Įkraunama...
Įkraunama...

Adams kids, Asda, Next, Laredoute ir kt.

QUOTE(**blue eyes** @ 2012 12 21, 19:54)
krepselio nereikia krauti, reikia uzrasyti koda ir dydi..

QUOTE(Lara22 @ 2012 12 21, 19:54)
i krepseli niekas nekrauna per vipa  cool.gif

blush2.gif vaje, mat kaip, doh.gif tai tik koduka nukopint ir dydi, viskas, ar taip unsure.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2012 12 21, 19:03)
Sveikos, o visa informacija kas kaip ir kur apie VIP Next seila 19val tai siandien ar sestadieni? g.gif

Visa info šeštadienį 19 val! Myma rašė: prieš pat perkant VIP seilą!!!
Atsakyti
sveikos, visi siuntinukai išsiųsti kvitelius susirinkau iš pašto, jei kam reikia reg nr parašykite emailą mirksiukas.gif

dėl next jau rašiau surašysiu viską prieš perkant

ramaus vakaro visoms ir iki ryt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kiek daznai myma uzsako next vip sale?
Atsakyti
Sveikos, tai jau galima rinktis ar tik po 19 val iš ten? bigsmile.gif bijau kad būsiu išvykusi tokiu laiku o jau prekyčių nemažai nusižiūrėjau ax.gif gal liks kas iki 19val unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 22, 11:48)
Sveikos,  tai jau galima rinktis ar tik po 19 val iš ten?  bigsmile.gif  bijau kad būsiu išvykusi tokiu laiku o jau prekyčių nemažai nusižiūrėjau  ax.gif  gal liks kas iki 19val  unsure.gif

Myma parase,kad apie 19 val.parasys taisykles uzsakymo siuntimo.Dabar yra jusu prekytes,bet 19 val.gali ir nebebuti,o mymai dvigubas darbas tikrint prekes,kurios buvo ryte. 4u.gif
Atsakyti
suprantu tą 4u.gif tik bijau kad nebūsiu ir liksiu po salo doh.gif blush2.gif (savanaudiškai čia aš blush2.gif )
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklausti kaip zinoti liemeneles dydi next, jei perku 70B
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 22, 13:58)
suprantu tą  4u.gif  tik bijau kad nebūsiu ir liksiu po salo  doh.gif  blush2.gif  (savanaudiškai čia aš  blush2.gif  )

Na taip realiai pagalvojus, sestadieni 19 val. tai tooooks nepatogus laikas, jauciu mazuma cia is musu prie pc tokiu laiku sedes g.gif na bet gal kaip nors nenukentesim ir musu issirinktu prekyciu neisgraibstys wink.gif

Beje, pasikartosiu su klausimu, Jus,manau,ne pirma karta uzsisakinesite is next vip sale, parasykite man naujokei, kiek daznai myma is ten uzsako? aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rejunjona @ 2012 12 22, 12:13)
Na taip realiai pagalvojus, sestadieni 19 val. tai tooooks nepatogus laikas, jauciu mazuma cia is musu prie pc tokiu laiku sedes  g.gif  na bet gal kaip nors nenukentesim ir musu issirinktu prekyciu neisgraibstys wink.gif

Beje, pasikartosiu su klausimu, Jus,manau,ne pirma karta uzsisakinesite is next vip sale, parasykite man naujokei, kiek daznai myma is ten uzsako? aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš deja kaip ir jūs tik pirmą kartą, taigi neturiu tokios info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 22, 14:19)
aš deja kaip ir jūs tik pirmą kartą, taigi neturiu tokios info  4u.gif

Gal kokia mamyte mums apsvies prota biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, o is cia ar eina uzsakyt?
http://www.halfords....tegoryId_255215
Atsakyti