Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Nu duoduos su tuo baubu, lyg ir viskas gerai gaunasi, bet nesuprantu, kaip turi buti tie sonuose (desinej ir kairej) geleziniai dalykai, kurie dedasi ant riberio, o paskui jie kisami i pagrindine adatine ir susijungia. Ant riberio kai uzdedu, lyg ir viskas gerai, tik jauciu kazkaip reikia kazka prisukti, o kai ikisu i pagrindine adatine, riberis nuciuozia doh.gif Jauciu nieks nesupras mano rasliavos biggrin.gif

O jau suradau, tuos gelezinius sudukus reikejo pasukti ir uzfiksuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 12 gruodžio 2012 - 13:12
riberis yra jega! as pasikabinau ji antra diena ir nuo tada nesu nei karto nuemus. mano galva neisnesa, ko jus cia visos jo baidotes blink.gif

kojine-pravalas. pastebejau, kai susiuvau doh.gif
user posted image
skrenda i siuksline.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 12 12, 13:45)
riberis yra jega! as pasikabinau ji antra diena ir nuo tada nesu nei karto nuemus. mano galva neisnesa, ko jus cia visos jo baidotes  blink.gif

kojine-pravalas. pastebejau, kai susiuvau  doh.gif
skrenda i siuksline.

o kas jai blogai? mano akis nemato blogumu sad.gif per siaura?
Atsakyti
Kažkada minėjau, kad esu gerų siūlų už prieinamą kainą paieškose. Šiomis dienomis priduodu mažių į darželį ir tyrinėju Vilniaus siūlų parduotuves. Galėčiau visą apžvalgą pateikti biggrin.gif Atradau vieną vietelę, tai pasidalinsiu. Yra tokia internetinė parduotuvė www.yarnstore.eu jie turi fainus Merino Extra siūlus, kuriuos linaslinelis berods neseniai taip sunkiai suko smile.gif http://www.yarnstore...s/merina_extra/ Šauni naujiena, kad šiuo metu jiems 25 % nuolaida. Tai gaunasi apie 18 lt 100 g.

Bet kuo labai apsidžiaugiau, tai jų yra porą parduotuvių Vilniuje ir vienoje Savanorių pr. atradau tokio paties plonumo itališką merino vilnelę babinose bigsmile.gif Vieno kg kaina berods 119 lt. Šiuo metu jie turi kelias spalvas (tamsiai mėlyna, raudona, porą žalių, baltą, šviesiai pilką, šviesiai rožinę, tamsiai rudą, gal ką ir užmiršau) ir reikia pirkti visą babiną, kuri paprastai būna apie vieną kg. Karts nuo karto pildosi, sakė gal ateityje galima būtų užsakyti norimų spalvų. Vienu žodžiu savo vietelę panašu, kad atradau, tikiuosi kam nors dar bus naudinga smile.gif
Atsakyti
Na ir įkeliu porą darbelių:

user posted image

Pagrindiniai siūlai Alvita Greve, ir dėjau dar po vieną siūliuką, viršuje šviesiai pilkas, tamsesnis ir juodas.

user posted image

Šis megztukas dar vasara megztas. Siūlai Alize bambukas Batik. Nuotraukoje gal nesimato, rankovės ale "batwing". Šiaip įsimylėjau į šitą siūlą. Gražiai krenta ir be galo švelnus malonus kūnui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 12 gruodžio 2012 - 15:31
Svelnute thumbup.gif abu megztelius priglausčiau į savo spintą bigsmile.gif gražuuuu wub.gif
Atsakyti
Svelnute, tas antrasis superinis wub.gif

Vaje, ne taip lengva su tuo riberiu. O sakykit, negalima tiesiog pradeti megzti be tu round g.gif ? Kazka bandau bandau, nu jauciu prisijaukinimui reiks salika koki numegzti biggrin.gif
Atsakyti
Svelnute, labai gražūs abudu mezginiai thumbup.gif . Antras megztukėlis ant žmogaus "su rankom" man atrodo daug gražiau atrodytų. Dabar rankovės atrodo patįsę. Vis ruošiuosi tokio stiliaus ką nors nusimegzti, bet laiko schmoll.gif
Atsakyti
Net salikas neiseina cray.gif Kazkaip neismezga akiu ir rezinka gaunasi kaip pliurza, reikia jauciu iskart labai ziureti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 12 gruodžio 2012 - 17:10
Kai rankom sutvarkau, tada pradeda megzti graziai stulpelius doh.gif Nisuprantu. Gal kam taip buvo?
Atsakyti
Ristina, kokia suknele wub.gif
Svelnute pirmas megztinis labai labai wub.gif
Atsakyti
kojines rastas ne i ta puse ziuri, tiksliau dvi juostos i ta pacia puse - korta blogai iskalta sad.gif

Svelnute - antras mezginiukas labai grazus ir toks neipareigojantis - kaip tik kaledom - gali valgyt, valgyt ir issiputes pilvas nebus matyt biggrin.gif
Atsakyti