Įkraunama...
Įkraunama...

Degu, mažųjų voveriukų mylėtojų namučiai

QUOTE(cccitrin @ 2013 06 26, 20:03)
Sveikos, galvoju isigyti Degu  smile.gif  man jie mieliausi is grauziku wub.gif  pasiskaiciau, kad reikia auksto narvo ir, kad ju nelabai yra kur pirkti, taip at dar noriu paklaust ar galima ji auginti viena ar butina porele? i narveli pilate kraika? daznai tenka valyti? ar nera labai lepus? labai daug klausimu man kyla  doh.gif

as auginau viena, o dabar porele, tai galiu pasakyt kad maziau bereikia jiem skirt demesio ax.gif nors jie jo nemazai ir nori mirksiukas.gif
as pilu pjuvenas, seip nepastebejau skirtumo tarp pjuvenu ir kraiko, nebent tik kad atrodo jog jiem minksciau turetu but blush2.gif
Del valymo, tai kol vienas buvo tai pakakdavo kas menesi mazdaug, vasara, tai jau tenka dazniau 4u.gif
Atsakyti
o ką reiškia, kai degu straksi? na taip vienoje veitoje su pasibėgiojimais. Taip atrodo, kad arba labai džiaugtųsi, arba būtų nepatenkinta g.gif Taip kiekvieną rytą būną, kai išleidžiu iš narvelio.
Ir aplamai, kaip jie išreiškia džiaugsmą arba kai nori žaisti? ir kaip nepasitenkinimą? iki galo neperprantu elgesio.
Auga viena patelė ax.gif
Atsakyti
Čia reiškia, kad labai džiaugiasi. Kaip strykčiojantis vaikas.
Tiesiog reikia dažniau stebėti žvėrelius, bendrauti su jais ir perprasi. Tereikia laiko ir dėmesio. Nepatenkinti piktai pypčioja. Kai būna patenkinti, kartais pačiulba kaip paukštukai.
Kai kasai pakaklę ar už ausų, degučiai net nusišypsoti moka smile.gif

Atsakyti
sveikutes, senokai cia lankiausi smile.gif musu degiukai gyvena gerai, judrus ir laimingi tik uzsiaugino nagucius astrius, db kai paimi i rankas apdrasko gerokai, turbut reikia kazka ideti kad nusidildintu juos patys? siandien pasivezam juos vasaroti i kaima, tai bus galimybe ir laukutyje pasilakstyti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(Vespa @ 2013 06 28, 22:02)
Kai kasai pakaklę ar už ausų, degučiai net nusišypsoti moka smile.gif

o maniskems nepatinka kai joms bandau kasyti uz ausyciu g.gif Kiek kartu bandziau,tai vis pakreipdavo galva ir sprukdavo nuo ranku verysad.gif Nuo mazu dienu bandziau,bet taip ir nepamego jos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Spyglė*: 01 liepos 2013 - 20:13
Maniškis pamišęs dėl kasymo, net jei tuo metu ką nors valgo, tik pradarau dureles ir bėga, pradedu kasyt, tai taip persisuka, kad net maistukas iškrenta, dantis tik parodo, priekinę letenėlę atgal atmeta, atidengia pažastį ir mėgaujasi kasymu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 07 01, 20:22)
Maniškis pamišęs dėl kasymo, net jei tuo metu ką nors valgo, tik pradarau dureles ir bėga, pradedu kasyt, tai taip persisuka, kad net maistukas iškrenta, dantis tik parodo, priekinę letenėlę atgal atmeta, atidengia pažastį ir mėgaujasi kasymu thumbup.gif

kaip grazu klausytis,kad jos megaujasi tuom thumbup.gif reiks bandyti paniurkyti dar ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2013 07 01, 22:15)
kaip grazu klausytis,kad jos megaujasi tuom  thumbup.gif  reiks bandyti paniurkyti dar ir man  biggrin.gif

Pabandyk, pradėk nuo ausytės paglostymo, ir pamatysi, kaip prisipratinsi prie glostymo tongue.gif Mes kadangi šį degiuką ėmėm iš žmonių, jau paaugusį, tai teko prisipratint, aš jį glostydavau jam besiprausiant smėliuke, nes iš pradžių jis nelabai drąsiai mane prisileisdavo, o dabar mes jau draugeliai thumbup.gif
Papildyta:
Maniškis labai mėgsta tokį skanėstą wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sudėtį skaitėt? ax.gif
Atsakyti
Ne blush2.gif Bet manau viena tabletė per dieną nieko blogo ax.gif
Atsakyti
Pasiskaitykit . Negerai jos degučiams. Aš net kartą į savaitę su baimę duodavau
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 07 01, 22:42)
Pasiskaitykit . Negerai jos degučiams. Aš net kartą į savaitę su baimę duodavau

Gerai, kad pasakei, daugiau nepirksiu 4u.gif Šiaip niekad nepirkau, bet va neseniai maximoj užmačiau ir susiviliojau, taip noriai valgė unsure.gif
Atsakyti