Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

Gal kas zinote kas kiek laiko Ikea papildo ar atnaujina prekes?
Domina vaiku baldai is Mammut kolekcijos
user posted image
Bet jau toks mazas pasirinkimas spalvu siuo metu... g.gif
Atsiliepkit mamytes kas turit siuos baldelius, kaip jie...
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Turim mamut spinta, komoda ir staliuka prie lovos. Viskas su jais gerai. Abejoju ar atsiras daugiau spalvu, mamut jau senai paleista serija.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 06, 17:04)
Turim mamut spinta, komoda ir staliuka prie lovos. Viskas su jais gerai. Abejoju ar atsiras daugiau spalvu, mamut jau senai paleista serija.

O stabili komoda, nes ten kiek supratau plastikas su medzio plokste derinyje
Ir ar realiai graziai ziurisi tie baldeliai, nes foto tai man labai grazu. Kazkaip savo mazajai norisi kambari irengti vaikiskai zaismingai.
Realiai esu maciusi staliuka su kedute, tai labai patiko ir grazu, ir stabilu.
Bet ziuriu is kedziu tik rozine, zalia ir melyna pasirinkimas, nera nei raudonos, nei geltonos, nei zalios kito atspalvio... Teks turbut rinktis is to kas yra.
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 01 06, 16:12)
O stabili komoda, nes ten kiek supratau plastikas su medzio plokste derinyje
Ir ar realiai graziai ziurisi tie baldeliai, nes foto tai man labai grazu. Kazkaip savo mazajai norisi kambari irengti vaikiskai zaismingai.
Realiai esu maciusi staliuka su kedute, tai labai patiko ir grazu, ir stabilu.
Bet ziuriu is kedziu tik rozine, zalia ir melyna pasirinkimas, nera nei raudonos, nei geltonos, nei zalios kito atspalvio... Teks turbut rinktis is to kas yra.

Stabili komoda, net labai. Radau pora fotkiu pas save:
http://images56.fotk...IMG_6524-vi.jpg
http://images46.fotk...IMG_6525-vi.jpg
Atsakyti
https://www.ikeafami...y-for-a-boy-168
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2013 01 06, 12:16)
Va aš irgi į jį vis žiūriu, nes sintetinių nenoriu  schmoll.gif  Tik man rudos spalvytės reikia, kažin, nėra ji labai ryža?  g.gif

man labai negraži pasirodo ta ruda spalva, tokia purvina doh.gif aš planavau ją pirkti, bet kai pamačiau gyvai - apsigalvojau schmoll.gif aš labiau tamsios šokoladinės norėjau, o ten daugiau kakava gal 4u.gif

QUOTE(Louhi @ 2013 01 06, 16:27)
Oi, ALINA lovatiese laaaabai graži     Ji mano pirkinių sąraše vis laukia savo eilės  blush2.gif Tik niekaip neapsisprendžiu dėl spalvos, pilką ar baltą imti  g.gif Linkstu link pilkos, nes ir taip baldai balti, sienos beveik baltos... Tiesa, nesu aš jos čiupinusi, bet užtat matau kaip LT dizaineriai ją pamėgo:
Smėlio spalvos
http://mixmatch.eu/w...-interjeras.jpg[/img]

Pilka
http://mixmatch.eu/w...s-interjere.jpg[/img]

Balta

pilka man tikrovėje irgi tokia purvina pasirodė doh.gif nors jei tinka prie interjeo, gal g.gif
o šiaip geriau tada smelinę 4u.gif

O balta wub.gif

Tik sunervino pagalvės užvalkalai doh.gif 65*65 cm, pas mane tokių pagalvių nerasta, teks ikejoje pirkti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*ABC* @ 2013 01 06, 16:37)
Bet tą smėlio spalvos, kiek ieškojau internete, labai skirtingų atspalvių išmeta  doh.gif Jeigu būtų tokia, kaip tavo nuotraukytėj, tai  thumbup.gif
Aš tik dar vieną abejonę turiu... ar ji nebus labaaaai per didelė ant 160 cm pločio lovos.  mastau.gif

pas mus lova 2 m ant 2 m, tai ėmiau 260*280, beveik iki žemės kraštai wub.gif

pafotkinsiu jei netigėsiu 4u.gif
o šiaip panašiai kaip čia :

user posted image
Papildyta:

