na idomu ar spejom i ta apsipirkima kurios tik pries 19 val pradejom rinkti prekytes
viskas nebesiųskite jau dabar 223 laiškai tikrai visų nepatikrinsiu, ką kam užsakysiu surašysiu iki rytojaus vakaro
viskas šiandien atsijungiau
viskas šiandien atsijungiau
Gal jau kas atsakymus gaunat
?
QUOTE(**blue eyes** @ 2012 12 23, 14:50)
sake iki vakaro surasys, tai dar yra laiko
Na ką, toliau kantriai laukiam
QUOTE(ramune78 @ 2012 12 23, 12:46)
va katik gavau
myma, o pakartotinai nebepirksit is next vip sale?
pirkdavot dar sekancia diena..
sveikos merginos, labai labai prastai vakar man sekėsi...
dar tokio tragiško next vipo nebuvo, visu pirma labai daug prekių nebuvo, to to du kartus pastrigo ir krepšeliai dingo ir galu gale padarius 4 užsakymus iš vis nebeleido daugiau pirkti... kai tuo tarpu ankščiau padarydavau po 8-10 užsakymų
jau surašiau tris užsakymus kas kam užsakyta liko dar vieną surašyti, o 16val jie vėl žada mane įleisti, tai mėginsiu dar rinkti, pranešiu temoje ar tikrai leidžia man pirkti nuo 16val
kas negausite laiško iki 16val vadinasi nieko ir nebus
dar tokio tragiško next vipo nebuvo, visu pirma labai daug prekių nebuvo, to to du kartus pastrigo ir krepšeliai dingo ir galu gale padarius 4 užsakymus iš vis nebeleido daugiau pirkti... kai tuo tarpu ankščiau padarydavau po 8-10 užsakymų
jau surašiau tris užsakymus kas kam užsakyta liko dar vieną surašyti, o 16val jie vėl žada mane įleisti, tai mėginsiu dar rinkti, pranešiu temoje ar tikrai leidžia man pirkti nuo 16val
kas negausite laiško iki 16val vadinasi nieko ir nebus