Įkraunama...
Įkraunama...

Adams kids, Asda, Next, Laredoute ir kt.

Na aš dabar rinkau g.gif
Atsakyti
as ir pasitikrinau pries pat siuntima unsure.gif rode kad yra dydziai ir prekes...
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2012 12 22, 20:09)
nekrauna, imeskit mergytems nuoroda, gal dar spesiu...  biggrin.gif

Gal kam atsidare mergytems nuoroda??? help.gif
Atsakyti
42 psl mergytės įdėtos 4u.gif
Atsakyti
Tai kazkas rase, kad vakar nakti pasiruose kodukus todel dabar rami sedi biggrin.gif
doh.gif doh.gif doh.gif Uzuojauta, Mymai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 12 22, 17:11)
Na aš dabar rinkau  g.gif

as viska pertikrinau, viskas atrode gerai, dabar tik ieiti nebeimanoma sad.gif
Atsakyti
As pagal si aprasyma atidarinejau blush2.gif
Merginos viskas puikiai matosi tiesiog į http://www.nedproxy.com/index.php įkelkite šią mymos nurodytą nuorodą bet turit ikelti visą ir be jokių skliaustų [url= o kad skyrių pakeisti tiesiog viršuje kur ikėlėte šią nuorodą(ją matysite next tinklapy viršuje)toje nuorodoje ištrinate žodeli girls ir įrašote pvz,boys ar womens ir viskas vėlgi gražiai atsidaro
turit kopijuoti taip be jokiu skliaustu
sale.next.co.uk/search?cnt=16&images=on&public=XTdcIGYKlu&w=*&isort=publication&af=cat%3Agirlswear&div=girlswear]http://sale.next.co.uk/search?cnt=16&i...p;div=girlswear

Pries pora min. mano buvo visos, dabar negaliu pasitikrinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 22 gruodžio 2012 - 19:16
QUOTE(Suprem @ 2012 12 22, 20:14)
42 psl mergytės įdėtos 4u.gif

Ačiū, bet vis vien nerandu doh.gif doh.gif Gal, kad po darbų tai jau nebematau... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kaip ieiti i moteru ispardavima? berniuku perziurejau ir jau laiskiuka pasiunciau 4u.gif
Atsakyti
tai siusti galima ar nebe g.gif
Atsakyti
Nu nelemta man šiandien apsipirkti VIPe biggrin.gif atsidarė, bet foto nekrauna doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 12 22, 21:14)
Tai kazkas rase, kad vakar nakti pasiruose kodukus todel dabar rami sedi biggrin.gif
doh.gif  doh.gif  doh.gif Uzuojauta, Mymai blink.gif

nzn ar ramiai man cia sedet, gal pas myma mano laiskutis uzstriges.... ka cia zinosi
Atsakyti