Įkraunama...
Įkraunama...

Degu, mažųjų voveriukų mylėtojų namučiai

Va, bandau pasirodyti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VRG2: 25 sausio 2014 - 19:08
Tokie ramučiai atrodo smile.gif
Maniškiai irgi mėgsta pienių lapus, bet dar rudenį atsargas sugraužė. Hm, bet šienas turėtų patikti, gamtoje jiems tai pagr. maistas, gal pabandykit kokio kitokio nupirkt? Kalnų šieno ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Vespa @ 2014 01 25, 21:11)
Tokie ramučiai atrodo smile.gif
Maniškiai irgi mėgsta pienių lapus, bet dar rudenį atsargas sugraužė. Hm, bet šienas turėtų patikti, gamtoje jiems tai pagr. maistas, gal pabandykit kokio kitokio nupirkt? Kalnų šieno ar pan.

Aš tokį ir perku. Graužia, bet labai nedaug. Dar šakeles visokias graužia, bet man atrodo, kad jų nesuvalgo, tik sugraužia į skutelius ir narvo grindis išsikloja smile.gif

O ramutės tai tik sekundę, kol fotoaparato mygtuką spėji nuspausti. Ir tai reikia skaniuką duoti, kad ramiai pasėdėtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VRG2: 25 sausio 2014 - 22:26
vaje, kokie mieli, maniskes niekaip sitaip nenulaikyciau, kur jau dvi! neria, kiek ikabina, na nebent ko tai uzsihipnotizuoja smile.gif tai, kaip supratau ir pupu negalima, o as nupirkau digintu, jos taip skaniai jas suvalgo, aisku po kelias, bet duodavau kasdien, reiskia brauksim is raciono.
Atsakyti
QUOTE(VRG2 @ 2014 01 25, 19:50)
Na, mūsų Pepė su Čile be sauso maistelio mėgsta tik soras, avižinius dribsnius, džiovintus obuolius, pienių lapus (dabar, deja, nebėra). Šieno beveik neėda, morkų net nebandyk duoti, jokiam pavidale. Aišku, mielai graužia skanėstus - saulėgrąžas, riešutus, žirnių dribsnius, bet šiuos tai duodu tik kaip desertą.

Dekoju atsakiusioms. o kur perkate zirniu dribsnius?
Atsakyti
Zoo parduotuvėse ir kai kuriuose vet vaistinėse
Atsakyti
o paprasti iki pirkti netinka? va kaip tik fasmos nusipirkau
Atsakyti
Mano degiukai nuo paprastų žirnių... kaip čia pasakius... bezdėdavo doh.gif tad perku tik zoo pardose (yra ir kikose) tokius žalius plokščius dž. žirnius (nedideli pokeliai, kainuoja apie 1,70 LT), nuo jų spec.efektų nebūna smile.gif dar lešių kartais įberiu.

QUOTE(Vita_J @ 2014 01 27, 13:58)
o paprasti iki pirkti netinka? va kaip tik fasmos nusipirkau

Atsakyti
QUOTE(VRG2 @ 2014 01 25, 20:07)
Va, bandau pasirodyti smile.gif

O jau mielumas! wub.gif
QUOTE(Vespa @ 2014 01 29, 23:04)
Mano degiukai nuo paprastų žirnių... kaip čia pasakius... bezdėdavo doh.gif tad perku tik zoo pardose (yra ir kikose) tokius žalius plokščius dž. žirnius (nedideli pokeliai, kainuoja apie 1,70 LT), nuo jų spec.efektų nebūna smile.gif dar lešių kartais įberiu.

Aš irgi tokius perku. Arba žalius arba geltonus Kikos dribsnius. Beje, jų būna ir Maximose. Gal ir kituose eiliniuose didesniuose prekybcentriuose g.gif .
Atsakyti
Merginos, kaip elgiasi jūsų tėveliai pagausėjus šeimynai? Mūsų Musiukė vakar ryte atsivedė 5 mažylius, tai Smailas kas minutę ją smileysex.gif Nabagė, prisikankinus ramybės neturi. Tai vakar vakare neapsikentus atskyriau. Šiandien jau kaip ir nurimęs, bet tik suleidau kartu vėl jis ją užsivaikė. Ne pirma vada, bet kažkaip taip žiauriai nebūdavo niekada..
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimėlį: mano degučiui nupliko priekinės letenėlės, net nežinau ką daryti? Ar jūsų degučiams taip yra buvę?
Atsakyti
Nebuvo niekada. Panašu, kad turite odos ligą. Gali būti grybelis, demodeksas arba dar kas nors. Paieškokite savo mieste veterinaro, kuris gydytu ir graužikus
Atsakyti