Skierkute, priminei man paskutini mano susidurima su santechniku

- vienzo, tik isikrausciau i nauja buta ir pajungus skalbenke po poros skalbimu isgirdau viena ryta keista kapsejima- kadangi garsas ejo ne is kranu, zvilgtelejau po vonia, o ten... telkso tiek vandens, kad du bliudus pilnus tokius prausiamus issemiau. Neisivaizduoju, kaip (turbut todel, kad namas monolitas), bet kaimynai liko sausi

. Buto seimininke (mano kolege) perskambino visais turetais santechniku numeriais, bet visi atsisake, surado kazkoki internetu. Na, kadangi as kaip ir ta vakara negalejau sedeti ir laukti santechniko, ji pas mane sedejo ir lauke kol jis sutvarkys. Ir... parlekiu namo as -diagnoze: atvariau sunui surinkt daiktu, nes kol taisys masina (buvo sugedusi), jis pagyvens pas senelius. Lakstau po namus, renku daiktus ir vis pastebiu, kaip tas santechnikas is vonios vis i mane dirscioja. Ai, galvoju, nu ok, juk yra i ka pasiziuret, o gal as jo skonio

O dar mes su kolege taip smagiai pazvengem, pasmaikstavom

Uz valandeles griztu namo, palikusi sunu, pasiulau visiems arbatos. Mes su kolege baigiam isgert ir as bandau nunest jam i vonia jo arbata, kad ten isgertu ir greiciau nesdintusi namo, bet jis mazdaug "as tuoj baigiu, nusiplaunu rankas ir ateisiu isgert". Nu ir prasidejo

- ta viena puodeli laize gal 40 min, as jau nebe juokais pradejau demonstratyviai rodyt, kad jau pavargau ir nusibodo, isgirdom apie jo zaliavalgyste, visus tyrimus ir t.t., ir t.t. Galu gale atsistojo mano kolege ir sako, gana, vaziuojam. Tik uzdare duris, einu i vonia persirengt, ziuriu - kazkieno kelnes guli- galvoju, tikrai specialiai paliko. Skambinu kolegei, sakau, daryk ka nori, bet tik neleisk jam cia sugrizt. Jis aisku, visaip bande ne tik ta vakara dar isiprasyti pas mane i svecius, bet ir kelios dienos po to. Sekanti savaitgali kartu su sese ir tevais atsivezu dar viena partija daiktu, prieinu prie buto duru, o ten dezute su uzrasu "Skaniai suvalgyt, Eglute" ir tel. nr. Kazkaip nefainai prie tevu pasidare, nors is pradziu tai issigandau- galvoju, juk niekas nezino, kur as gyvenu, kadangi dar turiu "siokiu tokiu" nemalonumu, galvoju, ar nebus, cia kas nors slykstaus toj dezej....Atsidarau, o ten obuoliai, svarainiai, t.t. Tiesa pasakius, is pradziu nepagalvojau, kad galetu buti jis. Tik paskui pabandem sutikrint telefonus, kuriuo skambino jam kolege, su paliktu ant dezes - nesutapo, bet pagalvojom, kad daznai tokie darbininkai turi po kelis numerius skirtingiems tinklams. Bet as nusprendziau pasielgti kiauliskai ir nedekoti....