Įkraunama...
Įkraunama...

Gera draugė susidomėjo mano vyru

QUOTE(Safyrinė @ 2012 11 30, 14:08)
Jei ji neturi šeimos-tai tiesiog jos pavydas.

Yra ir tokių, kurios turėdamos šeimą analogiškai elgiasi, čia ne statuse esmė. Galbūt daugiau noras pasikelti smukusius reitingus?
Kiekvienos moters moralės reikalas kaip ji elgiasi.
Autorei dar kartą patarsiu-meskit lauk šitą šiukšlę iš galvos ir gyvenimo, labiau rūpinkitės savo vyru ir savimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanraiz: 02 gruodžio 2012 - 21:28
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 12 02, 12:50)
cia jau galima statyti diagnoze tokiai  doh.gif
kokiu tik nebuna  biggrin.gif

o autorei palinkesiu surasti stiprybes sita parazituojancia asoba isspirti is savo aplinkos karta ir visiems laikams.. patikek neprarasi nieko,atrasi ramybe tik..  drinks_cheers.gif

Tai teip, galvojau,kad tikrai jai sratukai issibarste. Tik mums nebuvo del ko konkuruoti tuo metu.Tikrai ne del vyru. Tiesiog kaip vandaveske prikibo ir norejo zinoti viska, gyventi mano gyvenima.Atejusi i svecius, jausdavosi kaip savo namuose Kiek visu klausinejau ka daryti, visas kulturingo elgesio priemones isbandziau, nieko nepadejo(sakiau,kad neturiu laiko, kad man nepatinka toks daznas susitikimas, kad jei as neinu i svecius tai ir nenoriu kad mas mane ateitu).Kas mate ta situacija,visi stebejosi ir net nezinojo ka patarti. Paskui jos vaikas man labai didele blogybe iskrete, jai pasakiau,ta isizeide ir nepatikejo ir aciu Dievui .Pasakiau,kad dingtu is mano kiemo ir daugiau nesirodytu. Bet tikrai nesu tokio zmogaus gyvenime maciusi.Tai yra energetinis vampyras. Tas stovejimas lange, mane labai glumino.Arba jei lauke sklype ka tvarkydavau netoli ju ribu, tai prisistatydavo ir ji ir irgi kazka pradedavo knistis (cia jau po susipykimo) . Nu vienu zodziu matyt jai labai blogai buvo be mano energijos dozes.
O autorei tikrai nera ko tokios viesnios i savo seima isileisti. Net nesvarbu koks jos tikslas. Kuo greiciau ispravodyti tokia lauk. Kartais graziuoju nieko nesigauna, tai paskykite vyrui ,kad jai prie jusu akiu pasakytu daugiau nesirodyti
Atsakyti
Palinkek kuo greiciau tai "draugei" gero vejo, dar suni isigyk toki ne "kisenini", kad kai vel su savo idejomis ir uzmojais pasirodys ants slenkscio galetum ji paleisti, nu, kad daruge palydetu lotuliukas.gif

Nifiga sibie grazuole, pati gyvena padrika bala, dar ir autorei siulo, o kai anoji nepasiraso, tai vyrui ant kaklo kartis pradeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 12 03, 13:34)
Nifiga sibie grazuole, pati gyvena padrika bala, dar ir autorei siulo, o kai anoji nepasiraso, tai vyrui ant kaklo kartis pradeda doh.gif

Tai, kad dazniausiai tos artimos "drauges" vyrus ir nuvilioja. Jei, ta drauge beveik gyvena toj seimoj, tai vyras gali netycia ir sumaisyti. lotuliukas.gif
Nesuprantu tokiu draugysciu. Kai, drauge yra informuota apie visus seimos ivykius, net lovos reikalus. Zinau, toki atveji, kai drauge draugei pasigyre apie vyro bukieta, pastaroji ir nuviliojo ta vyra.
Pati megstu su draugem susitikti neutralioj aplinkoj. Kavinej, pube. Pabendrauji, pasizmoneji ir grizti i savo tvirtove. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 12 03, 11:52)
Tai, kad dazniausiai tos artimos "drauges" vyrus ir nuvilioja. Jei, ta drauge beveik gyvena toj seimoj, tai vyras gali netycia ir sumaisyti.  lotuliukas.gif
Nesuprantu tokiu draugysciu. Kai, drauge yra informuota apie visus seimos ivykius, net lovos reikalus. Zinau, toki atveji, kai drauge draugei pasigyre apie vyro bukieta, pastaroji ir nuviliojo ta vyra.
Pati megstu su draugem susitikti neutralioj aplinkoj. Kavinej, pube. Pabendrauji, pasizmoneji ir grizti i savo tvirtove.  biggrin.gif

