jr Farm maistelio mačiau ir kube esančioj parduotuvėj tommy shop

Anksčiau Tommy shop turėjo, bet užvakar užklausiau, rašė, kad šiuo metu neturi. Tai teks į Big važiuoti. Bet gerai, kad čia yra kas parašo kur ieškoti (ačiū), nes to Akvazoo tinklapyje tik lenkiški maistai surašyti, gal dar psl. neatnaujino. Aš jau per galvą verčiuos padoraus maisto degučiams ieškodama - Kikose nieko gero, Vitacraft Menu visai pagedęs, net kukurūzų gaili įdėt, vien grūdai.. Toto pirkau Vitapol Vita-Herbal, sudėtis gera, bet ten labai maža pakuotė... o iki Jeruzalės toli važiuot...
Sveiki, Degučių mylėtojai! 
Noriu Jus supažindinti su praėjusią naktį netikėtai pagausėjusia šeimyna - laikėme du berniukus. Vienas iš jų pradėjo netikėtai storėti (galvojom, gal apetitas padidėjo), tačiau vakar naktį - staigmena: penki maži degučiai!!! Noriu pasidalinti jų nuotrauka ir iškart informuoju, jog norintieji priglausti vieną ar kelis mažylius - galite kreiptis
Po dviejų mėnesių jie iškeliaus į naujus namučius... 
Čia yra mano pirmoji žinutė Supermamose, tad nuotraukų, deja, negaliu įkelti...

Noriu Jus supažindinti su praėjusią naktį netikėtai pagausėjusia šeimyna - laikėme du berniukus. Vienas iš jų pradėjo netikėtai storėti (galvojom, gal apetitas padidėjo), tačiau vakar naktį - staigmena: penki maži degučiai!!! Noriu pasidalinti jų nuotrauka ir iškart informuoju, jog norintieji priglausti vieną ar kelis mažylius - galite kreiptis

Čia yra mano pirmoji žinutė Supermamose, tad nuotraukų, deja, negaliu įkelti...

Immortelle, sveikinu su mažiukais, linkiu rasti jiems gerus šeimininkus.
O aš turiu gerą naujieną - netyčia užtikau, kur Vilniuje yra JR Farm maisto degučiams!
Žvėryne, maždaug Vytauto g. viduryje yra maža parduotuvė "Fauna", va ten ir radau, net pasirinkimas iš dviejų maistų buvo
Tik jau spėjau užsisakyti iš pet24, jie irgi neblogą graužikų maisto pasirinkimą turi. Vakar atvežė, viena pakuotė mažesnė nei užsakiau, įdomu, ar/kaip tai spręs, kol kas neatrašė...
O aš turiu gerą naujieną - netyčia užtikau, kur Vilniuje yra JR Farm maisto degučiams!

Žvėryne, maždaug Vytauto g. viduryje yra maža parduotuvė "Fauna", va ten ir radau, net pasirinkimas iš dviejų maistų buvo

Sveiki,
ieskom degucio. Narvas yra, vyksta vidaus apdailos darbai
.....ir laukia jis naujo gyventojo
ieskom degucio. Narvas yra, vyksta vidaus apdailos darbai

Sveiki, jungsimės ir mes prie Degu mylėtojų, ir iškart prašysim patarimo labiau patyrusių - liepos vidury pirkom dukrytei dvi degu mergytes (kad nesiveistų). Viena kai pirkom sake buvo gal 5,5 mėn. amžiaus, kita - gal 2,5 mėn. Viskas su jom gerai - draugauja, nesimuša, tik viena kažkaip daug daugiau ėsdavo (ta vyresnė), smarkiai storėjo, aš jau pradėjau galvot, kad arba jinai laukiasi, arba serga kuo... ir va - vakar po nakties radom penkis mažiukus degiukus
Džiaugsmo namie buvo nemoku pasakyti kiek. Tiesa, vėliau radom dar vieną negyvą - be kailiuko ir pusiau apgraužtą..
Pasiklausėm vet. vaistinėj ką čia dabar daryti, tai parekomendavo tik maisto papildomo su daugiau vitaminų kažkokio. Bet va šiandien atsikeliu, o mūsų naujai iškepta mama griaužia savo vaiką - pusę nugriaužus, o jis dar cypsi
Galvojau gausiu širdies smūgį ...
Iš pradžių maniau, kad visus jau sugriaužė, bet ne, trys dar tikrai gyvi
Gal kas žinot, ką daryyyyyt ???? Jei paimsim iš jos, tai mažiukai tikrai neišgyvens.....
Kodėl jinai taip elgiasi????

Turėjau tokią plėšrunę . Jei nepaimsit, ji visus suės . Degučius galima išmaitinti pačiam. Tai sudėtinga, bet tikrai įmanoma . Gelbėkit mažylius kol nevėlu
ojetus kaip baisu skaityti
Tokiais atvejais dziaugiuosi,kad pas mane tikrai abi pateles

Taip, jums tikrai pasisekė, o aš va įsigijau patelių porelę ir teko po to pačiai auginti nes va tokią plėšrūnę įsigijau
QUOTE(Rodnega @ 2013 09 11, 10:10)
Turėjau tokią plėšrunę . Jei nepaimsit, ji visus suės . Degučius galima išmaitinti pačiam. Tai sudėtinga, bet tikrai įmanoma . Gelbėkit mažylius kol nevėlu
Jie dabar tik dviejų dienų amžiaus, tikrai įmanoma išmaitinti patiems? O kaip jūs tai darėt, gal galit pasidalinti patirtim? Labai būčiau dėkinga...

Aš maitinau nuo pirmųjų minučių , darbas milžiniškas ir maitinti teks kas 3 valandos. Beje, ir naktimis taip pat . Ar bus kam maitinti tokiu režimu?
O kuo maitinot ir kaip? Aš galvoju gal kokia pipete, bet kokį pienuką duoti?