Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

O Jūs kai vedat gautus apmokėjimus iš įmonių, kai už kiekvieną sąskaitą moka atskirai, pavedimus suvedate vienu įrašu ar kiekvieną vedat smile.gif? g.gif
Atsakyti
Kiekvieną, juk skiriasi numeriai.
Atsakyti
Aš vedu kiekvieną atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 11, 17:48)
O Jūs kai vedat gautus apmokėjimus iš įmonių, kai už kiekvieną sąskaitą moka atskirai, pavedimus suvedate vienu įrašu ar kiekvieną vedat smile.gif? g.gif

Jeigu klientas uz kelias sask sumoka vienu pavedimu, tai vedu kaip viena, t.y. vienu numeriu ir suzymiu uz kurias sask sumoketa. Bet siaip tai juk atskiri pavedimai turi atskirus numerius ir vedami atskirai smile.gif
Atsakyti
Aha, teks visus vesti atskirai doh.gif o galvojau prasisuksiu lotuliukas.gif

Dėl nepilnamečių įdarbinimo smile.gif ar gali jie dirbti ūkyje smile.gif tikriausiai reik įdarbinti kaip nepilnamečius su tais visais apribojimais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 15:36)
Man vel stresas, kad vmi ilgai apdoroja fr0572. Jums greit patvirtina?

Aš kai pradėjau dirbti buhaltere tai man buvo toks stresas kai ko nors reikdavo laukti ar atmesdavo doh.gif net širdį buvau susigadinus doh.gif doh.gif doh.gif
bet pakeitus darbą pradėjau dirbti prie tokios vyr. buhalterės, kuri sakydavo, kad buhalterija neverta tiek, kad sveikatą gadintumei. Suklydai - nu ir ką tai jau nei darbo reik mesti, nei stresuoti. Kiekvieną klaidą galima ištaisyti, tik žinoma su tam tikra kaina rolleyes.gif Nuo tada aš taip neimu į širdį, o nueinu kavos pasidarau ir ramiai aiškinuosi smile.gif Ir pastebėjau, kad patapau atidesnė ir kruopštesnė mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 11, 18:09)
Dėl nepilnamečių įdarbinimo smile.gif ar gali jie dirbti ūkyje smile.gif

Gali, bet reikia susirinkti visas pažymas, sutikimus, medicinkes, kad liktų laiko mokyklai, pamokų ruošai, negalima poilsio ir švenčių dienomis dirbt, panešt VDI ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 11, 19:09)
Aha, teks visus vesti atskirai  doh.gif o galvojau prasisuksiu lotuliukas.gif

Dėl nepilnamečių įdarbinimo smile.gif ar gali jie dirbti ūkyje smile.gif tikriausiai reik įdarbinti kaip nepilnamečius su tais visais apribojimais smile.gif
Papildyta:

Aš kai pradėjau dirbti buhaltere tai man buvo toks stresas kai ko nors reikdavo laukti ar atmesdavo  doh.gif net širdį buvau susigadinus  doh.gif  doh.gif  doh.gif
bet pakeitus darbą pradėjau dirbti prie tokios vyr. buhalterės, kuri sakydavo, kad buhalterija neverta tiek, kad sveikatą gadintumei. Suklydai - nu ir ką tai jau nei darbo reik mesti, nei stresuoti. Kiekvieną klaidą galima ištaisyti, tik žinoma su tam tikra kaina  rolleyes.gif  Nuo tada aš taip neimu į širdį, o nueinu kavos pasidarau ir ramiai aiškinuosi smile.gif Ir pastebėjau, kad patapau atidesnė ir kruopštesnė  mirksiukas.gif  blush2.gif

Vakar velai vakare gavau patvirtinima, kad priimta, tai ramiau pasidare smile.gif As ir siaip megeja kuo maziau klyst, pergyvenu paskui, pykstu ant saves. Ale jau seniai bandau surast pas save atitinkama "knopke", kuri isjungtu ta stradalinima del nieku smile.gif Tik nerandu, gerai uzsleptas matomai biggrin.gif
Tik vis tiek mastau apie kursus buhalteriu, nes matau ir suvokiu, kad ziniu truksta stipriai.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 11, 18:27)
Gali, bet reikia susirinkti visas pažymas, sutikimus, medicinkes, kad liktų laiko mokyklai, pamokų ruošai, negalima poilsio ir švenčių dienomis dirbt, panešt VDI ir t.t.

O jei jie bus įdarbinami liepos mėnesį ir pagal Žemės ūkio kvitus? Ar nepilnamečiai gali g.gif
Atsakyti
Tiek tu žinai, tiek aš. Tvarka dar nepatvirtinta.
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 12 10, 22:43)
Pas mus algos niekada nepersoka i kita menesi tai mokam kaip ir kiekviena menesi  thumbup.gif

Nelabai suprantu, t.y. kiekvieną mėnesį mokate už einamąjį ar kaip čia? blush2.gif

O tai dėl tų atlyginimų, tai ką tada reiks daryti jei išlys koks biuletenis, o viskas bus priduota? Kada maždaug jau pradėsite skaičiuoti už gruodį algas?
Ir gal galima plačiau, kodėl geriausia iki metų galo apskaičiuoti juos? g.gif Dar neteko visai susidurti su tuo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 11 gruodžio 2012 - 18:56
QUOTE(salutvera @ 2012 12 11, 18:56)
Nelabai suprantu, t.y. kiekvieną mėnesį mokate už einamąjį ar kaip čia?  blush2.gif
O tai dėl tų atlyginimų, tai ką tada reiks daryti jei išlys koks biuletenis, o viskas bus priduota? Kada maždaug jau pradėsite skaičiuoti už gruodį algas?
Ir gal galima plačiau, kodėl geriausia iki metų galo apskaičiuoti juos?  g.gif  Dar neteko visai susidurti su tuo

Geriausia, nes NPD nedingsta ir per metus jų pritaiko 12 smile.gif arba kitur daro, kad avansą moka tokio dydžio kad NPD pritaikytas būtų, o jau sausio mėnesį už gruodį kas lieka ,atskaičiuoja mokesčius už gruodžio mėnesį nuo pirmo lito smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepos dukra: 11 gruodžio 2012 - 19:02
Nelabai suprantu, t.y. kiekvieną mėnesį mokate už einamąjį ar kaip čia?  blush2.gif Dar neteko visai susidurti su tuo

Tikriausiai paskutinę mėnesio dieną moka už einamąjį mėnesį.
O tai dėl tų atlyginimų, tai ką tada reiks daryti jei išlys koks biuletenis, o viskas bus priduota?

Kaip tai išlįs biuletenis, kai bus priduota? unsure.gif Juk priduodi mėnesiui pasibaigus ir 572, ir Sodrai.
Ir gal galima plačiau, kodėl geriausia iki metų galo apskaičiuoti juos?  g.gif 

Niekas nesakė kad geriau, kaip nori, taip skaičiuoji. Esmė tik tame, kad žmogui per metus turi būti pritaikyta 12 NPD.
Atsakyti