QUOTE(Paradoksualė @ 2012 12 02, 12:50)
cia jau galima statyti diagnoze tokiai
kokiu tik nebuna
o autorei palinkesiu surasti stiprybes sita parazituojancia asoba isspirti is savo aplinkos karta ir visiems laikams.. patikek neprarasi nieko,atrasi ramybe tik..
Tai teip, galvojau,kad tikrai jai sratukai issibarste. Tik mums nebuvo del ko konkuruoti tuo metu.Tikrai ne del vyru. Tiesiog kaip vandaveske prikibo ir norejo zinoti viska, gyventi mano gyvenima.Atejusi i svecius, jausdavosi kaip savo namuose Kiek visu klausinejau ka daryti, visas kulturingo elgesio priemones isbandziau, nieko nepadejo(sakiau,kad neturiu laiko, kad man nepatinka toks daznas susitikimas, kad jei as neinu i svecius tai ir nenoriu kad mas mane ateitu).Kas mate ta situacija,visi stebejosi ir net nezinojo ka patarti. Paskui jos vaikas man labai didele blogybe iskrete, jai pasakiau,ta isizeide ir nepatikejo ir aciu Dievui .Pasakiau,kad dingtu is mano kiemo ir daugiau nesirodytu. Bet tikrai nesu tokio zmogaus gyvenime maciusi.Tai yra energetinis vampyras. Tas stovejimas lange, mane labai glumino.Arba jei lauke sklype ka tvarkydavau netoli ju ribu, tai prisistatydavo ir ji ir irgi kazka pradedavo knistis (cia jau po susipykimo) . Nu vienu zodziu matyt jai labai blogai buvo be mano energijos dozes.
O autorei tikrai nera ko tokios viesnios i savo seima isileisti. Net nesvarbu koks jos tikslas. Kuo greiciau ispravodyti tokia lauk. Kartais graziuoju nieko nesigauna, tai paskykite vyrui ,kad jai prie jusu akiu pasakytu daugiau nesirodyti