Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

QUOTE(grange @ 2013 01 05, 21:09)
Pargrįžau iš ikėjos karsta.gif o žmonių žmonių  blink.gif  eina sau....  doh.gif  nu aišku išparadavimai prasidėjo, tai gal dėl to.
nu žinok nebuvo sad.gif apėjau visas patalynes, nu galvoju nematau, turėjau ir pavadinimą nusirašius, suvedžiau į kompą, nerodo.
daugiau dabar žiūriu, kad mūsų pardėj būtent tokių ir nėra sad.gif

Aciu uz pastangas aciuks.gif Gal imsiu taip, neciupinta patalyne biggrin.gif
Atsakyti
grange o Ikea yra jau Lietuvoje? bigsmile.gif
Atsakyti
LT Ikea dar nera, bet po 9 menesiu bus! Naujoj temoj galesim liniuote uzsideti biggrin.gif

Pralinksmino diskusijos apie dvigules lovas vaikams, as ir galvoju, kad uzgriozdina erdve ir keistokai atrodo. Na buna dar tarpinis variantas 120 cm, bet siu Lenkijoj nelabai buna.

As ir ieskau 220*240 pataliniu, tai is uzsienio ikeju atsivezu, retsykiais. O Lenkijoj keletas yra, jei vis tik reikia.
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2013 01 05, 20:46)
grange o Ikea yra jau Lietuvoje? bigsmile.gif

aš ne Lt gyvenu, tai dėl to ranka pasiekiama man čia mirksiukas.gif

QUOTE(meile_G @ 2013 01 05, 20:51)
LT Ikea dar nera, bet po 9 menesiu bus! Naujoj temoj galesim liniuote uzsideti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man labai įdomu kokios kainos bus tik Lt g.gif

buvo čia pas mus vienas šou, lygino parduotuvių kainas, kiek ko galima nusipirkti, ir buvo viena dalis apie ikėjos kažkokį pledą, neužfiksavau tik koks.

lygino Belgiją, Vokietiją, Olandiją, Prancūziją. taigi, visur eurai.
visose šalyse kainos skirtingos, ir didžiausias skirtumas ar ne 70 eur
blink.gif doh.gif tai baisiai didelis skirtumas, aišku viskas priklauso nuo šalies lygio.
tai jei lt sukels kainas baisiai, tai ar nebus tik pigiau vistiek siųstis iš pl,. o lt tik gali apžiūrėt ar gražint, ir smulkmes g.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 01 05, 22:51)
As ir ieskau 220*240 pataliniu, tai is uzsienio ikeju atsivezu, retsykiais. O Lenkijoj keletas yra

Pabandžiau dabar peržiūrėti visą patalynę Lenkijos IKEA, radau labai nedaug, ir užvalkaliukai ne tokios formos kaip mano pagalvės (maniškė patalynė kaip UK)

user posted image - 2 užvalkaliukai pagalvėms

palyginimui UK:

user posted image
SMÖRBOLL
Quilt cover and 4 pillowcases, green £30 - 4 užvalkaliukai pagalvėms

...................... ir doh.gif viskas ką radau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2013 01 05, 23:21)
man labai įdomu kokios kainos bus tik Lt  g.gif

buvo čia pas mus vienas šou, lygino parduotuvių kainas, kiek ko galima nusipirkti, ir buvo viena dalis apie ikėjos kažkokį pledą, neužfiksavau tik koks.

lygino Belgiją, Vokietiją, Olandiją, Prancūziją. taigi, visur eurai.
visose šalyse kainos skirtingos, ir didžiausias skirtumas ar ne 70 eur
blink.gif  doh.gif  tai baisiai didelis skirtumas, aišku viskas priklauso nuo šalies lygio.

kainos labai priklauso nuo šalyje galiojančio ... PVM. Pas mus palyginus su kitomis šalimis jis - klaikiai didelis, Lenkijoje jis mažesnis, tai net ir atidarius IKEA netoli Vilniaus oro uosto (mačiau kur statoma - tempas obana koks) gali likti mūsų išbandytas kelias iki Lenkijos IKEA... (ten gali mums ir likti pigiau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 05 sausio 2013 - 22:38
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 01 05, 23:32)

