Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Jautiena, kepka su snoodu faini smile.gif
Dėkui už išaiškinimus apie "blocking wires". Reik ir man įsigyt.

Pabandysiu su pagalbiniu siūlu pradėt, mažu tikrai bus geriau.

Kumštinės pirštinės mano sąrašuose kitiems metams smile.gif

Laimuže, ilgesnė dailiau atrodo wink.gif
Aišku dėl susiuvimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 12 10, 07:51)
Tada nykštį galima tokį, nesu bandžius, bet gal ir neblogai gautųsi
http://www.youtube.c...h?v=8TXJZVxe8uw

arba megzt pagal tokį aprašymą
http://www.mnemosina...c...&Itemid=327

mnemosina schema teoriskai teisinga, bet ties nyksciu trauks, nes nera extra plocio. kai mazi buvom mama taip megzdavo mums pirstines virbalais - visada per siaura ties nyksciu budavo ir nesmagu, ir negraziai issitampydavo.

del video - tai Diana ko gero mano mintis skaito - as vakar pries uzmigdama lygiai taip pat susigalvojau rolleyes.gif

L@imužė suknios pirmo varianto as nenesiociau, nes optiskai +10kg; antras variantas 10x geresnis, mielai vilkciausi ir lekciau isijautus i Miss Elegancija role lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jautiena, ačiū 4u.gif
Pagal manualą tai nesupratau, kad reikia apvaliai pirmas eiles megzti blush2.gif Nors Youtubėje tai mačiau (tik mašina kita buvo).
O gal galit dar pasakyti?
Jei mezginį geromis akimis megsiu 10 tankumu, tai stulpelį kokiu tankumu reikia? O pačią pradžią visada ant 0 tankumo? (siūlai 300m/100 g).
Atsakyti
Kokie gražūs visų mezginiai thumbup.gif
Jautiena, žalsvasis šalikas - labai geras derinys su švarku. Jei rankomis dekeriavai, tai tau medalis. Labai gerai atrodo snapinis raštas, kažkur esu mačiusi aš jį, tik man atrodo, kad labai daug brūžinimo (kiekvienas snapelis juk atskirai, ar ne?), ar nesusipašo mezginys nuo brūžinimo?
L@imuže, suknelės vaikiškos nuostabios wub.gif . Turėčiau dukrytę, būtinai tokią numegzčiau. Kaip mezgėte suknyčių apykakles? Manęs laukia vienas vaikiškas mezginys tokia apykakle, bet dar kol kas neišmąsčiau kaip megzti.
Atsakyti
Ačiū dar kartelį visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
prailginta suknelė puikiai tiko ir tikrai kūdina sakyčiau šiek tiek drinks_cheers.gif

Akirera, apykakles mezgiau kiekvieną dalį atskirai, dvigubas, susiuvau šonus, o paskui sukabinau viską ant mašinos ir primezgiau ... kad kampai suapvalėtų šiek tiek nulaidžiau akis, paskui atgal uždėjau, bet dabar galvoju ar nebūtų galima megzt kulno principu g.gif
Atsakyti
L@imuže, ačiū už paaiškinimą. Tikrai gera mintis kulno principu drinks_cheers.gif . Reikėtų pabandyti ir kraštelis turėtų gražiai gautis. Lygiuoju raštu mezgėte apykalę?
Man paskutiniu metu nesiseka megzti verysad.gif Sekmadienį pradėjau megzti suknelę, o vakar pasiskaičiavau, kad blogai mezgu ir iki 2 nakties ardžiau, ir tik tada supratau, kad buvau gerai numezgusi, o raštas tai sudėtingas kiauraraštis, tas pats kaip ir raudono šaliko, brūžinimo daug doh.gif . Šiandien vėl tą patį turėsiu numegzti, bereikalingai sėdėjau iki nakties, praradau visą vakarą, o šiandien darbe vos galvą nulaikau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 11 gruodžio 2012 - 08:48
Oi, Akirera, suprantu ir užjaučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif dėl ardymo ....
Taip, kalnierių mezgiau lygiuoju raštu ...
Nors elniai daug kam ir nepatinka, bet parodysiu blauzdines - na juk su užsakove neiginčysi mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū, L@imuže, kad užjaučiate smile.gif . Kaip nors susitvarkysiu.
O jau blauzdinių žaismingumas wub.gif , su tokiom jokia žiema nebaisi, ypač jei iš 5 gijų, tai turėtų būti labai šiltos. O kartais ne storos?
Atsakyti
Laimuže, kaip visada thumbup.gif thumbup.gif ir tavo briedžiukai tokie linksmuoliai 4u.gif

Akirera, galiu prisidėt prie užuojautų schmoll.gif , bet aš dažniausiai iš antro ar tik trečio karto kažką "iškepu". O kur tavo didžioji suknelė??????
Atsakyti
biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Darbeja, AČIŪ. Mano didžioji suknelė kabo ant mažojo manekeno jau gatava, tik reikia ją išgarinti ir tada nufotkinti, bet mano kaimynė mane taip užčirškino su šita vargo suknia, kurią ardžiau, nes jai jau šiam savaitgaliui reikia, turi pokylį, o aš galiu megzti tik vakarais. Todėl mečiau didžiąją suknelę ir puoliau prie šitos. Didžiajai suknelei dar reikėtų diržiuką numegzti, bet pasibaigė siūlai, apdailai jau skolinau iš kitos klientės rolleyes.gif Parodysiu abi sukneles iš karto, kai pabaigsiu smile.gif

Gusha, jau žmonės fantazijos turi, tai nerealu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 11 gruodžio 2012 - 16:46
Laba vakara, pagaliau ir as galiu pasidziaugti, kad mano masinyte mezga, paprasciausiai tinkamu siulu reikejo blush2.gif
taip noreciau ka nors paprasto nunarplioti lygiom akim, be jokiu rastu ar spalvu, kokia kepuryte vaikiska, gal kas turi kokiu patarimu? ax.gif
Atsakyti