vakaras  smile.gif

Skierkute, super Peledos  thumbup.gif

Erotic, kas per avataras?  g.gif  Visai ne tavo stilius  schmoll.gif  Bene i penCija zadi iseit?  lotuliukas.gif 

Fuerza  4u.gif  o man kazkaip smagu, kad tu keitiesi (nors tai tik slapyvardis), bet manau jis tau suteiks daugiau jegu tavo vidiniam pasauliui  thumbup.gif  P.s. gerai, kad paveiksliuko nepakeitei  lotuliukas.gif  buciau ilgai galvojus, kas per asaba pas mus lankosi  lotuliukas.gif

Raimu, tavo mazei sveikatytes  4u.gif

Upjora  smile.gif  ai nezinau ko as cia prie taves kabinejuos...gal pasiilgau  lotuliukas.gif

cia tik sventems,dabar tokia nuotaika..laaabai laukiu kaledu mirksiukas.gif o poto gris tikroji Erotica mirksiukas.gif
Atsakyti
Pūkita,ir aš tavęs pasiilgau.O Fuerza ir avatarą naują turi. tongue.gif

Visai įdomu būtų sužinot kaip Sima123 gyvena ir Klasta. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
o mes jau po operacijos namie (salino adenoidus) - viskas praejo stebetinai gerai ir puikiai atlaikem narkoze biggrin.gif
Daluze14, sveikinu su naujom pareigom, o dar labiau su tuo, kad darbas megiamas 4u.gif
Fuerza, man patinka tavo naujasis vardas - linkiu taip ir toliau 4u.gif

Raimukas84, sveikite greiciau 4u.gif

QUOTE(Mort @ 2012 12 11, 14:10)

neradau linkomanijoj sito filmo sad.gif gal rasiu online...
del masinuko- dar laukiu eilej kol priims, bet tai kaip geda vazineti su tokia doh.gif blush2.gif -visi vyrai zvilgtelna, kad groteliu nera ir taip ir atrodo, kad galvoja "ech, boba uz vairo.."nors per visa staza, cia mano pirmoji iskaitine... ax.gif

pasidziaugsiu siek tiek- briedis nespruko i krumus ax.gif nors prisipazino, nezinantis, kaip toliau elgtis... o man dar toks PMS ziaurus vakar buvo, darbe kosmaras, tai kai jis pakviete arbatos- galvojau, bus dar vienas peilis i nugara... blink.gif
Atsakyti
obuoline, saunuoliai, kad atlaiket ir viskas tvarkoje ir kad briedis ne krumuose 4u.gif

atlaikytos trys dienos remonto... mane jau nervuoja.. ir taip nakti keliuosi n kartu, tai dar rytui turiu zadintuva uzsistatyt, kad ileist meistra.. nors meistras itartinai idomus - negeria, neruko, nevedes, kavos negeria, vandens is krano negeria, baisiai kruopstus, pedantiskas, kuklus..ir ....... bijo tamsos... gal kuria sudomino? lotuliukas.gif
Atsakyti
Skierkute,nesudomino,paranojikas. irnesakyk.gif
Tau kantrybės su remontais.Daug.

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 11, 20:34)
Pūkita,ir aš tavęs pasiilgau.O Fuerza ir avatarą naują turi.  tongue.gif

o man jos senaji rodo lotuliukas.gif mistika lotuliukas.gif

Klausyk, o tavo briedis kaip? g.gif online? ar jau krumuose? g.gif

QUOTE(Skierkute @ 2012 12 11, 21:54)
gal kuria sudomino?  lotuliukas.gif

kazkokios keistos rusies briedis g.gif kazkas su juo negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 11, 21:25)
o man jos senaji rodo  lotuliukas.gif  mistika  lotuliukas.gif
--------------
Klausyk, o tavo briedis kaip?  g.gif  online? ar jau krumuose?  g.gif

F5 paspausk ir pamatysi naują. mirksiukas.gif
-------
Briedis jau dingęs buvo,kai paskutinį kartą vaipiaus.Betšiandien vėl apsireiškė,atseit išvykęs į užsienį buvo(netikiu) ir sakė turi netelefoninį pokalbį su manim.Tai laukiu.Bet tik iš smalsumo.Nebėr jam vietos mano gyvenime.
Atsakyti
Skierkute, priminei man paskutini mano susidurima su santechniku doh.gif - vienzo, tik isikrausciau i nauja buta ir pajungus skalbenke po poros skalbimu isgirdau viena ryta keista kapsejima- kadangi garsas ejo ne is kranu, zvilgtelejau po vonia, o ten... telkso tiek vandens, kad du bliudus pilnus tokius prausiamus issemiau. Neisivaizduoju, kaip (turbut todel, kad namas monolitas), bet kaimynai liko sausi biggrin.gif . Buto seimininke (mano kolege) perskambino visais turetais santechniku numeriais, bet visi atsisake, surado kazkoki internetu. Na, kadangi as kaip ir ta vakara negalejau sedeti ir laukti santechniko, ji pas mane sedejo ir lauke kol jis sutvarkys. Ir... parlekiu namo as -diagnoze: atvariau sunui surinkt daiktu, nes kol taisys masina (buvo sugedusi), jis pagyvens pas senelius. Lakstau po namus, renku daiktus ir vis pastebiu, kaip tas santechnikas is vonios vis i mane dirscioja. Ai, galvoju, nu ok, juk yra i ka pasiziuret, o gal as jo skonio blush2.gif O dar mes su kolege taip smagiai pazvengem, pasmaikstavom biggrin.gif Uz valandeles griztu namo, palikusi sunu, pasiulau visiems arbatos. Mes su kolege baigiam isgert ir as bandau nunest jam i vonia jo arbata, kad ten isgertu ir greiciau nesdintusi namo, bet jis mazdaug "as tuoj baigiu, nusiplaunu rankas ir ateisiu isgert". Nu ir prasidejo doh.gif - ta viena puodeli laize gal 40 min, as jau nebe juokais pradejau demonstratyviai rodyt, kad jau pavargau ir nusibodo, isgirdom apie jo zaliavalgyste, visus tyrimus ir t.t., ir t.t. Galu gale atsistojo mano kolege ir sako, gana, vaziuojam. Tik uzdare duris, einu i vonia persirengt, ziuriu - kazkieno kelnes guli- galvoju, tikrai specialiai paliko. Skambinu kolegei, sakau, daryk ka nori, bet tik neleisk jam cia sugrizt. Jis aisku, visaip bande ne tik ta vakara dar isiprasyti pas mane i svecius, bet ir kelios dienos po to. Sekanti savaitgali kartu su sese ir tevais atsivezu dar viena partija daiktu, prieinu prie buto duru, o ten dezute su uzrasu "Skaniai suvalgyt, Eglute" ir tel. nr. Kazkaip nefainai prie tevu pasidare, nors is pradziu tai issigandau- galvoju, juk niekas nezino, kur as gyvenu, kadangi dar turiu "siokiu tokiu" nemalonumu, galvoju, ar nebus, cia kas nors slykstaus toj dezej....Atsidarau, o ten obuoliai, svarainiai, t.t. Tiesa pasakius, is pradziu nepagalvojau, kad galetu buti jis. Tik paskui pabandem sutikrint telefonus, kuriuo skambino jam kolege, su paliktu ant dezes - nesutapo, bet pagalvojom, kad daznai tokie darbininkai turi po kelis numerius skirtingiems tinklams. Bet as nusprendziau pasielgti kiauliskai ir nedekoti.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoline: 11 gruodžio 2012 - 22:37