...................... ir  doh.gif  viskas ką radau  unsure.gif

Aha, sumazejes dar labiau pasirinkimas unsure.gif Dar ta knopp buvo vezejai atveze reikiamo dydzio, o dabar jau nebera sad.gif
Yra dar si, patinka:
user posted image
orter
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 01 05, 22:34)
Aha, sumazejes dar labiau pasirinkimas  unsure.gif Dar ta knopp buvo vezejai atveze reikiamo dydzio, o dabar jau nebera sad.gif
Yra dar si, patinka:

oi sita man labai grzi, o kaina jos palyginus nedidele, kazin kaip kokybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 05, 23:39)
oi sita man labai grzi, o kaina jos palyginus nedidele, kazin kaip kokybe  g.gif

gera, nors plonesne (104 kazko), ne 140 kaip tu brangesniu medziagu. Bet siaip viskas gerai, spalvos ryskios
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 01 05, 23:34)
Yra dar si, patinka:

unsure.gif nepatinka - aš nemėgstu su kvietkeliais, o bernui irgi gėlėto neužvilksi... (paauglys).
Žodžiu reikės kažką galvoti ir gal net kooperuotis kelioms siunčiantis ir persiūti. Jei imti 200x200 ir ilginti iki 200x240, reikėtų pasižaisti, bet galima padarytių
Reikia paskaičiuoti ar verta visą tą darbą daryti, ir ar ne pigiau būtų Lietuvoje nusipirkti jau pasiūtus komplektus
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2013 01 04, 14:26)
Beje, gal žinot, kada Jurga planuoja į Lenkiją važiuot? Skambinau porąkart, nekėlė, į laišką neatrašė.. Galvoju, gal kas nutikę  g.gif

Sakė tik vasario mėn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 01 05, 23:46)
unsure.gif  nepatinka - aš nemėgstu su kvietkeliais, o bernui irgi gėlėto neužvilksi... (paauglys).
Žodžiu reikės kažką galvoti ir gal net kooperuotis kelioms siunčiantis ir persiūti. Jei imti 200x200 ir ilginti iki 200x240, reikėtų pasižaisti, bet galima padarytių
Reikia paskaičiuoti ar verta visą tą darbą daryti, ir ar ne pigiau būtų Lietuvoje nusipirkti jau pasiūtus komplektus

na as bernui imciau ta juoda su taskiukais. Prisiutas gabalas nesiziuretu tikrai. Dar galima ikejos medziaga imti ir siutis, bet siaip, nesukciau del to labai galvos, imciau, kas yra. Beje, bernui antklode nemaza biggrin.gif Anksti tie vaikai dabar auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2013 01 04, 17:00)
Aš tai va antradienį užsakiau iš Ikeabaldai prekių - rytoj jau pristatys į namus  thumbup.gif Pas juos senokai užsisakinėjau, tai bijojau, kad bus su nauju šiuo vadybininku (Andrius tai puikiai dirbdavo), bet va operatyviai sureagavo į meilą.

As su jais irgi kazkaip problemu neturiu - visada operatyviai atsako, dar operatyviau parveza. Pries kelias val atveze nauja uzsakymuka, kelios pigenos i ta musu vargana erdve smile.gif Paemem KLOBO sofa, tai pavargom, kol susisukom varztus, kazkaip prastai apgalvotas sutvirtinimas. Dar KARBY kilima - tai tas viduriukas tamsesnis negu foto, taip gal dar ir geriau. Jau daug apkalbetos DVALA paklodes visai nieko pasirode, ENVIS teptuku tikejausi prastesniu, o pasirode masyvus ir labai smagus, ryt isbandysiu smile.gif Kamsciatraukio sumanymas geras, tik man nepatinka, kad atskirai sraigtas ir atskirai laikiklis, o ne vientisas daiktas, bet cia gal priprast reikia g.gif

Is ankstesniu pirkiniu, tai PELLO fotelis nuvyle - ta sedimoji dalis labai prastai padaryta. KULLEN komodos siaip grazios ir tvirtos, bet va virs stalciu palikta drozle ir tos drozles, darinejant stalcius, kimba i rubus ar dar ka, kas stalciuose sudeta. Turbut reikes lakuot, nes jau uzkniso..

QUOTE(grange @ 2013 01 05, 23:21)
tai jei lt sukels kainas baisiai, tai ar nebus tik pigiau vistiek siųstis iš pl,. o lt tik gali apžiūrėt ar gražint, ir smulkmes  g.gif

As tai pagalvojau, kad vezejams vis tiek versliukai turetu suktis. Viena, jeigu kainos PL bus geresnes negu LT, kita - jeigu asortimentas bus geresnis, o be to, kai Ikea atsidarys LT, tai manau, kad daug daugiau lietuviu nores ju prekiu, todel turetu ispopuliaret ekspedicija po LT, nes ne visiems del keliu prekiu apsimokes vaziuot i Vilniu is kito Lietuvos galo smile.gif
Atsakyti