100% sutinku. As tokia drauge turejau - vienisa mama, na ir ka sakau pasikviesiu i svecius kad jai neliudna butu. Nu ir ka galvojat? Po nestumo praejo 6 men ir suzinojau kad jinai per mano nestuma su vyru " draugaudavo" doh.gif Aciu Dievui praspyriau abu schmoll.gif pirma ja , paskui vyra( dabar jau pradejau skyrybas ) Ismokau pamoka - kad ir kokia artima drauge bebutu, geriau draugaut uz seimos rybu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 02, 18:31)
O dar gali pasiskusti vyrui, kad vat, drauge siulo meiluzi man susirasti, tipo, prasiblaskimui - bene, nori mus isskirti? Ir tavo vyrui ji kaip mat atgrasi taps. Apsisaugosi is visu pusiu. tada jos tariamos tavo paslaptys tikrai skambes kaip pletkai.

Va čia tai nebloga mintis, tikrai. Vyras kaip mat padės tokios ''draugytės'' atsikratyti. Kur gi matyta, kad vyras toleruotų žmogų, kuris siūlo JO žmonai jį apgaudinėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2012 12 03, 18:27)
Va čia tai nebloga mintis, tikrai. Vyras kaip mat padės tokios ''draugytės'' atsikratyti. Kur gi matyta, kad vyras toleruotų žmogų, kuris siūlo JO žmonai jį apgaudinėti  bigsmile.gif

Aha, ir nueis abu i pogrindi. Geriausia drauge su temos autore vyru. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 12 03, 19:05)
Aha, ir nueis abu i pogrindi. Geriausia drauge su temos autore vyru.  lotuliukas.gif

Zinai kame sios minties kampas? Kai vyras dulkina - tai JIS dulkina, o kai dulkina JO zmona - tai dulkina ir JI tuo pat metu.
Juk seniausiai zinai, kaip vyrai ziuri i savo zmonos neistikimybe. kaip cia taip - jo nuosava zmona kazkas tratina? Todel jam pogrindyje sedint su drauge, jis niekada nezinos, bet svarstys ar ta geradare netycia neparupino tokio pat pobudzio laisvalaikio ir jo zmonai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 03, 20:14)
Zinai kame sios minties kampas? Kai vyras dulkina - tai JIS dulkina, o kai dulkina JO zmona - tai dulkina ir JI tuo pat metu.
Juk seniausiai zinai, kaip vyrai ziuri i savo zmonos neistikimybe. kaip cia taip - jo nuosava zmona kazkas tratina? Todel jam pogrindyje sedint su drauge, jis niekada nezinos, bet svarstys ar ta geradare netycia neparupino tokio pat pobudzio laisvalaikio ir jo zmonai wink.gif

Maidenana, na rask tu man toki vyra, kuris budamas kitos glebi galvos apie zmona? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 12 03, 19:47)
Maidenana, na rask tu man toki vyra, kuris budamas kitos glebi galvos apie zmona? biggrin.gif

Tai jis ir negalvos apie zmona. Jis galvos apie save. kas butu su juo, jeigu jo zmona... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 12 03, 14:04)
100% sutinku. As tokia drauge turejau - vienisa mama, na ir ka sakau pasikviesiu i svecius kad jai neliudna butu. Nu ir ka galvojat? Po nestumo praejo 6 men ir suzinojau kad jinai per mano nestuma su vyru " draugaudavo"  doh.gif  Aciu Dievui praspyriau abu  schmoll.gif pirma ja , paskui vyra( dabar jau pradejau skyrybas ) Ismokau pamoka - kad ir kokia artima drauge bebutu, geriau draugaut uz seimos rybu  cool.gif

Panasu ,kad jusu istorijos turi panasia pradzia,linkiu,kad temos autore gales parasyt: "...ir mes ilagai, ir laimingai gyvenom..."
Atsakyti
Turiu ir as panasia drauge. Tik pas mane situacija tokia, kad mes kartu dar ir gyvenam. Ji su savuoju, o as su savuoju. Tik vis tokie sutapimai, kai suzinojo kad as laukiuosi tai netycia apsirengia mano draugo striuke, tai masinai sugedus jam skambina. Kai zino kad as miegu, balsa pakelusi sneka namie. Zodziu, tokie mini erzinimai smile.gif pries savaite issikraustem, tai mano draugui skambina klausti kaip sekasi smile.gif nors geriausios drauges du metus buvom smile.gif pasijuokiam su vyru abu ir tiek, ka bepasakysi smile.gif
Atsakyti