O Jūs kai vedat gautus apmokėjimus iš įmonių, kai už kiekvieną sąskaitą moka atskirai, pavedimus suvedate vienu įrašu ar kiekvieną vedat
?
Kiekvieną, juk skiriasi numeriai.
Aš vedu kiekvieną atskirai.
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 11, 17:48)
O Jūs kai vedat gautus apmokėjimus iš įmonių, kai už kiekvieną sąskaitą moka atskirai, pavedimus suvedate vienu įrašu ar kiekvieną vedat
? 
Jeigu klientas uz kelias sask sumoka vienu pavedimu, tai vedu kaip viena, t.y. vienu numeriu ir suzymiu uz kurias sask sumoketa. Bet siaip tai juk atskiri pavedimai turi atskirus numerius ir vedami atskirai
Aha, teks visus vesti atskirai
o galvojau prasisuksiu
Dėl nepilnamečių įdarbinimo
ar gali jie dirbti ūkyje
tikriausiai reik įdarbinti kaip nepilnamečius su tais visais apribojimais 
Papildyta:
Aš kai pradėjau dirbti buhaltere tai man buvo toks stresas kai ko nors reikdavo laukti ar atmesdavo
net širdį buvau susigadinus
bet pakeitus darbą pradėjau dirbti prie tokios vyr. buhalterės, kuri sakydavo, kad buhalterija neverta tiek, kad sveikatą gadintumei. Suklydai - nu ir ką tai jau nei darbo reik mesti, nei stresuoti. Kiekvieną klaidą galima ištaisyti, tik žinoma su tam tikra kaina
Nuo tada aš taip neimu į širdį, o nueinu kavos pasidarau ir ramiai aiškinuosi
Ir pastebėjau, kad patapau atidesnė ir kruopštesnė
Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 15:36)
Man vel stresas, kad vmi ilgai apdoroja fr0572. Jums greit patvirtina?
Aš kai pradėjau dirbti buhaltere tai man buvo toks stresas kai ko nors reikdavo laukti ar atmesdavo
bet pakeitus darbą pradėjau dirbti prie tokios vyr. buhalterės, kuri sakydavo, kad buhalterija neverta tiek, kad sveikatą gadintumei. Suklydai - nu ir ką tai jau nei darbo reik mesti, nei stresuoti. Kiekvieną klaidą galima ištaisyti, tik žinoma su tam tikra kaina
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 11, 18:09)
Gali, bet reikia susirinkti visas pažymas, sutikimus, medicinkes, kad liktų laiko mokyklai, pamokų ruošai, negalima poilsio ir švenčių dienomis dirbt, panešt VDI ir t.t.
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 11, 19:09)
Aha, teks visus vesti atskirai
o galvojau prasisuksiu
ar gali jie dirbti ūkyje
tikriausiai reik įdarbinti kaip nepilnamečius su tais visais apribojimais 
Papildyta:
net širdį buvau susigadinus
Nuo tada aš taip neimu į širdį, o nueinu kavos pasidarau ir ramiai aiškinuosi
Ir pastebėjau, kad patapau atidesnė ir kruopštesnė

Papildyta:
Vakar velai vakare gavau patvirtinima, kad priimta, tai ramiau pasidare
Tik vis tiek mastau apie kursus buhalteriu, nes matau ir suvokiu, kad ziniu truksta stipriai.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 11, 18:27)
Gali, bet reikia susirinkti visas pažymas, sutikimus, medicinkes, kad liktų laiko mokyklai, pamokų ruošai, negalima poilsio ir švenčių dienomis dirbt, panešt VDI ir t.t.
O jei jie bus įdarbinami liepos mėnesį ir pagal Žemės ūkio kvitus? Ar nepilnamečiai gali
Tiek tu žinai, tiek aš. Tvarka dar nepatvirtinta.
QUOTE(Tučka @ 2012 12 10, 22:43)
Nelabai suprantu, t.y. kiekvieną mėnesį mokate už einamąjį ar kaip čia?
O tai dėl tų atlyginimų, tai ką tada reiks daryti jei išlys koks biuletenis, o viskas bus priduota? Kada maždaug jau pradėsite skaičiuoti už gruodį algas?
Ir gal galima plačiau, kodėl geriausia iki metų galo apskaičiuoti juos?
QUOTE(salutvera @ 2012 12 11, 18:56)
O tai dėl tų atlyginimų, tai ką tada reiks daryti jei išlys koks biuletenis, o viskas bus priduota? Kada maždaug jau pradėsite skaičiuoti už gruodį algas?
Dar neteko visai susidurti su tuo
Geriausia, nes NPD nedingsta ir per metus jų pritaiko 12
Dar neteko visai susidurti su tuo
Tikriausiai paskutinę mėnesio dieną moka už einamąjį mėnesį.
O tai dėl tų atlyginimų, tai ką tada reiks daryti jei išlys koks biuletenis, o viskas bus priduota?
Kaip tai išlįs biuletenis, kai bus priduota?
Niekas nesakė kad geriau, kaip nori, taip skaičiuoji. Esmė tik tame, kad žmogui per metus turi būti pritaikyta 12 NPD.