
QUOTE(*ABC* @ 2012 12 21, 20:01)
Ačiū už nuomonę
kaip tik aš juos laikau susikrovus, tik niekaip užsakymo neišsiunčiu, tai reikės dar išmatavimus pažiūrėt ir pamąstyt. Nuotrauka būtų super




Taigi, nufotografavau savo prieskonių bonkes


Šitame indelyje suberti du pakeliai Santa Maria vištienos prieskonių (tų mažesnių)

O čia kaip atrodo tarp mano jau turėtų indelių (į kuriuos pilnas pakelis žolelių dažniausiai netelpa). Kaip matote, dydis praktiškai tas pats, bet Ikėjiniai indeliai daug didesnio diametro, tad ir talpa vos ne trigubai (ar net daugiau) didesnė.

QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 12 21, 21:22)
Apie prieskonių indelius.
Kai gaunasi nemaži kiekiai visai žiemai, juos geriausiai supilti į didesnes sandarias talpas, bet skaninti patiekalus reikia iš mažesnių ir jų norisi ant lentynėlės mielų ir estetiškų. Va šitie mano nuomone "kaip tik". 15 ml - ne toks ir didelis dydis, bet jis optimalus.
Kai gaunasi nemaži kiekiai visai žiemai, juos geriausiai supilti į didesnes sandarias talpas, bet skaninti patiekalus reikia iš mažesnių ir jų norisi ant lentynėlės mielų ir estetiškų. Va šitie mano nuomone "kaip tik". 15 ml - ne toks ir didelis dydis, bet jis optimalus.
Kai parašiau, jog sudėjau į tą induką du pakelius prieskonių ir gavosi tik pusė indelio, pagalvojau, kaip gi gali būti 15 ml, juk viename pakelyje apie 30 gr turėtų būti




Braita, tikrai labai-labai gražios užuolaidos, tokios romantiškos man
