Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 11, 08:47)

Del ko tokis nustebimas? g.gif ax.gif Pas mus kaledines tik simbolines ir praktiskos dovaneles blush2.gif

O mano kremas tai Rasa jautriai odai, tai jam labai suejo po skutimosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nu aš ir geresnės dovanos kaip aš tai ne įsivaizduoju biggrin.gif bet jei kalbant rimtai tai nežinau... planšetinio nori jis, bet kalėdų senis dar vis galvoja ar tikrai MB buvo geras visus metus biggrin.gif
Atsakyti
O aš dovanų neturiu anei jokių. Ir net nesugalvojau ką... verysad.gif Nieks į galvą neateina cray.gif
Atsakyti
Kažkaip nesitiki, kad tu minčių pritrūkai...
Atsakyti
Labas rytas, pas mus ir ziemuze, keliai visai nevalyti doh.gif Nu bet kas cia naujo, juk ner lesu keliam valyti.
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 10, 19:57)
Visiems už viską kas kam dėl darbo užmokesčio sumokam iki metų galo smile.gif

Mes irgi iki metu galo.
QUOTE(debesiuke:) @ 2012 12 10, 22:04)
Laba vakara  4u.gif
Oj prajuokinot su tom kabančiom apačioj ir su šnipais  biggrin.gif  Greičiausiai čia apie mane, tai prisiduodu  pioneer.gif

Sveika prisijungus snipe biggrin.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 11, 08:10)
Va ir ne  tongue.gif

Kelkitės, kasčiadabaryr?  mad.gif Ką jūsų diedams Kalėdų senis atneš? unsure.gif

As ir nesugalvoju, tai sakiau gal kokia pinigine nupirksiu, tai senis saltis pinigu gal i namus daugiau prisauks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maniskiui isvis kai nieko nereik tai beda su dovanom, o jei ka ir padovanoji niekuo nenustebinsi, na nebent ferrari padovanociau tai tada butu tikrai laimingas. Nu bet ne milijoniere gavo tai teks be ferrario pasitenkint lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 11, 08:55)
Labas rytas,
nu aš ir geresnės dovanos kaip aš tai ne įsivaizduoju  biggrin.gif  bet jei kalbant rimtai tai nežinau... planšetinio nori jis, bet kalėdų senis dar vis galvoja ar tikrai MB buvo geras visus metus  biggrin.gif

MB irgi to paties nori, bet kalėdų senis jau nusprendė, kad nebuvo jis toks geras, kaip įsivaizduoja ir gaus tik leidinio prenumeratą biggrin.gif

Tepaluota, neliūdėk. Visiems po tortą iškepk vardinį kokį ir bus pati puikiausia dovana mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 11, 09:56)
Visiems po tortą iškepk vardinį kokį ir bus pati puikiausia dovana  mirksiukas.gif

A jo, o paskui ta proga mane pirmyn kojom iš virtuvės... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 11, 10:01)
A jo, o paskui ta proga mane pirmyn kojom iš virtuvės... cool.gif

Gi nekepk didelio. Viena porciją ir vsio.
Atsakyti
Nekepsiu visai. Aš Grinčas cool.gif
Atsakyti
Labas, labas smile.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 11, 09:10)
Va ir ne  tongue.gif

Kelkitės, kasčiadabaryr?  mad.gif Ką jūsų diedams Kalėdų senis atneš? unsure.gif

As irgi be ideju siemet, bet svarstau apie portfeli, o tai jo senojo rankena jau nutrukus, tamposi kaip ubagelis koks ir bijo is masinos issitraukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 11, 10:13)
Nekepsiu visai. Aš Grinčas  cool.gif

Kaka kokia.
Atsakyti
Se tau kokios dovanos laukia kitamet.

Ryt reikes apsimetyt darbus, o tai poryt i Vln lekiam su mb.
Atsakyti