Įkraunama...
Įkraunama...

Gera draugė susidomėjo mano vyru

Turiu draugę, su kuria bendrauju jau daug metų. Ji gerai mane pažįsta, žino, kad su vyru puikiai sutarėm. Dabar, gimus vaikui, santykiai tapo labiau kampuoti - kartais nuo karto apsižodžiuojam, apsibaram. Esu tupinti daugiausiai namuose mama, pavargusi ir nelabai turinti kantrybės.
Kai vaikui buvo pusmetis, ta draugė pradėjo mane įkalbinėti susirasti meilužį. Kad būtų man linksmiau gyvenime, kad kažkas finansiškai padėtų. Įkalbinėjmas tęsėsi gerą pusmetį. Aš kažkaip net labai dėmesio į jos tokius žodžius nekreipiau. Tačiau prieš keletą mėnesių ji vis pradėjo atradinėt priežasčių bendrauti su mano vyru, kviesti jį viena vykti su ja į gamtą, atvažiuoti jai mašinos remontuoti ir tt. Atėjusi į svečius, atsisėda prieš mano vyrą taip, kad beveik viskas, kas yra po sijonu, matosi. Maniškis atsisako su ja kažkur varyt, ar jai remonto darbus daryt.
Negana to, man įkyriai kas diena po kelis kartus vis primena, kad visi vyrai neištikimi, kas aš ne išimtis, kad ji kažką žino, o paklausus konkrečiai, tik nusijuokia ir liepia man nesinervinti.
Man tai tapo labai nemalonu, bandau su ja nebendrauti, susipykto nesinori, nes nemažai ji mano paslapčių žino. Bet ji intensyviai bando palaikyti santykius su mūsų šeima.
Mano vyras jos meilužių standartų neatitinka. Jai patinka labai išvaizdūs ir turtingi vyrai. Kam jai jo reikia nežinau ir nesuprantu. Jų šiuo metu turi net ne vieną ir ne du, vos spėja laiką suderinti taip, kad spėtų su visais pabendrauti.

Ką jūs manote?
Atsakyti
Saugok savo seima, moterie, o ne ziurek drauges. Jinai eko ir eis per vyrus, gal jos gyvenimo budas toks tiesiog biggrin.gif palinkek jai atrasti tikra laime ir saugok savaja, nebuk atsiprasau naivi vista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanraiz: 29 lapkričio 2012 - 22:24
Žmonės sako, kad būtent draugai tikrasis turtas. O kartais prisirenkam tokio šlamšto ...
Atsakyti
Tokiais atvejais skaudžiausia, ypač kai jau post factum , draugė pasako " niekad drauge nebuvai.."

Atsakyti
Kadangi ir as turejau tokia drauge, kuri bastesi su visais turtingais vyrais, tai labai gerai zinau, ka reiskia toki zmogu salia tureti cool.gif ji man pastoviai kartodavo, kad as galiu daugiau, ranka pamociau ir turtingas dede mane viskuom aprupintu, kam man (tada) jaunai santuoka, vaikas.... Nu ir dar prie viso to, pradejo zvairuot i ta mano vyra doh.gif jau, maciau, kad situacija nesveika, draugei duris parodziau ir ....po keliu metu ji mane susirado FB ir taip per zinutes prisipazino, kad juodai man pavydejo mylincio vyro, vaikucio, ramiu ir siltu namu, jai atsibodo visi tie turtingi, bet nieko nezadantys vyrai, uzkniso vienatve, laimingos seimos aplinkui....kiek zinau, ji ir po siai dienai gyvena islaikoma vyru, bet vienisa kaip tapke unsure.gif
Tad, autorei patarimas butu, velniop tokia drauge, ziurekit savo seimos, o tos paslaptys tai zinot, jos zodis pries jusu cool.gif pletkai visa tai biggrin.gif ane?
Atsakyti
QUOTE(Virsuneles @ 2012 11 29, 23:21)