Kas artimiausiu metu iš vežėjų važiuos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2013 01 06, 21:41)
O balta  wub.gif

Tik sunervino pagalvės užvalkalai  doh.gif  65*65 cm, pas mane tokių pagalvių nerasta, teks ikejoje pirkti  biggrin.gif

Man irgi balta labai gražu, bet net pagalvot baisu, kiek skalbt reikės. Pas mus vienas kai pralekia kartais... blush2.gif tai iš baltos greit ne balta pasidarytu ko gero unsure.gif

Man tos pagalvės iš viso nelabai reikalingos, o ir dydis pagerintas biggrin.gif

Visai dabar su tom spalvom susimėčiau. Na tik ružavų, tai 100 proc. nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ABC*: 06 sausio 2013 - 22:04
Kad jau apie lovatieses kalba išsirutuliojo, gal yra kokių minčių apie šią (labiau ta margesnė su raudonu domina)
http://www.ikea.com/...ducts/30249853/
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 06, 17:32)

Grazus man tie baldeliai ax.gif
Labai graziai atrodo lentyna su daiktadezem zaislams susidet. Ikeos puslapy ji manes nesudomino, o interjere, kai turi savo vieta ziuriu grazu. Graziai suzaista su skirtingom spalvom dezem.
As planuoju pirkti raudona komoda ir lentyna, ir dar noriu staliuka su kedutem. Bet vat galvoju ar neprisimarginsiu, raudonu staliuku nera, rozinio nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daktaryte Ieva: 07 sausio 2013 - 01:43
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 01 07, 01:42)
Grazus man tie baldeliai ax.gif
Labai graziai atrodo lentyna su daiktadezem zaislams susidet. Ikeos puslapy ji manes nesudomino, o interjere, kai turi savo vieta ziuriu grazu. Graziai suzaista su skirtingom spalvom dezem.
As planuoju pirkti raudona komoda ir lentyna, ir dar noriu staliuka su kedutem. Bet vat galvoju ar neprisimarginsiu, raudonu staliuku nera, rozinio nenoriu.

o sienos kokios spalvos? Lovyte?
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2013 01 06, 21:41)
man labai negraži pasirodo ta ruda spalva, tokia purvina  doh.gif  aš planavau ją pirkti, bet kai pamačiau gyvai - apsigalvojau  schmoll.gif aš labiau tamsios šokoladinės norėjau, o ten daugiau kakava gal  4u.gif
pilka man tikrovėje irgi tokia purvina pasirodė  doh.gif nors jei tinka prie interjeo, gal  g.gif
o šiaip geriau tada smelinę  4u.gif

O balta  wub.gif

Tik sunervino pagalvės užvalkalai  doh.gif  65*65 cm, pas mane tokių pagalvių nerasta, teks ikejoje pirkti  biggrin.gif
Papildyta:
pas mus lova 2 m  ant 2 m, tai ėmiau 260*280, beveik iki žemės kraštai  wub.gif

pafotkinsiu jei netigėsiu  4u.gif
o šiaip panašiai kaip čia :

Subalamūtinot mane g.gif Lenkijos IKEA siūlo ALINA 5 spalvų: smėlio, baltos, pilkos, raudonos ir rūūūūžavos. Apie kokią kalbat?
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 01 06, 16:01)

Atsiliepkit mamytes kas turit siuos baldelius, kaip jie...
Aciu 4u.gif

mes turim stalą, kėdutes su atlošais ir lentynėles - labai patenkinti, kokybė tenkina: ant kėdučių ir suaugęs gali sėdėti (na, normalaus kūno sudėjimo)
Atsakyti