Įkraunama...
Įkraunama...

Adams kids, Asda, Next, Laredoute ir kt.

Man tai atidaro Vip sale puslapi, bet kazko tai nerodo paveiksliuku. Idomu, ar cia tik man, ar ir kitoms tas pats?
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2012 12 22, 14:43)
Man tai atidaro Vip sale puslapi, bet kazko tai nerodo paveiksliuku. Idomu, ar cia tik man, ar ir kitoms tas pats?

Nu zinok man tas pats, lagina ziauriai, matyt daug narsanciu g.gif kantrybes kantrybes smile.gif gal kaip nors issirinksim smile.gif vien mot. asortimentas virs 400 psl. doh.gif lotuliukas.gif

Bet va iejau apskritai isnaujo i vip'a, tai vel normaliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rejunjona: 22 gruodžio 2012 - 12:57
QUOTE(rejunjona @ 2012 12 22, 13:49)
Nu zinok man tas pats, lagina ziauriai, matyt daug narsanciu  g.gif kantrybes kantrybes smile.gif gal kaip nors issirinksim smile.gif vien mot. asortimentas virs 400 psl. doh.gif   lotuliukas.gif

Bet va iejau apskritai isnaujo i vip'a, tai vel normaliai smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiiiras: 22 gruodžio 2012 - 13:08
QUOTE(Kristiiiras @ 2012 12 22, 15:04)
gal galit moteru ir vyru nuoroda imesti, buciau dekinga, temoj niekaip nerandu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nezinau ar taip atidarys:
http://www.nedproxy....Dwx...LD4=&b=13

Atidaro? O vyru kai nori narsyti, virsuje mens paspauskit wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristiiiras @ 2012 12 22, 15:04)
gal galit moteru ir vyru nuoroda imesti, buciau dekinga, temoj niekaip nerandu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mergaiciu psl. mane irgi kartais atjungia, bet iš naujo jungiuosi ir vel leidžia vartyti ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rejunjona: 22 gruodžio 2012 - 13:07
QUOTE(rejunjona @ 2012 12 22, 14:08)
nezinau ar taip atidarys:
http://www.nedproxy....Dwx...LD4=&b=13

Atidaro? O vyru kai nori narsyti, virsuje mens paspauskit wink.gif
Papildyta:
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

ačiūū
Atsakyti
sorry, kad as pasireiksiu, nes tik stebiu sia temele karts nuo karto smile.gif

bet uzsakymu dabar tikrai net nagalvokite siusti, nes myma ju tiesiog netikrins 4u.gif
kiek oamenu ji darydavo kelis uzsakymus ta pacia diena ir berods dar kita diena smile.gif

o siaip next per sale ir klaidu nemazai daro - buna vietoj 4 sliauztuku pakuotes atsiuncia viena, vietoj 2 pizamu pakuotes - viena pizama arba isvis kita preke atsiuncia, ir buna siokiu tokiu demeliu ir pan 4u.gif Aisku daugumoj viskas liuks, bet buna visko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 22, 15:43)
sorry, kad as pasireiksiu, nes tik stebiu sia temele karts nuo karto smile.gif

bet uzsakymu dabar tikrai net nagalvokite siusti, nes myma ju tiesiog netikrins 4u.gif
kiek oamenu ji darydavo kelis uzsakymus ta pacia diena ir berods dar kita diena smile.gif

o siaip next per sale ir klaidu nemazai daro - buna vietoj 4 sliauztuku pakuotes atsiuncia viena, vietoj 2 pizamu pakuotes - viena pizama arba isvis kita preke atsiuncia, ir buna siokiu tokiu demeliu ir pan 4u.gif Aisku daugumoj viskas liuks, bet buna visko 4u.gif

LOCKETS aciu labai, gal labai nenukentesiu su prekytem, nes savo mazyliam noriu uzsakyti unsure.gif

Na bent jau as be 19 val nezadu nieko myma'i siusti ir jos trukdyti, kol ji neatsius taisykliu 4u.gif

LOCKETS dar klausimukas, o per metus vip sale kiek kartu myma mazdaug daro? Ar cia metam baigiantis tik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rejunjona @ 2012 12 22, 13:48)

LOCKETS dar klausimukas, o per metus vip sale kiek kartu myma mazdaug daro? Ar cia metam baigiantis tik?  g.gif

pries kiekviena sale buna vip sale.
Atsakyti
sveikos, kaip prieš kiekvieną vip paniką smile.gif

atsipalaiduokit merginos dar vakarienė einam visos taisyt, o po to jei dar ko bus griebsim mirksiukas.gif

išpardavimai nexte dideli būna 2 kartus per metus: vasaros gale ir žiemos gale, ir dar 2 mažiukai būna (pavasarį ir rudenį), po to išpardavimo jau įdės pavasario kolekciją ax.gif

kadangi jau matau 6 laiškus iš nexto iškarto sakau nepykit bet jų net netikrinsiu schmoll.gif

QUOTE(simbarela @ 2012 12 22, 12:28)

nesu užsakinėjus, bet jei reikės po naujų galiu mėginti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 22 gruodžio 2012 - 14:08
QUOTE(myma @ 2012 12 22, 16:07)
sveikos, kaip prieš kiekvieną vip paniką smile.gif

atsipalaiduokit merginos dar vakarienė einam visos taisyt, o po to jei dar ko bus griebsim  mirksiukas.gif

išpardavimai nexte dideli būna 2 kartus per metus: vasaros gale ir žiemos gale, ir dar 2 mažiukai būna (pavasarį ir rudenį), po to išpardavimo jau įdės pavasario kolekciją  ax.gif
kadangi jau matau 6 laiškus iš nexto iškarto sakau nepykit bet jų net netikrinsiu  schmoll.gif
nesu užsakinėjus, bet jei reikės po naujų galiu mėginti

Aciu myma 4u.gif va jej su ta vakariene siandien nieko nesugalvoju, paskutines dienas su nestuke.gif puskuoju, tai noooro jokio kazka gaminti schmoll.gif
Atsakyti
Norejau pasidairyt ko yra ismete NEXT'e ir rodo visur 0 prekiu, nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 22 gruodžio 2012 - 15:33
QUOTE(Ineza @ 2012 12 22, 13:32)
Norejau pasidairyt ko yra ismete NEXT'e ir rodo visur 0 prekiu, nesuprantu  doh.gif

zinok, kad pastrige... man ir nieko nerodo sad.gif
Atsakyti