Tad, autorei patarimas butu, velniop tokia drauge, ziurekit savo seimos, o tos paslaptys tai zinot, jos zodis pries jusu  cool.gif pletkai visa tai  biggrin.gif ane?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasiusti kuo toliau tokia "drauge"!
Atsakyti
QUOTE(Virsuneles @ 2012 11 29, 23:21)
Kadangi ir as turejau tokia drauge, kuri bastesi su visais turtingais vyrais, tai labai gerai zinau, ka reiskia toki zmogu salia tureti  cool.gif ji man pastoviai kartodavo, kad as galiu daugiau, ranka pamociau ir turtingas dede mane viskuom aprupintu, kam man (tada) jaunai santuoka, vaikas.... Nu ir dar prie viso to, pradejo zvairuot i ta mano vyra  doh.gif jau, maciau, kad situacija nesveika, draugei duris parodziau ir ....po keliu metu ji mane susirado FB ir taip per zinutes prisipazino, kad juodai man pavydejo mylincio vyro, vaikucio, ramiu ir siltu namu, jai atsibodo visi tie turtingi, bet nieko nezadantys vyrai, uzkniso vienatve, laimingos seimos aplinkui....kiek zinau, ji ir po siai dienai gyvena islaikoma vyru, bet vienisa kaip tapke  unsure.gif
Tad, autorei patarimas butu, velniop tokia drauge, ziurekit savo seimos, o tos paslaptys tai zinot, jos zodis pries jusu  cool.gif pletkai visa tai  biggrin.gif ane?


Taip ji man ne karta minejo, kad jai truksta stabiliu santykiu, seimos, gero, istikimo vyro. Gal cia irgi pavydas?

Aciu, jums visoms uz savo mints, manau, kad tikrai laikas joti ja lauk is savo gyvenimo.
Atsakyti
Turėjau ir aš panašią draugę, kuri man iš pavydo didelę kiaulę pakišo... Velniop tokias. Siųskit tą draugę toli, žinot patarlę: Viešpatie, apsaugok mane nuo draugų, o nuo priešų apsiginsiu pats...
jeigu ji vieniša, neturi šeimos, pastovios antrosios pusės, garantuotai pavydi ir bando sugriauti Jūsų idilę, kad ne jai vienai būtų blogai. Tik tuo paaiškinčiau patarimą susirast meilužį, o tuo pačiu ji žinotų dar vieną paslaptį, kurią galėtų išplepėti Jūsų vyrui jeigu ką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 29 lapkričio 2012 - 23:57
visų pirma ji tau nebedraugė mirksiukas.gif tiesgiog šiukšlytė,kurią reikia laiku išmest,kad neprasmirstų...o tos paslpatys-nu ar taip jau baisu bus jeigu išlįs jos?neje,manau,akd ir aplinkiniai žino jos gyvenimo būdą,ane?
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2012 11 29, 22:07)
Turiu draugę,
Ką jūs manote?

Jei ji neturi šeimos-tai tiesiog jos pavydas. Nekreik dėmesio. Mažiau bendrauk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 30 lapkričio 2012 - 14:09
QUOTE(Ramunita @ 2012 11 30, 13:43)
aplinkiniai žino jos gyvenimo būdą,ane?


Zino aplinkiniai jos gyvenimo buda. Paskutini pusmeti sklinda kalbos, kad kartais ji ir iskvieciama dama dirba, bet kai pati nemaciau, tai nezinau. O pletku buna apie visus visokiu.
Ji anksciau buvo istekejusi, taciau santuoka issiro. Kas ten kaltas buvo, bala zino.

Rasau dabar jums ir galvoju, ar as durna totaliai, ar dar mane galima pagydyti. Ir ka as tiek metu su ja veikiau, kur mano smegenys buvo. Mes su ja susipazinom, kai abi is savo nedideliu miestuku atsiraustem i miesta, neturejom jokiu pazistamu, draugu.

Pyktis su ja nesinori, bandysiu tiesiog jos kvietmus, skambucius kuo daznau ignoruoti.
Atsakyti