Įkraunama...
Įkraunama...

Degu, mažųjų voveriukų mylėtojų namučiai

sveikutes,
turbut mano mazylems uztenka pasikasimo,pasiknibinejimosi tarpusavyje wub.gif kartais jos net ciulba kaip pauksciukai thumbup.gif Smeliuke vartosi tik viena,kita kampuose dulkese prausia kailiuka lotuliukas.gif taip niekaip ir neina i smeli.O maisto indeli mes laikome antrame aukste ir pritvirtinome vielute,pasibaige indelio vartymai smile.gif
Tiesa,kaip jums nenugrauzia laidu,kai lakto palaidi? man jau nevienas laidas nukentejo,kai neuzmaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2013 07 03, 19:40)
  kartais jos net ciulba kaip pauksciukai  thumbup.gif 

Aha, mano porytė irgi čiulbėdavosi smile.gif

Oi, pas mane būtų ilgas sąrašas, ką degiai visi esa sugadinę, knygų lentynoj knygų nugarėlės apgraužtos, tapetų kampai atlaupyti, laidai apkramtyti, kabeliai, linoleumas, spintos durelės, užuolaidas skylėm išvarė... Bet va šitas degiukas tai tik interneto kabelį apgraužė ir kolonėlių laidą sugraužė nebepataisomai doh.gif
Atsakyti
O yra kokių nors priemonių dėl rujos? Kažkaip nepagalvojau, kad bus problema paleisti palakstyti todėl, kad tos rudos dėmės nuo grindų neatsiplaus sad.gif Tai dabar vargšiukė gali lakstyti tik viename kambaryje, o mes tai būname kitame - tai liūdnoka jai.
Atsakyti
sveikutes,
Apie ruja nieko net nesu girdejusi g.gif Mano degutes nepastebejau,kad paliktu kokiu plemu kurie neissivalytu,nebent,kad prisisioja ir spiriuku primeto lotuliukas.gif
O del laidu,tai pas mus baisuma,tik nusisuk,taip ir derina prie laidu,net saldytuvo laida,maciau jau kiaurai pravare,neskaitant kompu ir koloneliu laidus jau apkramtytus doh.gif jo,kliuna ir tapetams ir dabar paskutiniu metu isigudrino kambario vaiku duru staktas grauzti,mat ten duris uzdarau doh.gif zodziu labai reik jas saugoti kai paleidziu biggrin.gif
Atsakyti
Tuomet kokias rudas dėmes ji man palieka? blink.gif Gal kuri žino? ir narvelyje ant lentynėlės, ir ant grindų jei laksto palaida..Na tikrai ne sysiukas g.gif

Atsakyti
O susižeisti negalėjo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 07 03, 19:38)
Maniškiams kreida būna vienam kartai. Net ne kelioms dienoms, bet valandoms

va pas mus tas pats, uz tai ir nagiukai gal nespeja pasigalasti sutvarko per keleta dieneliu, o narve turi medzio kulbele su dreve viduj iskaptuota tai pagrauzia ir ja ir sakuciu gauna, bet vistiek nagiukai astrus, labai draskos g.gif
Atsakyti
Greičiausiai nusidažęs šlapimas, nes maiste yra arba džiovintų burokėlių, arba dažiklių. Kokį maistą naudojate? Nuo burokėlių net purpurinis gali pasidaryti, nuo dažiklių - ir oranžiškai raudonas.

QUOTE(Braita @ 2013 07 08, 09:12)
Tuomet kokias rudas dėmes ji man palieka?  blink.gif Gal kuri žino? ir narvelyje ant lentynėlės, ir ant grindų jei laksto palaida..Na tikrai ne sysiukas  g.gif

Atsakyti
maišau du : tai Versele-Laga Nature kartu su grūdiniu pašaru, berods Vitakarft firmos. smile.gif
O jūsų degučiai "žnaibosi" su dantukais? Manoji tai mėgėja pkrimsčioti nestirpiai - pati eina, lipa ir žnaibo smile.gif
Atsakyti
Sveikos degučių mylėtojos. Prašau pagalbos. Susirgo mūsų 3 metų degu. Ėmė labai kasytis, smunka kailiukas, net vietomis plinka, mažai valgo. Gyvenam telšiuose, o veterinaro gydančio degučius nėra. Galvojau, gal parazitai, tai pasiūlė vaistinėje nusipirkti ampulę, praskiesti ją su vandeniu ir išmaudyti degu (naikina blusas, plaukagraužius). Išmaudėm, dar labiau kasytis ėmė, paskui po dienos aprimo, pradėjo labiau valgyti.Gal kiek geriuau, bet kailis vistiek kuokštais smunka. Ką daryti? laukiu patarimo.
Atsakyti
Arba poodinės erkutės arba grybelis. Dėl tokių problemų pasirodykite bet kuriam veterinarui . Nelaukite kol degiukas visiškai nupliks
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2013 07 11, 08:51)
maišau du : tai Versele-Laga Nature kartu su grūdiniu pašaru, berods Vitakarft firmos.  smile.gif
O jūsų degučiai "žnaibosi" su dantukais? Manoji tai mėgėja pkrimsčioti nestirpiai - pati eina, lipa ir žnaibo  smile.gif

Aha, ir mano kažko tai "pakrimsnot" mėgėjas vienas lotuliukas.gif Užvakar nuėjau pas juos, paleidau ir skaitau šalia... Tai drąsutis užlipa ant lovos ir grybžteli vis mano kojas unsure.gif
Atsakyti